Şimdi Ara

Egreat R6A-II Detaylı İncelemesi (Bol Resimli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
11.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dede147

xtreamer yazılımıyla orjianal yazılımı arasında ne fazlalık var acaba

ben görsellıkten başka bir + görmedım. o yuzden tekrar orjinal yazılıma döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

.ZeuS. eline sağlık güzel bir inceleme olmuş.
    İnceleme hakkında bazı detayları içeren bir mail gönderdim.
    Mailini kontrol edersin.

Okudum hocam sağolasın. Modlu yazılımlara ulaşamamıştım, sayende hepsini indirebildim. Modlu testlere başlıyorum bu akşam.

Cihazın kendi kumandasından memnun kalmayanlar, yine bu cihazla uyumlu olan büyük kumandayı da satın alabilirler. Yukarıdaki resimde görünen kumanda cihazla tam olarak uyumlu ve 20 liraya satılıyor.

merhaba, yukarıda bahsettiginiz kumandayı nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

merhaba, yukarıda bahsettiginiz kumandayı nereden alabilirim ?

Egreat büyük kumandayı gittigidiyor da popcornhour satıyordu ama şu an stokta görünmüyor..
    Akıllı öğrenen kumanda RM L828 de olabilir.. (sinyalleri tanıtıyorsunuz)
    carrefour da 20 liraydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Şubat 2012; 23:56:10 >
  • emeğinize sağlik cok güzel bir açiklama doğrusu tesekkkürler. takipp
  • Cihazın kumandası, birçok yerde söylendiği gibi algılaması biraz sorunlu bir kumanda. Gerçi ben bu sorunu başka yerlerde okumasam, fazla sıkıntı çekmezdim çünkü bence algılaması o kadar da kötü değil. Cihaza doğru tutmak gerekiyor kumandayı her zaman, o kadar. Bu kumandadan daha iyi algılamaya sahip başka kumandaların olması, bu kumandanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Kumanda üzerindeki tuşlar konusunda oldukça cömert davranılmış. Diğer cihazlarda birkaç menü gezintisi ve tıklama sonucu ulaşılan ayarlara, bu kumanda sayesinde tek bir tuşla ulaşabiliyorsunuz. Ses ayarları, görüntü ayarları, menüler, hızlandırma ve yavaşlatma, DVD menü seçenekleri, numerik tuşlar, altyazı ve ses seçeneği tuşları gibi bir sürü tuş emrinize amade. Tuş sayısının fazla olması, cihazı kullanırken işlerinizi çok kolaylaştırıyor

bu kumanda dan alıp kullanan varmı ? yani playerdaki tüm algılama sorunları yok olup kalite hissi verıyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: dede147

xtreamer yazılımıyla orjianal yazılımı arasında ne fazlalık var acaba

ben görsellıkten başka bir + görmedım. o yuzden tekrar orjinal yazılıma döndüm.

Bence internetten altyazı ve poster indirmesi ve göstermesi + özellik. Ayrıca Orjinal yazılımında sesi raw / 5.1-7.1 seçilmiyordu. Buda benim için önemli. internet linkleride oldukça fazla...
  • arkadaşlar gittigidiyor üzerinden 2.el R6A-II aldım,cihazın film performansı,görüntü kalitesi,altyazı vs. müthiş
    amma velakin usblerinden biri 2.5''hddyi hiç görmüyor diğeri ise 2-3 denemeden sonra görüyor,flash diskler sorunsuz
    bende egreat S1A modeli de var onda sorunsuz çalışan hdd bu modelde çalışmakta zorlanıyor
    sizde de benzer sorunlar yaşanıyor mu?
    cihazı geri iade edicem...
  • bende 2.5" hdd kullanıyorum sorun yok
  • mczeki , bazı 2.5 HDD'ler gereğinden fazla akım çektiği için bu cihazların adaptörleri zaman zaman yetersiz kalabiliyor.
    Dolayısıyla sizinde başınıza gelen şey bu olsa gerek.
    Size tavsiyem , piyasada bir çok yerde bulabileceğiniz 3V-5A bir adaptör ile sorunu çözebilirsiniz.
  • zgtrkr , verdiğin link dosyası 97 ve 98CS versiyonlu modlu yazılımlarla çalıştırabildin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

zgtrkr , verdiğin link dosyası 97 ve 98CS versiyonlu modlu yazılımlarla çalıştırabildin mi ?

