Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben denedim wireless TP-LINK i takar takmaz zaten tanıyor. hatta masaüstü bilgisayarımdaki paylaşıma açık klasörleri hemen gördü(masaüstü bilg. da da usb wireless var) .. Egreat alt katta tv nin altında kapalı bir kabin içinde olmasına rağmen üst kattaki bilgisayarımı ağda gördü ve içinde rahatça gezebildim. Paylaşıma açtığım dvdromdaki orjinal dvdyi oynayabildim ancak ileri geri pek arama yapmaya imkan tanımıyor haliyle zaten ağ iki katlı evde bu derece görmesi bile iyi bence. Wireless üzerinden pc deki hdd deki 720p videoyu sorunsun açtı ama yine seek yapmaya imkan tanımıyor belki çekim gücü daha rahat bir şekilde olsa onda da sorun çıkacağını sanmıyorum.Denemelerim devam ediyor ....
  • bende olan cihazları sayıyorum nasıl bağlantı kursam en iyi performansı alırım sony 40w5820 lcd tv(recieverli)1 optık 4 hdmı, sony dz 680 1 optık 1 hdmı , dream box 500 1 optık , samsung 1 tb ve toshiba 640 gb harici hdisk , ps3 250gb , egreat m34a, kablsoz net , 1 masaüstü ve bir laptop
    arakdaslar nasıl bağlantı kuracam bilemedim mumkunse tak cıkarı kullanmadan nası yapsak kı 3 bilinmeyenli denklem gibi geldi bana bi yardım etseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Arkadaşlar ben denedim wireless TP-LINK i takar takmaz zaten tanıyor. hatta masaüstü bilgisayarımdaki paylaşıma açık klasörleri hemen gördü(masaüstü bilg. da da usb wireless var) .. Egreat alt katta tv nin altında kapalı bir kabin içinde olmasına rağmen üst kattaki bilgisayarımı ağda gördü ve içinde rahatça gezebildim. Paylaşıma açtığım dvdromdaki orjinal dvdyi oynayabildim ancak ileri geri pek arama yapmaya imkan tanımıyor haliyle zaten ağ iki katlı evde bu derece görmesi bile iyi bence. Wireless üzerinden pc deki hdd deki 720p videoyu sorunsun açtı ama yine seek yapmaya imkan tanımıyor belki çekim gücü daha rahat bir şekilde olsa onda da sorun çıkacağını sanmıyorum.Denemelerim devam ediyor ....

laptopu paylaşıma açtım 1080p sorunsuz izleniyor.laptopun hddsi 5400rpm.celine dion 30gblık truehd + 1080p konser videosunda en ufak bir sorun yok.

• Uzun süredir kullanıyorum bu MKV Player'ı.

Bence dört dörtlük bir cihaz MKV Player'lar arasında.

Avatar'ı bile (ESiR Release) anında direk açabiliyor sorunsuz olarak.
  • EGREAT M34A cihazında kullanabileceğimiz yükleyebileceğimiz programları öğrenebileceğimiz bir adres var mı? Özellikle şu filmleri afişleri ile gösteren bir program kurabiliyor muyuz merak ediyorum?

Bir soru daha ikinci bir kumandadan bahsedilip duruyor forumlarda ve sitesinde neden ikinci kumanda ? Sadece stand by olayı için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 11 Mayıs 2010; 20:49:03 >
  • Arkadaşlar. Cihazda Usb bellek yada harici disk kullanırken, çıkartmak gerektiğinde nasıl bir yol izliyorsunuz. Yani pc de olduğu gibi "güvenle kaldır" nasıl uygulanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

EGREAT M34A cihazında kullanabileceğimiz yükleyebileceğimiz programları öğrenebileceğimiz bir adres var mı? Özellikle şu filmleri afişleri ile gösteren bir program kurabiliyor muyuz merak ediyorum?

Bir soru daha ikinci bir kumandadan bahsedilip duruyor forumlarda ve sitesinde neden ikinci kumanda ? Sadece stand by olayı için mi?

Afiş için ''Oversight'' programını kuracaksınız.
    NMT Community Software Installer ile afiş ve bir çok programı bulabilirsiniz.

http://www.nmtinstaller.com/

quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

Arkadaşlar. Cihazda Usb bellek yada harici disk kullanırken, çıkartmak gerektiğinde nasıl bir yol izliyorsunuz. Yani pc de olduğu gibi "güvenle kaldır" nasıl uygulanıyor?

