Şimdi Ara

Egreat R6A TrueHD destekli Medya Player , 173TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• site güvenilirmiki
  • Bu cihaza dahili hdd takılabiliyor mu ? İlgili konudaki mesajları ve başka forumlarıda inceledim ancak kesin bir cevap bulamadım.
  • İçine disk takılmıyor ancak usb hdd'lerin haricinde e-sata hdd desteği var ve ben hem usb hem de e-sata hdd kullanıyorum.
    Benwww.deveyuku.com ' dan aldım ve güvenli bir sitedir.

Ayrıca buradan alternatifleri de görebilirsiniz.
    http://www.akakce.com/medya-oynatici/en-ucuz-egreat-eg-r6a-fiyati,373328.html

• zelo78 urun ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Daha once benzer medya oynatıcıları kullandınız mı ? Karsılastırma yapma imkanınız var mı ?Goruntu kalitesi nasıl ? Tskler
  • Cihaz DTS HD MA da aktarabiliyormuş, niye onu yazmazlar da true hd yazarlar ki :)
  • Evet , DTS HD MA da aktarabiliyor , ama çoğu kişi bunun ne olduğunu bilmez

gunsnroses ben en ucuzundan & en pahalasına kadar bir çok medya player deneme ve kullanma fırsatı buldum. ( ve kullanıyorum )
    sırf meraktan aldım bu cihazı , inceler ve gittigidiyor'dan satarım diye.
    açıkçası meret sattırmıyor kendini

Gerçekten çok iyi cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV 4K + TrueHd + Atmos
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150'ye düşsün hemen alacağım bir tane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

150'ye düşsün hemen alacağım bir tane :D

aynen zaten fazlasınıda haketmiyorlar
  • Sagol ocean76 . Goruntu kalitesine direkt gonderme yapmamıssın ama belli ki oda iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses

Sagol ocean76 . Goruntu kalitesine direkt gonderme yapmamıssın ama belli ki oda iyi

oldukça iyi
  • Buyur burdan yak Tamda karar verdim diyebilmisken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Egreat cihaza kesinlikle bulaşmayın. 6 ay önce m34 aldım. 6 aylık cihaz şuan son çıkan hiçbir dual filmi açmıyor. Son çıkan yazılımlar ile ilgili güncellemeyi yapmadı. MKV merge ile birleştirilmiş hiç bir filmide açmıyor. MKV merge ile altyazı eklenmişse ki genelde artık flimler 3-5 altyazı ile geliyor hiç birini açmıyor. Ne altyazı ekleyebiliyorsun nede dual izleyebiliyorsun. Egreat ten o yüzden uzak durun. Firma canı ister son güncellemeleri yapmazsa cihaz elinizde kalır. Burada ki 3-5 kişinin göz boyayıcı yazılarına aldanmayın. 200 tl ye WD live gibi bir cihaz varken hiç kıyaslama bile yapmayın.

WD live gibi bir cihazla Egreat i kiyaslayabildigin icin bravo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Egreat cihaza kesinlikle bulaşmayın. 6 ay önce m34 aldım. 6 aylık cihaz şuan son çıkan hiçbir dual filmi açmıyor. Son çıkan yazılımlar ile ilgili güncellemeyi yapmadı. MKV merge ile birleştirilmiş hiç bir filmide açmıyor. MKV merge ile altyazı eklenmişse ki genelde artık flimler 3-5 altyazı ile geliyor hiç birini açmıyor. Ne altyazı ekleyebiliyorsun nede dual izleyebiliyorsun. Egreat ten o yüzden uzak durun. Firma canı ister son güncellemeleri yapmazsa cihaz elinizde kalır. Burada ki 3-5 kişinin göz boyayıcı yazılarına aldanmayın. 200 tl ye WD live gibi bir cihaz varken hiç kıyaslama bile yapmayın.

