Şimdi Ara

EHLİYET DOSYAMI ALDIM AMA BİR SIKINTI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dosyayı aldım her şey tamam ama bir sıkıntı var hiç vaktim yok okuldan dolayı.Dosyayı babam götürse trafiğe çıkartabilir mi ehliyeti?Yoksa illa benim gitmem mi gerekli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki dostum ne kadar zaman içinde yapılabilir bu iş, ben geçen hafta direksiyon sınavını geçtim ama şimdi bayram bitince il dışına gideceğim ancak yarı yıl tatilinde gelebilirim. O zaman halletsem bu işleri sorun olur mu, dosyam yanmaz değil mi?

Orijinalden alıntı: kilciksizbalik

Peki dostum ne kadar zaman içinde yapılabilir bu iş, ben geçen hafta direksiyon sınavını geçtim ama şimdi bayram bitince il dışına gideceğim ancak yarı yıl tatilinde gelebilirim. O zaman halletsem bu işleri sorun olur mu, dosyam yanmaz değil mi?

Dosyanı emniyete verince 1 saat içinde ehliyet elinde olur eğer emniyet yoğun ise 1 gün sonra verirler
    Ehliyeti başka bir şehirde de çıkarabilirsin yılbaşından sonra ehliyet kartları değişecekmiş dosyanın galiba 1 yıl geçerlilik süresi var 1 yıl içinde ehliyeti bastırırsan dosya yanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.