Şimdi Ara

egreat R6A ll mi? egreat R6S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar r6a ll almaya karar vermistim. r6s yi gorunce kafam karisti. r6s artilari cok ama turkce menu yok. realtek 1186dd islemcisi var.
    acaba sonra turkce menu gelirmi? almisken iyisini alayim diyorum ama r6s yeni oldugu icin bilgim olmadigindan cesaret edemiyorum. asagida linki ni koyuyorum. yorumlarinizi bekliyorum.

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=589087&private=

panasonic 12-35mm 2.8 + panasonic 20mm1.7 + olympus 45mm 1.8 + panasonic 45 150mm
  • tabi ki R6S, bi kere işlemci ve ram farkı yeter, R6A II kullandım o da muhteşem bi cihazdı, o işlemciyle ki bunu düşünemiyor...
  • R6S modelinde, 750 mhz işlemcili chipset var.. İngilizce menü olması çok önemli değil.. Piyasaya çıkınca, romen-rus yazılımcılar hemen mod bir fw çıkartırlar.. Türkçe menü desteği mod yazılımla gelmese bile orjinal yazılım güncellemesi ile gelmesi büyük olası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Şubat 2012; 0:18:06 >
  • bu sitelerdeki ürünlere ve fiyatlara bakınca Türkiye de nasıl sömürüldüğümüzü görüyorum. ederinin iki katı para isteyen firmalaramı kızayım, onlardan dünyanın vergisini alanlara mı. sonuçta kedinin ciğere baktığı gibi yalanıyoruz. yada tüm dünyada satılan fiyatların iki katı parayla evimize alabiliyoruz.
    ElectroTech
  • Hem R6A-II hem de R6S çok başarılı cihazlar.
    3D önemliyse tabi ki R6S , ancak 3D mesele değil derseniz R6A-II oldukça başarılı ve stabil sayılacak bir cihaz.
    Bu arada Birdy Dizzy , iki katına satılan cihaz hangisiymiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 14 Şubat 2012; 17:34:53 >
    Denon 1911 Receiver
  • Hocam incelediniz mi siz bu R6S'i, nasıldır acaba ? Bir de R150'den inceleme numunesi falan getirdiyseniz onları satacak mısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Hem R6A-II hem de R6S çok başarılı cihazlar.
    3D önemliyse tabi ki R6S , ancak 3D mesele değil derseniz R6A-II oldukça başarılı ve stabil sayılacak bir cihaz.
    Bu arada Birdy Dizzy , iki katına satılan cihaz hangisiymiş ?

Popcorn hour modelleri hep iki katı fiyatla satıldı. A200 modeli Amerika da 150$. Burada ikinci elini dahi o fiyata alamazsın. Türkiye de zamanında 800 TL ye bile A200 satılmıştı ki o zaman için de yurt dışında yarı fiyatıydı.
  • Benim hatırladığım, A200'ün en yüksek satış fiyatı 550 TL falandı. 800 TL olan C200 idi. Ben de devamı neden gelmedi onu anlamıyorum. Gerçi millet 3D moduna girdi artık, gelse de ona 500 - 600 TL vermek istemezler.

Sigma 3D işinde treni ufaktan kaçırmak üzere. Eğer 8910 işlemcisini yüksekten uçup da fahiş fiyattan vermeye kalkarsa veya 3D destekli bir alt seri çıkarmazsa iş işten geçmiş olacak.
  • R6S dan ilk defa haberim oldu ama R6A mı değiştirmek için güzel bir bahane gibi duruyor. her ne kadar 3D tv im olmasa da android desteği olması falan gayet güzel. Türkiye'ye yakın zamanda gelir mi acaba yoksa yurtdışında mı sipariş versek ??

Orijinalden alıntı: miyankizu

R6S dan ilk defa haberim oldu ama R6A mı değiştirmek için güzel bir bahane gibi duruyor. her ne kadar 3D tv im olmasa da android desteği olması falan gayet güzel. Türkiye'ye yakın zamanda gelir mi acaba yoksa yurtdışında mı sipariş versek ??

Bu hafta stoklara girmesini bekliyoruz
    Denon 1911 Receiver
  • fiyat aralığı ne olur sayın popcornhour ?

fiyat aralığı ne olur sayın popcornhour ?

Orası henüz belli değil , ama muhtemelen 250 - 300 TL aralığında ...
    Denon 1911 Receiver
  • quote:

quote:

249TL ile satışa sunuldu.
    Denon 1911 Receiver
  • Bence bir incelenmesi yayınlansa hiç fena olmaz. Custom yazılım hazırlayan Rumen arkadaş yazılım hazırlayana kadar adam gibi bir inceleme yapmayı becerememiş.
  • Bu cihaz ile direk nete bağlanıp film indirip izleyebiliyor muyuz.

quote:

quote:

249TL ile satışa sunuldu.

sanal pazar üzerinden satış açmayı düşünüyor musunuz ? garanti ve ykb var, peşin alacaksam havale yapmak daha mantıklı
    +300 tl de iyi para 250 iken para kazanılıyor ise neden 250 kalmadı fiyatı

Orijinalden alıntı: fatihpiskin

havale ile 225 tl için çabalarken fiyatın 300 e çıkarılması benim siparişi iptal etti.. 250 tl ye çekilirse +1

Sanalpazarda 249 12 taksit
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.