ben su an xtreamer modunu kullanıyorum.deneyen varsa paylaşabilir...
  • En son sürüm Xtreamer modlu yazılım da, disk durdurma fonksiyonu çalışıyor mu? Bir de; online seyredilen filmler için türkçe altyazı bulma gibi bir şansımız var mı? CS 9.8 dmd yazılımı çok güzel fakat, bu yazılıma güncel türk canlı tv scripti yapılabilse, çok güzel olurdu..
  • popcornhour un paylaştığı fw yüklü bendede ve her açılışta mode+bilmemne kaç numara tuşuna basmam gerekiyor yoksa görüntü gelmiyor kafayı yiyecem bu yüzden
    alet en basit .mov dosyalarını açmıyor 7D ile çektiğim bitrate leri 40 50mbit civarında
    bundan daha komik birşey olamaz herhalde
    arayüze gelince en kötü arayüz bu olmalı
    dune popcornhour gibi birşey bekliyordum enazından yarısı kadar olsaydı yine iyiydi..alışmam için herhalde 1 hafta geçmesi gerekli
    posterli önizleme nasıl yapıyoruz bu alette? birde ben dvd leri iso olarak indirmiyorum üye olduğum cinematik sitesinde iso olarak yüklemek yasak o yüzden FOLDER şeklinde tüm dvd ler ve egreat sadece iso dvd leri menülü olarak açıyor
    çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için alet..yada ben çok büyük beklentiler içine girdim
  • mode tuşu ile açıyorsan , kullandığın TV veya kablo ile mod uyumsuzluğu var.
    bu cihazdan yüzlerce satıldı , ilk defa böyle birşeye rastlıyorum

posterli izleme için de , kumandadan menu tuşuna basıp oradaki seçenekleri değiştirip öyle önizleme moduna geçmen gerekiyor.
    mov dosyaları için birşey diyemiyorum çünkü az sayıda mov denedim ve hepsini açtı.

hayal kırıklığı yorumunu da , R6A-II için ilk defa duyuyorum.
    bence cihazı biraz daha kullanıp , daha yakından tanımaya başlayınca eminim görüşleriniz değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Şubat 2012; 16:07:06 >
  • xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ bence en stabil modlu yazılım..
    Menüler çok hızlı açılıyor.. Nikon fotoğraf makinam ile çektiğim tüm 1280*720@30P Mov videoları seyredebiliyorum.. Daha yüksek çözünürlüklü mov videoları, çoğu media player okuyamıyor sanırım..
    Eski media player'ım R6A'ya da CS_ DMD modlu yazılım bulsam yükleyeceğim..
  • teşekkürler popconrhour kabloyu değiştirip deniyorum tekrardan
    peki dvd leri folder olarak açmamasına ne diyorsunuz?
    CS_r0.1.3_Xtreamer_SW2_3.0.11_for_EG-R1-II bu fw yi deniyorum bakalım birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 24 Şubat 2012; 22:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

teşekkürler popconrhour kabloyu değiştirip deniyorum tekrardan
    peki dvd leri folder olarak açmamasına ne diyorsunuz?
    CS_r0.1.3_Xtreamer_SW2_3.0.11_for_EG-R1-II bu fw yi deniyorum bakalım birazdan

Dvd ve bluray folderlerini play tuşu ile çalıştırın.
  • teşekkürler kablo denedim 2 adet ikisindede aynı sorun oldu.Alet şuan 1080i 50 modunda sorunsuz açılıyor kapanıyor dediğim şekilde fakat 1080p 50/60 larda ekranımı tanımıyor.
    LCD kesinlikle 1080p destekliyor ps3 ü çalıştırıyorum sorunsuz şekilde
  • bu arada torrent nasıl kuruyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.