Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

video.mkv
    video1.srt ( birinci altyazı )
    video2.srt ( ikinci altyazı )
    video3.sub ( üçüncü altyazı )

ana ekrandaki video , audio , fotoğraf ve yazılım sekmelerinden en sağdaki ile ilgili klasöre giriyoruz.
    hangi alt yazı ile filmi seyretmek istiyorsak ilgili altyazının üzerine gelip kumandadan filemode tuşuna basın.
    ad değiştiri seçip altyazı dosya adının film adı ile aynı yapın.
    mesela video3.sub altyazı adının video.sub yapın ve filmi çalıştırın , o kadar
  • İlginiz için teşekkür ederim, ama pek de kullanışlı bir metod olarak görmüyorum bunu. Ayrıca filemode'da "listeye ekle"den öteye gidemedim (sonrasında o listeye nasıl gireceğimi de bulamadım, o dosya için, "listeden çıkar" ve "sil" haricinde başka bir komut göremedim). Fakat...

Dün akşam son sürüm firmwaare'i yükledim, onunla ilgili mi bilmiyorum ama, şöyle bir şey oldu:

Şöyle bir dosya diyelim,
    Film.mkv
    Film.eng.srt
    Film.tur.srt

Altyazı seçimini english yaparsam .eng, Türkçe seçersem .tur kodlu altyazıları oynatıyor. Galiba yeni firmwarele gelen bir özellik bu, ama derdime kısa süreli çare oldu (yine de filmi seyretmeye başlamadan önce kontrol etmek gerekiyor, ya da film sırasında >return>setup>save>return>play şeklinde, kaldığı yerden devam etmek.

Dikkatimi çeken şeylerden biri, eğer, dosya isimlerinden birinde dil kodu yoksa, otomatik olarak o altyazıyı gösteriyor, diğerini hiçbir şekilde görmüyor. (yani Film.mkv, Film.srt (bunu görüyor), Film.eng.srt (bunu görmüyor).

Açıkçası bu tür hokkabazlıkların, yani filemodela isim değiştirmek, ya da default ayarla altyazı okutmak böyle bir aletin dezavantajı. Dediğim gibi, en dandik, 50 liralık divx oynatıcılarda bile tek tuş tüm altyazı seçeneklerini oynarken görebiliyorsunuz, ama böyle bir alette kulağı tersten göstermek falan gerekiyor.

• Merhaba,

aziz0571 tavsiyesi üzerine bu gün bende bir tane M34A aldım Geçen senden beri kullandığım IcyBox (2 inci cihaz ilki garantiden değişmişti) bozuldu dün de Mediamarkttan WD Live aldım ama ondan da hiç beklediğim performansı alamadım ve geri verdim (MM bu müşteri memnuniyeti konusunda gerçekten çok iyi bir firma)

Diğer başlığa yazdığım yazıyı da buraya pasteliyeyim :

: Bayisinde de egreat kalmamış Dune için (Her ne kadar 500 TL nin üstünde bir cihaz almak istemesemde dayanamadım) de ithalatçı firmayı aradım onlarda gelen malı komple başka bir firma (Arena olabilirmi? Tam hatırlamıyorum telde konuştuk) vermişler .

Aslında en beğendiği cihazlardan birisi A200 dü o da yok nereye baktıysam bulamadım.

İş yerim Maslakta yeni açılan Electroworlde bakayım dedim iyikide bakmışım orada 229TL ye Egreat Eg-M34A buldum baktım ve beğendim & aldım.Network özelliği benim için ön planda değil ağırlıkla usb hdd takıp oradan dizi&filim vb izliyorum.Cihazın yapım kalitesi gayet hoş.

Ekran ayarlarını ve ses i (Fabrikasyon +14 de geliyor) ayarladım renkler biraz farklı geldi baktımki pc renk uzayına ayarlı onuda düzelttim ve referans filim/kliplerimi izledim Icybox dan geri kalır hiç bir yanı yok hatta bazı konularda avantjlı bile.

2 ufak tefek şey var ama bu fiyatta bir cihazda fazla kusuru bulamıyorum özellik ile WD Live dan sonra ciddi kaliteli geldi (Film vb ilk açıldığında ses bir iki 'çıt/pıt' yapabiliyor mkv filimden ana menüye dönerken bir kaç kere menü görüntüsü TV çözünürlüğü ayarlanırken olduğu gibi 1-2 sn gitti geldi o kadar).

Kapat düğmnesine basınca kapanmasıda büyük lux oldu benim için (Icyboxdan sonra!) Icy e göre görüntü bir parça daha keskin gibi bir tek divx lerde arka planda ki karanlık sahnelerde noise bir parça daha fazla gibi görünsede psikolojik de olabilir

Sonuç : Gayette memnunum beni uzun süre iade eder bu arada diğer cihazlarada bakarım ama bu cihazı vermem zira kendi fyatının&beklentilerimin üstünde performans veriyor.

