hayatımda daha zor bi fizik denemesi görmemişimdir. 1.denemeyi çözdüm şimdi 8 doğru 6 yanlış yaptım 30 dakika sürdü. (2022 yksde 11-3 yapmıştım.) |
Egzersiz yayınları ayt fizik branş denemesi

-
-
Böyle dandik yayinlari cozecegine bilimdik kaynaklari vozsen daha faydali olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı denemeleri zor bazıları kolay
1.deneme benim baya kötü gelmişti 5 net falandı 2.deneme kolay diye hatırlıyorum.dengesiz bir deneme ama güzel soruları var
dandik dediğin yayın işlerin yayını, sadece fizik yapıyorlar ve tanıdığım bi hoca da soruları hazırlayanlar arasında ama bilmiyorum bayağı zor
-
evet ben de şimdi 2.yi bitirdim. 9 net geldi 20 dakikada çözdüm
-
başka çözen var mı alınır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben beğendim sadece fazla kasıntı ama alınır kaliteli
teşekkürler hocam şu an elimde deneme var ama bi bakayım t
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaşım çözüyordu baya kaliteli demişti sorulara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bro yazarı tarık celil aksu olması gerek şu ytdeki hoca. o adamın soruları sadece çelme takma amacıyla yazılan sorular oluyor hep. yani çok takma işlerin iyi olan 3 4 yayını var ayrıca
olm sağ ol lan, cidden dünden beri zor saçma sorular çözüyormuşum meğer. 2 gündür moralim s2tiler yapamıyom diye
-
BEYLER KENDINİZE GELİN LAN 345 ÇÖZÜN 3D ÇÖZÜN DÜZGÜN YAYINLAR ÇÖZÜN KÖTÜ HİSSEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Bizim hoca önermişti soru bankasını 100 liraya alıp 2 testini çözmeden satmıştım. Hayatta aldığım en doğru kararlardan biridir
Sıradışı geliştirici bir sürü sorusu var yaptığınız netlere takılmayacaksanız alın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAEE207D5 -- 20 Mayıs 2023; 20:36:15 >
Soru bankasını çözdüm güzeldi. Bugün de denemesine başladım. 11 doğru 3 yanlış geldi. Kötü olduğunu düşünmüyorum.
denge tork soruları bayaa zor ve ögretici manyetizma soruları orta seker mekanik sorulari da zor
Hocam moral bozmanı gerektirecek bir durum yok ama sıradışı ya da absürt bir yayın değil bence. Bildiğimiz apotemi seviyesinde bir yayın. Geliştirir diye düşünüyorum.
Ben de çözdüm 25 dk sürdü. Ben öyle aşırı zor bir soru göremedim 2 yanlış çıktı , biri zaten müfredattan kalktı kürenin içinde elektrik alan 0 olacak o beni çok ırgalamıyor. Biri de sıvılı tork sorusu , onu da desteklerin bileşkesini aldığım için mantıksızlık yaptım.
Çıkrık sorusu zaten bildiğimiz kuvvetten kayıp yoldan kazanç sorusu.
Bence o 6 soruyu çöpe atma , mantığını öğren.
-
öğrendim hocam, iki denemeyi de didik didik ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X