Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Poster ve altyazıyı online arama ve kaydetme mevcut.

Bende 1185 cihaz olmadığından deneyemiyorum.
    Yukarıda yazdığın doğrumu. Yani cihaz kendi içindeki uygulama ile
    internetten altyazıyı oto indirebiliyormu.?

CS den Aylardır bunu r6a için yapmasını talep ediyordum.
    R6a II için yaptıysa ona daha fazla baskı yapmaya başlayacağım.

Xtremer yazılımı Oto değil ama dosya adı veya ismi kendiniz girererek altyazıyı online arama ve kaydetme yapıyor...

• Bu CS tek kişilik ordu gibi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

SULZER , kürdan yöntemi ile son yazılımı ( 0.96 ) tekrardan kur.
    Daha sonra linkleri bir daha kur.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selamlar kolay gelsin bi süredir bu konuuyu izliyorum bende eagreat m32b var geçen gün arkadaşım r6a-ıı cihazı getirdi gerçekten seri bi cihaz açılması kapanması herşeyi çok iyi kumandası ve hard diski internal olmaaması dışında çok üstün bi cihaz bende anı zamanda apple tv de var acaba apple tv bu görevi görüyormu denemey üşendim açıkcası şu an iş yerindeyim cihazlar evde bi full hd projeksiyon birde 55 inc lcd var ordan buraya taşımak istemiyorum cihazları
    saygılar keyfli forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escez -- 23 Aralık 2011; 13:47:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: escez

arkadaşlar selamlar kolay gelsin bi süredir bu konuuyu izliyorum bende eagreat m32b var geçen gün arkadaşım r6a-ıı cihazı getirdi gerçekten seri bi cihaz açılması kapanması herşeyi çok iyi kumandası ve hard diski internal olmaaması dışında çok üstün bi cihaz bende anı zamanda apple tv de var acaba apple tv bu görevi görüyormu denemey üşendim açıkcası şu an iş yerindeyim cihazlar evde bi full hd projeksiyon birde 55 inc lcd var ordan buraya taşımak istemiyorum cihazları
    saygılar keyfli forumlar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim bir sorunum var yine.Bilgisayardan mkv formatında orjinal dublaj filmler izledim.İnternette bir kaç altyazı sitesi var isim vermiyorum biliyorsunuz.Aradığım altyazılarınıda buldum ama hep rar formatındalar ve ne bilgisayar ne egreat bu altyazıları okuyamıyor.Bendeki okuduklarına baktım hep srt formatındalar.Ne yapmam lazım.Rar formatındaki altyazılar srt formatına çevrilebilirmi?Yoksa bana srt altyazı bulabileceğim site önerebilirmisiniz.Site ismi yasak galiba o yüzden mesaj atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Arkadaşlar benim bir sorunum var yine.Bilgisayardan mkv formatında orjinal dublaj filmler izledim.İnternette bir kaç altyazı sitesi var isim vermiyorum biliyorsunuz.Aradığım altyazılarınıda buldum ama hep rar formatındalar ve ne bilgisayar ne egreat bu altyazıları okuyamıyor.Bendeki okuduklarına baktım hep srt formatındalar.Ne yapmam lazım.Rar formatındaki altyazılar srt formatına çevrilebilirmi?Yoksa bana srt altyazı bulabileceğim site önerebilirmisiniz.Site ismi yasak galiba o yüzden mesaj atabilirsiniz.

Arkadaşım sen biraz yenisin herhalde bu işlerde.

Rardan çıkartırsan işini görecektir.
  • quote:

quote:

Yav hiç sorma tam hıyarlığıma denk geldi.Ben bilgisayarda win.rar yüklü biliyorum.Şimdi jeton düştü bir bakayım dedim meğersem kaldırmışım.Tekrar yükleyince düzeldi.Eeee napim evde 2 tane çocukla (canavarla demek istedim) uğraşınca bazen kafa gidiyor böyle.

