Şimdi Ara

Egzersiz için uygun bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben Anadolu yakasında oturuyorum ve egzersiz faaliyelerimi rahatlıkla yapabileceğim, kalabalık olmayan, sessiz bir yer arıyorum var mı önerisi olan?

• Kaan bey merhaba ben de Anadolu yakasında ikamet ediyorum ve yaklaşık 2 senedir yoga ile uğraşıyorum. Özellikle kış aylarında çalışmalarımı yapacak alan bulmakta epey zorlandım, evim yola çok yakın dolayısıyla odaklanamıyorum. Spor salonları veya yoga odaları da genelde kalabalık ve pis oluyor. Fakat Novada Avm de Room12 yi keşfettim gayet uygun bir ortam bu işler için. Kullanma amacınıza göre dizayn edilmiş odaları var ve istediğiniz kadar kiralayabiliyorsunuz. Tertemiz ve tamamen gürültüden uzak steril bir ortam size orayı tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Tavsan

Hmm hiç duymamıştım, evet temiz ve sakin bir yer bulmak gerçekten güç. Bu Room 12 ye bakacağım, haftasonu bir giderim hatta Novada ya yakın zaten bana. Çok teşekkür ederim öneriniz için.

Room 12 diye facebook hesaplarını kontrol edebilirsiniz ama tabii yakınsa gidip görmeniz çok iyi olacakatır. Rica ederim iyi çalışmalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.