• bende 1 aydır kullanıyorum ve 1-2 ufak tefek şey dışında çok memnunum, özellikle torrent olayına bayıldım. Artık 24 saat bilgisayar açık bırakmak zorunda olmadan download yapabiliyorum. Sonunda Telekom'a ödediğim adsl parasını amorti etmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 27 Temmuz 2010; 14:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Merhaba,

aziz0571 tavsiyesi üzerine bu gün bende bir tane M34A aldım Geçen senden beri kullandığım IcyBox (2 inci cihaz ilki garantiden değişmişti) bozuldu dün de Mediamarkttan WD Live aldım ama ondan da hiç beklediğim performansı alamadım ve geri verdim (MM bu müşteri memnuniyeti konusunda gerçekten çok iyi bir firma)

Diğer başlığa yazdığım yazıyı da buraya pasteliyeyim :

: Bayisinde de egreat kalmamış Dune için (Her ne kadar 500 TL nin üstünde bir cihaz almak istemesemde dayanamadım) de ithalatçı firmayı aradım onlarda gelen malı komple başka bir firma (Arena olabilirmi? Tam hatırlamıyorum telde konuştuk) vermişler .

Aslında en beğendiği cihazlardan birisi A200 dü o da yok nereye baktıysam bulamadım.

İş yerim Maslakta yeni açılan Electroworlde bakayım dedim iyikide bakmışım orada 229TL ye Egreat Eg-M34A buldum baktım ve beğendim & aldım.Network özelliği benim için ön planda değil ağırlıkla usb hdd takıp oradan dizi&filim vb izliyorum.Cihazın yapım kalitesi gayet hoş.

Ekran ayarlarını ve ses i (Fabrikasyon +14 de geliyor) ayarladım renkler biraz farklı geldi baktımki pc renk uzayına ayarlı onuda düzelttim ve referans filim/kliplerimi izledim Icybox dan geri kalır hiç bir yanı yok hatta bazı konularda avantjlı bile.

2 ufak tefek şey var ama bu fiyatta bir cihazda fazla kusuru bulamıyorum özellik ile WD Live dan sonra ciddi kaliteli geldi (Film vb ilk açıldığında ses bir iki 'çıt/pıt' yapabiliyor mkv filimden ana menüye dönerken bir kaç kere menü görüntüsü TV çözünürlüğü ayarlanırken olduğu gibi 1-2 sn gitti geldi o kadar).

Kapat düğmnesine basınca kapanmasıda büyük lux oldu benim için (Icyboxdan sonra!) Icy e göre görüntü bir parça daha keskin gibi bir tek divx lerde arka planda ki karanlık sahnelerde noise bir parça daha fazla gibi görünsede psikolojik de olabilir

Sonuç : Gayette memnunum beni uzun süre iade eder bu arada diğer cihazlarada bakarım ama bu cihazı vermem zira kendi fyatının&beklentilerimin üstünde performans veriyor.

sevgili Vipracing egreat m34a hayırlı olsun.güle güle kullanın.hayırlı olsun.

• evet , hayırlısı olsun iyi bir seçim yapmışsın.
    Ancak ses ayarını egreat'in kumandasından 0'a getir , sesi tv'den aç & kapa.
  • aziz0571&ocen76 : Çok teşekkür ederim (Not : Optik bağlantıdan AVR ye bağlı cihaz alçak frekans sesleri eski cihazın standartlarına göre bir parça fazla geldi o yüzden çok az düşürdüm.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

aziz0571&ocen76 : Çok teşekkür ederim (Not : Optik bağlantıdan AVR ye bağlı cihaz alçak frekans sesleri eski cihazın standartlarına göre bir parça fazla geldi o yüzden çok az düşürdüm.)

rıca ederim
    sen yeterki memnun kal.
    gerisi paylaşım.
  • Benimde bir sorum olacak.Bir dosyadaki video veya mp3 leri dinlerken bazen kendisi bitince sonrakine geçiyor bazen ne yaparsam yapayım geçmiyor.Nasıl oluyor anlamadım ben seçtiğim dosyaların arka arkaya çalmasını istiyorum.Nasıl oluyor bu iş? M34a kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Benimde bir sorum olacak.Bir dosyadaki video veya mp3 leri dinlerken bazen kendisi bitince sonrakine geçiyor bazen ne yaparsam yapayım geçmiyor.Nasıl oluyor anlamadım ben seçtiğim dosyaların arka arkaya çalmasını istiyorum.Nasıl oluyor bu iş? M34a kullanıyorum.

