Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp1978
    Evet media player hdmi kablo ile bağlı. Hocam yalnız söylediğiniz media player görüntü çıkış ayarını nereden yapıyoruz?

video > tv sistemi > auto yada 1080p 60hz yapın,sorun yine devam ederse başka bir hdmi kablo ile deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 28 Mart 2012; 20:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: alp1978
    Evet media player hdmi kablo ile bağlı. Hocam yalnız söylediğiniz media player görüntü çıkış ayarını nereden yapıyoruz?

video > tv sistemi > auto yada 1080p 60hz yapın,sorun yine devam ederse başka bir hdmi kablo ile deneyin

Tşk ederim yardımınız için aynen dediğiniz gibi 1080 60 hz ayarı yaptım sorun kalmadı. Çok teşekkürler tekrar
  • xtreamer modlu yazılımının yenisi yayınlanmıştır...

http://www.mediafire.com/xtreamer
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

Cihazi aldiktan beri devam eden hdmi dan ses aktaramama problemi devam ediyor. Tum mevcut yazilimlari denedim hicbirinde sonuc alamadim. Salonda ses distemi ile dinlerken optik aktarma ok ama hdmi ses aktarma maalesef. Iki adet toshiba lcd de denedim.
    Bu sorunu baska yasayan var mi??

içlikoftenin sorunu bende de mevcut. Şöyle ki;

LG 47LW4500 TV aldıktan sonra DTS ile ilgili sorun nedeniyle donanımhaber deki detaylı araştırmalar sonucunda GG den yaklaşık 2 ay önce ben de EGREAT R6A-II temin ettim. Burada yazılı bilgileri takip ederek oldukça iyi sonuçlar aldım ve memnunum.
    Ses sistemim Harman-Kordon ve egreat'in ses çıkışını optik olarak ses sistemine verdim. Ancak hala çözemediğim sorunlarım şunlar:

* İzleme çalıştığım filmin ses codec'i ne olursa olsun (DTS,AAC, AC3, mp3) egreat'i doğrudan TV ye HDMİ ile bağlı şekildeyken ses almayı başaramadım. EGREAT'in ses seçeneklerinde RAW ya da LPCM yi tüm kombinasyonları ile denememe rağmen tüm uğraşılarım sonuçsuz kaldı.

* Diğer bir husus ise Hemen tüm ses formatlarını RAW seçimi ile ses sistemi üzerinden dinleyebilmeme rağmen AAC formatlı sesleri ses sistemi üzerinden alabilmek için egreat ses seçeneğini mutlaka LCPM ye almam gerekiyor. Bu normal midir?

Diğer yönleri ile cihazdan oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak internet kısmını halen keşfetme aşamasındayım. İki ay sonra ancak daha yeni 53 adet HD kanalın yerini buldum. Bu forum olmasaydı onu da pek bulacağımı zannetmiyorum.
    Emek veren herkeze teşekkürler sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

xtreamer modlu yazılımının yenisi yayınlanmıştır...

bu yazılımda raw lpcm ayarı yok devamlı rar da mı veriyor emule mi ediyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

quote:

bu yazılımda raw lpcm ayarı yok devamlı rar da mı veriyor emule mi ediyor acaba

sesde 3 ayar vardi sanirim.hdmi da 2.1 ,5.1-7.1 ve multich. spdif (optikte) ise 2.1 ve 5.1 var. ben hdmi 5.1 kullaniyorum.sorun yok. sadece lpcm raw olan dosyalarda ise multich secerek dts sesi elde edebilirsiniz.

• merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, egreat r6a2 de hard disk te ne kadar boş alan oldugunu nereden anlayabilirim
  • bu üründen alacağım.. acaba nerde bulurum.. araştırdımda şuanda açık bir ilan bulamadım..
  • http://www.sanalpazar.com/Egreat-Eg-r6a-ii-Distributorden-50-Indirimli__isp2918128
    burda satış var sancak bilgisayar distribütör firma ben burdan aldım tavsiye edrim ilgili bir firma
  • quote:

Yeni xtreamer modlu yazılımda altyazılar da iyileştirme var mı? ''ğ'' harfi büyük çıkıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Yeni xtreamer modlu yazılımda altyazılar da iyileştirme var mı? ''ğ'' harfi büyük çıkıyordu..

son yazılımı kurdum transmisson başlıyor 4mb indirdikten sonra duruyor usb hdd kullandığım içinmi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: littleshark

quote:

Cihazi aldiktan beri devam eden hdmi dan ses aktaramama problemi devam ediyor. Tum mevcut yazilimlari denedim hicbirinde sonuc alamadim. Salonda ses distemi ile dinlerken optik aktarma ok ama hdmi ses aktarma maalesef. Iki adet toshiba lcd de denedim.

LG 47LW4500 TV aldıktan sonra DTS ile ilgili sorun nedeniyle donanımhaber deki detaylı araştırmalar sonucunda GG den yaklaşık 2 ay önce ben de EGREAT R6A-II temin ettim. Burada yazılı bilgileri takip ederek oldukça iyi sonuçlar aldım ve memnunum.
    Ses sistemim Harman-Kordon ve egreat'in ses çıkışını optik olarak ses sistemine verdim. Ancak hala çözemediğim sorunlarım şunlar:

* İzleme çalıştığım filmin ses codec'i ne olursa olsun (DTS,AAC, AC3, mp3) egreat'i doğrudan TV ye HDMİ ile bağlı şekildeyken ses almayı başaramadım. EGREAT'in ses seçeneklerinde RAW ya da LPCM yi tüm kombinasyonları ile denememe rağmen tüm uğraşılarım sonuçsuz kaldı.