• quote:

quote:

quote:

Yav hiç sorma tam hıyarlığıma denk geldi.Ben bilgisayarda win.rar yüklü biliyorum.Şimdi jeton düştü bir bakayım dedim meğersem kaldırmışım.Tekrar yükleyince düzeldi.Eeee napim evde 2 tane çocukla (canavarla demek istedim) uğraşınca bazen kafa gidiyor böyle.

Alıntıları Göster
    Temiz bi ürün varsa 2. el güzel fiyata almak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

SULZER , kürdan yöntemi ile son yazılımı ( 0.96 ) tekrardan kur.
    Daha sonra linkleri bir daha kur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, cihazı bir süredir inceliyorum. Benim için gayet yeterli görünüyor ancak sizlere bir kaç sorum olacak; (Televizyonum 42" LG LW 4500)

1. Bu tarz filmleri 3D olarak sorunsuz izleyebilir miyim?
    * Alice.In.Wonderland.2010.3D.Half-SBS.1080p.Bluray.DTS.TR : 9 gb

2. Bu tarz filmleri 3D olarak sorunsuz izleyebilir miyim?
    * Ice.Age.III.3D.2009.BluRay.FULL.SBS.DTS.TR : 12,9 gb

3. 3daltyazi.com adresinden bulduğum yada 3Dsubtitler programıyla çevirdiğim 3D altyazıları sorunsuz oynatabilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

Arkadaşlar, cihazı bir süredir inceliyorum. Benim için gayet yeterli görünüyor ancak sizlere bir kaç sorum olacak; (Televizyonum 42" LG LW 4500)

1. Bu tarz filmleri 3D olarak sorunsuz izleyebilir miyim?
    * Alice.In.Wonderland.2010.3D.Half-SBS.1080p.Bluray.DTS.TR : 9 gb

2. Bu tarz filmleri 3D olarak sorunsuz izleyebilir miyim?
    * Ice.Age.III.3D.2009.BluRay.FULL.SBS.DTS.TR : 12,9 gb

3. 3daltyazi.com adresinden bulduğum yada 3Dsubtitler programıyla çevirdiğim 3D altyazıları sorunsuz oynatabilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    1-2
    evet çalıştırabilirsin .

tv den de 3d ye getirirsin izlersin sorun olmaz.

3- 3d altyazı konusunda net bilgim yok.
    o kısmını diğer arkadaşlar cevaplar artık.

• quote:

1-2
    evet çalıştırabilirsin .

tv den de 3d ye getirirsin izlersin sorun olmaz.

3- 3d altyazı konusunda net bilgim yok.
    o kısmını diğer arkadaşlar cevaplar artık.

Alıntıları Göster
    @rfve hızlı cevap için teşekkürler =)
    evet sorumu tekrarlıyorum gözden kaçmaması açısından; 3daltyazi.com adresinden bulduğum yada 3Dsubtitler programıyla çevirdiğim 3D altyazıları sorunsuz oynatabilir miyim?
  • quote:

@rfve hızlı cevap için teşekkürler =)
    evet sorumu tekrarlıyorum gözden kaçmaması açısından; 3daltyazi.com adresinden bulduğum yada 3Dsubtitler programıyla çevirdiğim 3D altyazıları sorunsuz oynatabilir miyim?

Alıntıları Göster
    sub ve idx olanları destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

bu 3d altyazı olayında formatları anlamamamı mazur görün, özetle 3d olarak altyazı bulursam 3d olarak görüntüleyebiliyor diyebilir miyiz? 2d olursa görüntülerin altında kalabiliyor çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

bu 3d altyazı olayında formatları anlamamamı mazur görün, özetle 3d olarak altyazı bulursam 3d olarak görüntüleyebiliyor diyebilir miyiz? 2d olursa görüntülerin altında kalabiliyor çünkü.

Alıntıları Göster
    Bu urunu almaya karar verdim gg'dan ancak halen torrentin stabil olup olmadıgı konusunda cekincelerim var. Hiç kürdanla falan da ugrasmadan kendi guncel surumuyle stabil torrent indirmek mumkun mudur? Bnm icin torrent onemli alma sebeplerimden biri de bu. Bir de USBden ipod destegi var mı bu konuda hic yorum bulamadım. Kısacası urunu onerir misiniz? Firmware silip yuklemekle ugrasmak istemiyorum.