Klasörde dosyayı seçerken OK tuşu yerine, Play tuşuna basarsanız, dosyalar birbirini takip edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aitor03

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Benimde bir sorum olacak.Bir dosyadaki video veya mp3 leri dinlerken bazen kendisi bitince sonrakine geçiyor bazen ne yaparsam yapayım geçmiyor.Nasıl oluyor anlamadım ben seçtiğim dosyaların arka arkaya çalmasını istiyorum.Nasıl oluyor bu iş? M34a kullanıyorum.

Klasörde dosyayı seçerken OK tuşu yerine, Play tuşuna basarsanız, dosyalar birbirini takip edecektir.

şükür sağol arkadaşım.tevekkeli bir oluyor bir olmuyor.genelde ok a basarım.
  • Bir sorum var arkadaşlar:

Şu NMT programı Myihome'u kullanabilmek için tankın mutlaka networke bağlı olması mı gerekiyor?
    Networke bağlanmadan, sadece tanka bağladığım sata disk üstünden kullanamaz mıyım? (sata diskte işletim sistemi yok, arşiv için kullanıyorum)
  • networke bağlı olmak zorunda , zaten myihome 'un amacı paylaşım vermeden pc'nizdeki arşivi cihazın ağ üzerinden okuyabilmesi.
  • arkadaşlar bende uzun zamandır incelemekteyim. egreat m34a almayı düşünüyorum. ama eski bir model olması sigma 8635 gibi eski model bir çipset kullanması beni düşündürüyor. daha yeni bir model nmt almak daha mı mantıklı acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima35

arkadaşlar bende uzun zamandır incelemekteyim. egreat m34a almayı düşünüyorum. ama eski bir model olması sigma 8635 gibi eski model bir çipset kullanması beni düşündürüyor. daha yeni bir model nmt almak daha mı mantıklı acaba???

mrb hocam bende bi aralar çok araştırdım hem egreati hemde darki. içindeki işlemci 40mbps lik full hd filmlerde sorun çıkartıyormuş. o yüzden 8655 yada daha iyi bir işlemci varsa ona yönlenmeniz. wd live 8655miş. vatanbilgisayarin web sitesini takip edin arada ben kdv kadar indirimle geçen hafta 193 tl ye almıştım.
  • 40 Mpbs'lik film mi var ? Samsung'un 40 Mpbs'lik videosunu m34 ile sorunsuzca oynatabiliyorum.
    sigma 8635 serisi daha uzun zaman devam eder , nasıl olsa 1080P'leri takılmadan oynatabiliyor.
    Öyle extrem 1080P'lerin bir çoğunu da oynatabiliyor.
  • arkadaşlar kafamı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istiyorum. 5-6 ay önce m34a dan bir tane de ben aldım ve sorunsuzca kullanıyorum.15 gün önce babama WD HD TV aldım ve hazır almışken şu ikisini bi karşılaştırayım dedim. aynı tv ye ikisini de bağladım ve farklı hdd lerden aynı dosyayı açtım.wd de çıkan görüntü m34a da çıkan görüntüden farkedilir oranda daha canlı ve netti.bunun sebebi ne olabilir?egreat'in güncellemelerini de yaptım.acaba ayarlarda bi hata mı yapıyorum anlamadım.çok da kurcalanacak bir ayarı yok gibi. Sadece görüntü kalitesinden söz edecek olursak WD HD TV bana daha iyi gibi geldi. bu konuda yorum yaparsanız çok sevinirim. teşekkürler
  • wagabandos sana öyle gelmiştir veya televizyonun ayarları ile alakalı olabilir.
    wdtv , wdtv live , m34a hepsi elimden geçmiş biri olarak değil wdtv'nin daha kaliteli göstermesi, sony ve toshiba tv'lerde yaptığım gözlemlerden M34A'nın WDTV ve Live serilerine görüntü keskinliği ve derinliğinde üstün geldiğine şahit oldum. Ama bu kişiden kişiye göre değişebilir.
    Şu an hala Popcorn C-200 ve Egreat M34A kullanıyorum. WD'ler bana göre değil.
  • Arkadaşlar, M34A için firmanın sitesinde temin edilememektedir yazıyor.Hepsiburada da temin edilemiyor yazıyor.Hızlı alda ise sorun yok gibi duruyor.
    Açıkçası bu ürünü almayı düşünüyordum, bu ürün üretimden tamamen kalktımı? Alsam bir şekilde üretimden kalktıgı için herhangi bir problem olurmu? Yoksa 32B ve 33A'yımı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLeLeAYN

Arkadaşlar, M34A için firmanın sitesinde temin edilememektedir yazıyor.Hepsiburada da temin edilemiyor yazıyor.Hızlı alda ise sorun yok gibi duruyor.
    Açıkçası bu ürünü almayı düşünüyordum, bu ürün üretimden tamamen kalktımı? Alsam bir şekilde üretimden kalktıgı için herhangi bir problem olurmu? Yoksa 32B ve 33A'yımı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler...

Electroworld'den satın alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.