Şimdi Ara

Ehliyet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bugün bir sürücü kursuyla A2 kursu için konuşmaya gittim. Adamlar 900 liraya yakın fiyat çıkardı. Her yerde böyle mi bu fiyatlar, bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
    Merak ettiğim bir şey daha var. Sürücü kursuna kayıt olmadan ehliyet almak mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theodenos

Selamlar. Bugün bir sürücü kursuyla A2 kursu için konuşmaya gittim. Adamlar 900 liraya yakın fiyat çıkardı. Her yerde böyle mi bu fiyatlar, bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
    Merak ettiğim bir şey daha var. Sürücü kursuna kayıt olmadan ehliyet almak mümkün müdür?

Her bölgeden bölgeye yerden yere değişebiliyor fiyatlar diye biliyorum. Bende kafamda 700 TL civarı çıkarmıştım fiyat olarak ama gidip konuşmadım hiç daha bir kaç ay daha var ehliyet için başvurmama.
    İkincisini sanmıyorum ama tam cevap veremem.
  • 800 lira tuttu benim
  • önceden b ehliyetiniz yoksa fiyatlar bu civarda
  • Büyük şehirlerde böyle arkadaşım, ben de izmir'de oturduğum halde Muğla'dan kayıt oldum kursa. 680 lira civarı bir ücret çıkardılar. 300 lirası kurs, kalanı evrak masrafları vs.
  • Zaten %99 u adam gibi öğretemiyor motor sürmeyi. 10 ders vermeleri gerekirken 2-3 ders verip bırakıyorlar. Bir de bu kadar paramı istiyorlar. 900 lira sadece kurs parası mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.