• 3D altyazılar idx-sub ve psg formatlarindan oluşur. Sanırım Egreat R6A-II idx-sub olanları çalıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tforum

Bu urunu almaya karar verdim gg'dan ancak halen torrentin stabil olup olmadıgı konusunda cekincelerim var. Hiç kürdanla falan da ugrasmadan kendi guncel surumuyle stabil torrent indirmek mumkun mudur? Bnm icin torrent onemli alma sebeplerimden biri de bu. Bir de USBden ipod destegi var mı bu konuda hic yorum bulamadım. Kısacası urunu onerir misiniz? Firmware silip yuklemekle ugrasmak istemiyorum.

Bu tür cihazlarla modlu yazılım olmasa bile resmi yazılımın en güncelini kullanmak gereklidir. Zor bir işlem değil ve birkaç dakikada kolayca halledebiliyorsunuz.

Torrent olayı zor da olsa halledilebiliyor. Orjinal yazılımda sorunlu biraz ama modlu yazılımla sorunların büyük ölçüde üstesinden gelinmiş. iPod desteği derken, bir mp3 çaları USB'den taktığınızda içerisindeki parçalara ulaşabiliyorsunuz. Ama iPod'a özel bir durum söz konusu değil.

• Hiçbir medya oynaticinin torrenti %100 stabil değildir. Ancak torrentin ve ****in kalitesi performansı etkiler. Bu yeni Realtek1185 işlemcili Egreat R6A-II ile diğer eski model işlemci kullanan birçok medya playere göre daha stabil torrent performansina ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Bende merak ettim ve ipod classic 80gb usbden bağladım.Normal harddisc gibi gördü tabiki.resim ve videolara ulaştım.

Kürdanla falan uğraşma derken zaten birşey uğrağmıyorsun.usb ye internetteki programı indir cihaza tak ve kürdanı bastır okadar.kendi sürümüne göre gerçekten daha stabil oluyor arkadaşların anlattığı gibi.o kadar uğraşmaya değer.torrent olayına gelince ben denemedim ama ustaların dediğine göre biraz uğraştırıyor galiba.Ama emin ol kumanda bütün bu anlattıklarımdan daha fazla uğraştırıyor.

• quote:

quote:

Bende merak ettim ve ipod classic 80gb usbden bağladım.Normal harddisc gibi gördü tabiki.resim ve videolara ulaştım.

Kürdanla falan uğraşma derken zaten birşey uğrağmıyorsun.usb ye internetteki programı indir cihaza tak ve kürdanı bastır okadar.kendi sürümüne göre gerçekten daha stabil oluyor arkadaşların anlattığı gibi.o kadar uğraşmaya değer.torrent olayına gelince ben denemedim ama ustaların dediğine göre biraz uğraştırıyor galiba.Ama emin ol kumanda bütün bu anlattıklarımdan daha fazla uğraştırıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar altyazılarını ayarlarını nasıl kaydediyoruz. Mesela altyazıyı biraz üste alıyorum ama aleti kapatıp açınca eski halini alıyor. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar altyazılarını ayarlarını nasıl kaydediyoruz. Mesela altyazıyı biraz üste alıyorum ama aleti kapatıp açınca eski halini alıyor. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyorum.

Film izlerken kumandadan subtitle tuşuna basıp renk kalınlık vs. ayarlarını yapıyorsun.Ama kapatıp açılınca ayarlar bozuluyorsa bilemem.Birde cihazın ayarlar kısmına giriyorsun.Ordada subtitle kısmından istersen yine harf kalınlık renk ayarlarını yapabiliyorsun.Sanırım burdan yaparsan açıp kapatınca ayarlar bozulmaz.ben ordanda ayar yapmıştım çünküAma her filmde türkçe diye seçim yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Sanırım modlu yazilimda bu özellik var.
    Yarın bir kontrol ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.