Şimdi Ara

Ehliyet Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşına girdiğim günden itibaren mi yoksa illa doldurmak gereklimi?
    Misal olarak ben şimdi 19.02.97 doğumluyum yani 19.02.15 ten itibaren albilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 yasini doldurman gerekli. 18 yasina girdigin gun aslinda 17yi doldurup 18den gun almis oluyorsun. Ehliyet almak icinse 18e basip 19dan gun alman gerekir diye biliyorum. Daha basite indirgemem gerekirse dogdugunda 1 yasinda olmuyorsun. Ben de oyle almistim 5 sene oldu. Umarim aciklayici olabilmisimdir

• incioz kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim ama bazı kurslarla konuştum 18 girmen yeterli dedi anlamadım gitti

• insan doğarken 1 yaşında değildir. 18 yaşını doldurmak boşaltmak diye bir tabir söz konusu olamaz.
    hesaplama kolaylığı için aşağıdaki algoritmadan faydalanabilirsiniz.

http://www.takvim.com/yas_hesaplama_makinesi.html

2015 yılının şubat ayından itibaren açılacak ilk sınava başvuru tarihlerinden itibaren katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 13 Ağustos 2014; 22:03:26 >
  • kendi verdiğin cevap doğru
  • O da olabilir kabul edebilirler. Sabirsizlanmani anlayabiliyorum bir zamanlar ben de oyleydim :) eger aliyorlarsa 1 sene daha beklememis olursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: incioz

O da olabilir kabul edebilirler. Sabirsizlanmani anlayabiliyorum bir zamanlar ben de oyleydim :) eger aliyorlarsa 1 sene daha beklememis olursun :)

Aynen hocam bi de aileden araba sözü alınca böyle oldu ilginiz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.