Şimdi Ara

Ehliyet Fırsatı Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler beyler,

    Ehliyet almak istiyorum normalde kurs ücretleri 500'den başlıyor biliyorsunuz.

    Burada 299 TL. Sizce alsam bir problem olur mu?

    Harç ücreti vs 400-500 onu biliyorum. Ama acaba ehliyet kursu başka ücret çıkarır mı?

    http://www.birliktealalim.com/firsat/buyuk-anadaolu-surucu-kursunun-6-subesinden-ehliyet-kursu-159-tl-den-baslayan-fiyatlarla/?irc=ob

    Link bu



  • Eğer araba kullanmayı biliyorsan fiyatı çok uygun git al derim ama bilmiyorsan 45 dakika direksiyon eğitimi ile olucak iş değil. Ben 12 saat direksiyon dersi olarak anlaşmıştım ve aldım 12 saat dersi yarın direksiyon sınavı var ama hala kesin alırım diyemiyorum çünkü arabaya biraz alışmak lazım. Tabi ben hiç araba kullanmamıştım hayatımda onunla da alakalı olabilir. Dediğim gibi kullanmayı biliyorsan git veya babanın filan arabası varsa o öğretir direksiyonu diyorsan yine git ama yok 0dan başlıcam diyorsan gitme. Ayrıca ek ücret olarak 50tl yazılı sınav 50-60tlde direksiyon sınavı için istiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Captain

    Eğer araba kullanmayı biliyorsan fiyatı çok uygun git al derim ama bilmiyorsan 45 dakika direksiyon eğitimi ile olucak iş değil. Ben 12 saat direksiyon dersi olarak anlaşmıştım ve aldım 12 saat dersi yarın direksiyon sınavı var ama hala kesin alırım diyemiyorum çünkü arabaya biraz alışmak lazım. Tabi ben hiç araba kullanmamıştım hayatımda onunla da alakalı olabilir. Dediğim gibi kullanmayı biliyorsan git veya babanın filan arabası varsa o öğretir direksiyonu diyorsan yine git ama yok 0dan başlıcam diyorsan gitme. Ayrıca ek ücret olarak 50tl yazılı sınav 50-60tlde direksiyon sınavı için istiyorlar.

    Hocam 0'dan değil boş alanda kullanıcak kadar bilgim var ve babamın arabasıyla çalışırım diye düşünüyorum. Yani o öneml değil pek. Cevabınız için teşekkürler.




  • O zaman al dostum 300 kursa verirsin+ 50 şerden 100tl sınavlar için 400tlye kapatırsın. Önce babandan iyice öğren araç kullanmayı kurstan direksiyon dersini sonra alırsın çünkü her aracın debriyaj ayarı filan farklı olduğu için alışırsın biraz da olsa. Bir de kurstan sınav güzergahını öğren orada çalışırsın babanla. Ama bir diğer kurslara da sor derim ben çünkü ben yazılmaya gittiğimde direksiyon dersi istiyor musunuz istemiyor musunuz diye sormuşlardı ve istemezsem 150-200tl fiyat oynayabiliyordu.
  • sürücü kursları kadar rezil bir işletme daha yok bi kere para yatırıp dosyanı verdin diye nerden kazıklayacaklarını şaşırıyolar gözleri dönüyo..alacaksan her şeyi detaylı olarak yazdırdığın kaşeili bir kağıt iste .. kurs ne kadar dreksiyon harç ne kadar ayrıca internetten de araştır kurs ücretinden kesip diğer işlemlere eklemesinler. ..ben şehrimdeki bir kursa yazıldım etmediğim kavga gürültü kalmadı adamlarla ... ya araba kullanmasını biliyorum direksion dersi falan istemiyorum bari yakıt masrafı düşün dedim 10 tl bile indirim yapmadılar ama her kalem işlemden 50 lira bindirmeye çalıştılar 50 tl olan dreksiyon sınav harcına 100 tl dosya parası 100 tl vs vs .. sana söylediğim kağıdı almamış olsaydım kurs ücretine de 150 tl bindireceklerdi..
    en ufak detayına kadar herşeyin fiyatını yazdır baştan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.