Şimdi Ara

Eheim Compact 600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WA069

yukardaki linkdeki pompa 3 parca icin CPU,ekran karti ve HDD icin yeterli sogutmayi en az 2yil bozulmadan saglayabilir mi.1000 lik icin para yetmiyor simdiden solim.Zaten ilk etapda cpu icin olacak ilerde ama ekran karti ve hdd icin dusunuyorum.

• sanırım bu çok sıcak ortamda sorun çıkartıyo
  • yok yok bişey olmaz..
  • pompa disarida duracak yani kasadan daha serin oldugu kesin disarisinin.
  • Valla dostum Eheim dır, sağlamdır, parasını hak eder. Zaten 2 yıl da garantisi falan vardır. Bozuldumu postala garantiye. 3 bloğu kaldırabilir mi dersen, kaldırmasına kaldırır da devri düşer elbet. Ama ringi çok uzun tutmazsan yeterli verim alabilirsin sanırım.
    Ben 700lük Hydor ile 3 blok kullanıyorum. Ama üniteler arası mesafe ve hortum uzunlukları arttıkça su devri fena yavaşlıyor, haberin ola. Mümkün olduğunca mesafeyi uzatmamak gerekiyor.

Kolay gelsin...
  • cevaplar icin saolun ama ne yazikki stokda kalmamis ne eheim 600 var nede hydor 700.
  • arkadaşlar ben sordum firebal a 1 hafta içinde eğer gümrükte sıkıntı çıkmazsa gelicekmiş bütün pompa ürünleri
  • saol bkalaz.15 temmuza kadar gelir su durumda.
  • inşallah...

bende bekliyorum çünkü
  • gelsinde alalım ya şu ponpadan bana da lazım, ponpam var ama yedek şart, ponpa durursa bizim cpu yanar valla

edit: Yazım hatası, bu klavyeyi atıcam bi gün ama dur bakalım ne zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoartgame -- 3 Temmuz 2006; 21:55:53 >
  • pompa durur durmaz cpu yanarsa o zaman isimiz sansa kalmis ne zaman duracagini bilemeyiz nede olsa
  • BEYLER NORMAL BİLDİĞİMİZ BU EHEİMLERE FİLAN MESELA 1000 LİK EHEİMİ DAHA AZ ÇALIŞTIRMAK MÜMKÜNMÜDÜR
  • yok ya ponpa durur durmaz yanmaz ponpa dursada cpu fazla ısınınca sistem otomatik kapanır benim korktuğum ponpa bozulursa doğal olarak aleti kullanamayacağız hazır olursa iki dakka takıp kullanmaya devam ederiz yalnız ponpa durduğu zaman bu arada inşallah hortum eriyipte su kasanın içine akmaz
  • pompa durursa hortum erimez mrk etmeyin. zaten pompalar kolay bozulmuyolar.
    ayrıca sistemi sıcaklık korumasına alırsanız sorun olmaz. örneğin CPU 60C olunca kapanması şeklinde sistemin
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_cash

BEYLER NORMAL BİLDİĞİMİZ BU EHEİMLERE FİLAN MESELA 1000 LİK EHEİMİ DAHA AZ ÇALIŞTIRMAK MÜMKÜNMÜDÜR

evet mümkün conpact serilerinde dikkatini çekti ise arkada ayar kolu var - + şeklinde.
  • o ayar kolunu - ' ye doğru azıcık ilerletin ve pompanın emişindeki sıkışmadan dolayı nasıl sesinin arttığını görün..
    çok sesli oluyor alet
  • ya dostum bende eheim compact yok normal bi pompa var ama öyle + - gibi bi kol yok iste o + - gibi bişey olmazmı ben yapamazmıyım
  • Arkadaşlar eheimlerde bulunan + - pompa devrini ayarlamıyor, su girişini genişletip daraltıyor. Dalgıç kullanılırsa Hydor'da da var. King'in dediği gibi ayar kısılırsa emilen su miktarı az geliyor pompaya ve dizel motor gibi kırlamaya başlıyor. Boşa düşüyor şaft.
  • şu an o kır kır sesi bende var işte ama giren hortumu biraz kalınlaştırdımmı sesden eser yok yani pompa zorlanıo
  • bugun tesadufen rastladim c1000 60ytl ye gelecekmis 14temmuzda on siparis aliyorlar;

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WA188
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.