* Diğer bir husus ise Hemen tüm ses formatlarını RAW seçimi ile ses sistemi üzerinden dinleyebilmeme rağmen AAC formatlı sesleri ses sistemi üzerinden alabilmek için egreat ses seçeneğini mutlaka LCPM ye almam gerekiyor. Bu normal midir?

Diğer yönleri ile cihazdan oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Ancak internet kısmını halen keşfetme aşamasındayım. İki ay sonra ancak daha yeni 53 adet HD kanalın yerini buldum. Bu forum olmasaydı onu da pek bulacağımı zannetmiyorum.

Sorunuma herhangi bir cevap alamadığım için kendim gidermeye ya da öğrenmeye çalıştım. Ancak tespitim şu ki cihazda kesinlikle ses çıkışının HDMI ye yönlendirilmesi ile bir sorun olduğunu değerlendiriyorum. Benim cihaz da mıdır yoksa üretimsel bir sorun mu bilmiyorum. Ancak optik çıkışta bir sorun gözükmüyor.

Dolayısı ile sürekli amfi üzerinden kullanma zorunluluğu hasıl oldu. Halbuki isterdim ki amfi kullanımına ihtiyaç duymayacağım tarz viideoları izlerken sesi de TV den alabileyim. Ancak gördüğüm kadarıyla EGREAT 6A-II ile bu mümkün değil. En azından benimiyle...

Dolayısı ile cihazı henüz almamış ancak almayı düşünenler bu sorunun; yani HDMI den ses çıkışı olmaması; durumundan emin olsunlar.

• quote:

quote:

quote:

Sorunuma herhangi bir cevap alamadığım için kendim gidermeye ya da öğrenmeye çalıştım. Ancak tespitim şu ki cihazda kesinlikle ses çıkışının HDMI ye yönlendirilmesi ile bir sorun olduğunu değerlendiriyorum. Benim cihaz da mıdır yoksa üretimsel bir sorun mu bilmiyorum. Ancak optik çıkışta bir sorun gözükmüyor.

Dolayısı ile sürekli amfi üzerinden kullanma zorunluluğu hasıl oldu. Halbuki isterdim ki amfi kullanımına ihtiyaç duymayacağım tarz viideoları izlerken sesi de TV den alabileyim. Ancak gördüğüm kadarıyla EGREAT 6A-II ile bu mümkün değil. En azından benimiyle...

Dolayısı ile cihazı henüz almamış ancak almayı düşünenler bu sorunun; yani HDMI den ses çıkışı olmaması; durumundan emin olsunlar.

dostum tv de baska hdmi cikis varmi onlarda denedinmi birde kabloyu degistir istersen son secenek tabi senin cihazda sorun olmasi cunki ben aldigimdan beri hdmi ile kullaniyorum ve seste hic sorun yasamadim

• beyler ben dün aldım bu cihazdan fakar şöyle bir sorunum var.. cihazı hdmi 1.4 kablo ile bağladım tv ye.. bir süre görüntü geldi.. daha sonra kendiliğinden görüntü gitti.. bi 5 dk felan bekledim sonra ekrana bekleme modunda egreat felan yazıyor yazı ekranda oynuyor.. menüye felan bastığımda ekran geliyor ama renkler birbirine girmiş şekilde tekrardan görüntü kayboluyor..
  • Arkadaşlar CS_r0.1.4_Xtreamer_SW2_3.0.12_for_EG-R1-II bu yazılımı kürdan yöntemi ile yükleyeyim dedim. Please Wait for USB Update yazısı çıktı 5 dkdır böyle. Kapatıp baştan başlasam olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 11 Nisan 2012; 16:41:51 >
  • Kapatıp baştan başlattım sorunsuz yaptım. Yeni modlu yazılım gayet güzel ancak bi kaç nokta hoşuma gitmedi. Eski kullandığımda Ğ ler sorunsuzdu bunda büyük çıkıyor. Ve browser ekranında coversız liste halinde seçme gibi bir seçenekte olmalı.
  • beyler bu cihazda filmleri resimli olarak gösterme özelliği varmı acaba.. yani klasör resimlerini gösteriyormu.. eğer varsa bunu nasıl yapacağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

beyler bu cihazda filmleri resimli olarak gösterme özelliği varmı acaba.. yani klasör resimlerini gösteriyormu.. eğer varsa bunu nasıl yapacağız..

CS'nin son yazılımı ile gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

beyler bu cihazda filmleri resimli olarak gösterme özelliği varmı acaba.. yani klasör resimlerini gösteriyormu.. eğer varsa bunu nasıl yapacağız..

yükledimde.. no cover felan yazıyor resim yerlerinde.. bunu gidermek için ne yapmam lazım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

yükledimde.. no cover felan yazıyor resim yerlerinde.. bunu gidermek için ne yapmam lazım..

Filmin bulunduğu dosyaya filmin posterini koyacaksınız. Kötü iç içe klasör varsa onu da no cover olarak gösteriyor. Ve filmleri de .mkv dosyaları da no cover olarak görüyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.