Arkadaşlar ben egytp acc alacağım arena coin ile fakat anlamadığım bi konu var Legend ve Myth diye 2 farklı acc var biri 900 küsür arena coin diğeri 600 küsür.Statları aynı fark nedir acaba ? Myth alsam mı
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Arkadaşlar ben egytp acc alacağım arena coin ile fakat anlamadığım bi konu var Legend ve Myth diye 2 farklı acc var biri 900 küsür arena coin diğeri 600 küsür.Statları aynı fark nedir acaba ? Myth alsam mı
Myth alirsan ve 4 tane acc alirsan +2 extradan veriyor her bir acc ye Legend alirsan her bir accye +4 veriyo ™
Ben diğerlerini almasam sadece myth necklace alsam legendden bir farkı olmaz yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Ben diğerlerini almasam sadece myth necklace alsam legendden bir farkı olmaz yani ?
Hayır olmuyor maalesef :) tamamlaman lazım accları :)
Benim necklace hariç acclerim nova zaten necklaceyide egypt item almak istedim bu durumda myth alayım sonuçta tamamlamıcam bi fark yok yani
Legend kaç coin Myth laç coin peki? Legend daha mı fazla?
Evet arada 300 civarı coin farkı var.Myth alıcam ama ben eğer tüm acc seti legend yapamam diyosan myth al sende.600 küsür coin lzım tanesi 1-1.5m olduğunu düşünürsek 750m - 1bil civarına denk geliyo myht yada battle arenaya gidip kasıcaksın sürekli