Farazi konuşmaya gerek yok. İçlerinden birisi dünya markası. Birinin ise ne olduğu meçhul. Ben başıma gelen sorunu anlattım. Hayır öyle bir sorun yok diyorsan çözümü söyle öğrenelim. Şuanda bile 200 TL den satılıyor bu cihaz alanlar başına neler geleceğinden habersiz.

Hangi marka nasil dunya markasi olmus bir daha arastir bakalim. Biri hdd ureterek, biri media oynatici yaparak. Bende 1,5 senedir kullaniyorum sorun namina bisey yasamadim, kullanmasini bilmek lazim demek ki .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Farazi konuşmaya gerek yok. İçlerinden birisi dünya markası. Birinin ise ne olduğu meçhul. Ben başıma gelen sorunu anlattım. Hayır öyle bir sorun yok diyorsan çözümü söyle öğrenelim. Şuanda bile 200 TL den satılıyor bu cihaz alanlar başına neler geleceğinden habersiz.

Hangi marka nasil dunya markasi olmus bir daha arastir bakalim. Biri hdd ureterek, biri media oynatici yaparak. Bende 1,5 senedir kullaniyorum sorun namina bisey yasamadim, kullanmasini bilmek lazim demek ki .

WD nin dünya markası olduğunu araştırmaya gerek yok. Egreat inde dünya markası olmadığını.

Şu durumda ikimizden biri yalan konuşuyor. Son zamanlarda çıkan dual veya altyazılı flimlerin hemen hemen hepsini oynatmıyor. Sen mkv merge ile işlenmiş , ( ki hemen hemen bütün gruplar bu programı kullanıyor) dual filmlerde ve altyazılı flimlerde sorun yok diyorsun ben var diyorum oynatmıyor diyorum. Forum da biraz araştırma yapanlar bunu anlayabilir.

En son CHD nin yaptigi 1080p likinception dual mkv yi izledim cihazda. MKV merge ile islenmis olan BBC life a dublaj gomuk izledim. Herhangi bir sikinti yasamadim. Garantin devam ediyorsa bence sen cihazi bir servise goster, makinanda bir sorun olabilir. Hayir arkadasima da aldirmistim tavsiye edip adamda izliyor suana kadar bi sikinti oldugunu iletmedi bana. Hani markayi savunarak ta elime birsey gectigi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Kasım 2010; 21:07:53 >

• quote:

m34a ile ilgili arkadaşın yaşadığı sorunların benzerinide ben yaşadım.ew den almıştım.1 hafta sonra iade ettim.şimdi pch a 200 kullanıyorum.yeni cihaz nasıldır bilemem.kullananlar yorum yaparsa iyi olur

• M34a yı bende kullanıyorum dual bir çok film ve belgesel izledim 1 film dışında sorun çıkarmadı bana.
  • Header compression WD TV Live da da başa bela. Kim çıkardıysa bunu Allah belasını versin! Kime lazım 3-5 byte!
  • M-34a kullanıyorum, en son 720-1080 p filmleri sorunsuzca izliyorum, cihaz üzerinde popcornhour 110' un en son yazılımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarozgur -- 28 Kasım 2010; 22:52:41 >
  • Arkadaşlar ,

Mkvtoolnix programının en son sorunsuz 3 serisi versiyonu 3.40 tır. Header compression yapmaz. B@cuk arkadaşımız konuyu açıklamış.

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/

adresinden size uygun sürümünü veya

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-3.4.0-setup.exe adresinden kurulumlu halini

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-3.4.0.7z adresinden ise kurulumsuz (portable) versiyonunu indirebilirsiniz.

Gerçekten bu header compression yöntemini bulanı kutlamak lazım. O kadar media player cihaz ve tvler kör topal filmleri oynatırken , bu tarz gereksiz maceraya ne gerek var. Media playerlar yine bir şekilde yazlım desteği veriyorlar , tvlerde kesinlike hiçbir firma yazılım güncelleme ile ilgilenmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.