Bildiğim kadarı ile güvenli kaldır seçeneği yok. Cihazı kapatıp çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 16 Mayıs 2010; 1:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sandras

Herkese merhabalar.
    Bende dün Egreat M34a sahibi oldum.
    Evimde şimdilik kompozit kablo girişi olan tüplü bir televizyonum olduğu için cihazı kompozit kablo ile TV.ye bağladım.Cihazı açtığımda siyah fon üzerinde cihazın logosu ve "loading" yazısı belirdi .Ancak ardından görüntü kayboldu.Belli belirsiz sürekli kayan gri bir ekran gözüktü.Sorunun kablodan olabileceğini düşünüp kaliteli bir kompozit kablo alarak yeniden denedim, ancak sonuçta yine görüntü alamadım.
    Cihazın kullanma kılavuzuna göz attım ama pek anlamadım.TV tuşu ile 0'a bastım yine bir şey değişmedi.
    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Not:Belkide bu sorun daha önce forumda yer almıştır ama aramama rağmen bulamadım.Ayrıca çok yoğun çalışma temposunda ancak bu kadar zamanım oldu.Lütfen üstadlar bu konuda kızmasınlar.Kısaca cevap yazsanız bile çok memnun olurum.
    Herkese saygılar sunuyorum.

Bu sorunun cevabını bilen varmı aynı sorundan müzdaribim.

• EG-R1 ile m34a'i birbirinden ayıran özellikler nelerdir?
    Ve nasıl bir kıyas yapabiliriz?
  • M34A katil R1 ise mülayim bir cihaz :)
  • m34a ve m32b arasında kaldım...
    İçine dahili disk takılması benim için bir artı değil, ekstra usb portları benim için artı değil..

Donanımsal olarak da aynıymış..
    Fark olarak kumanda var.m34a ' da stanby konumuna almanın yazılımsal veya başka bir yolu var mı ?
    Torrent vs. uygulamalarını düşük güçte m34a da devam ettirmenin yolu var mı ?
    Ve kumanda harici olarak ne kadar acaba?

Teşekkürler
  • Çift sesli dual filmlerde (Divx yada Mkv) ses geçişlerini nasıl yapabiliyoruz arkadaşlar?
    Birde elimde 720p mkv Avatar filmi var. Altyazısı kendi içinde, bazen altyazıyı seçimi yapabiliyorum bazen ise seçenek bölümü izin vermiyor. Neden olabilir? (Harici disk kullanıyorum)
  • quote:

Çift sesli dual filmlerde (Divx yada Mkv) ses geçişlerini nasıl yapabiliyoruz arkadaşlar?
    Birde elimde 720p mkv Avatar filmi var. Altyazısı kendi içinde, bazen altyazıyı seçimi yapabiliyorum bazen ise seçenek bölümü izin vermiyor. Neden olabilir? (Harici disk kullanıyorum)

çift sesli dual filmlerde ses geçişini audio tuşu ile yapıyorsunuz.

alt yazı içinde gömülü ise ve gömülü olan alt yazı bir çok dilde eklenmişse subtitle tuşu ile değiştirebiliyorsunuz.
    ancak harici alt yazıları video ismi ile aynı yapıp öyle seyretmeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

m34a ve m32b arasında kaldım...
    İçine dahili disk takılması benim için bir artı değil, ekstra usb portları benim için artı değil..

Donanımsal olarak da aynıymış..
    Fark olarak kumanda var.m34a ' da stanby konumuna almanın yazılımsal veya başka bir yolu var mı ?
    Torrent vs. uygulamalarını düşük güçte m34a da devam ettirmenin yolu var mı ?
    Ve kumanda harici olarak ne kadar acaba?

Teşekkürler

Sancak Bilgisayardan ( bizden ) standby'lı kumanda alabilirsiniz.
    Veya CSI programının içinden , IPhone telefonunuzu [ tabi sizde varsa :) ] NMT'ler için kumanda olarak kullanmanızı sağlayan bir program var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Çift sesli dual filmlerde (Divx yada Mkv) ses geçişlerini nasıl yapabiliyoruz arkadaşlar?

çift sesli dual filmlerde ses geçişini audio tuşu ile yapıyorsunuz.

alt yazı içinde gömülü ise ve gömülü olan alt yazı bir çok dilde eklenmişse subtitle tuşu ile değiştirebiliyorsunuz.
    ancak harici alt yazıları video ismi ile aynı yapıp öyle seyretmeniz gerekiyor

Öncelikle verdiğiniz cvap için teşekkürler. Ses konusu tamam.

Altyazı konusu ise şöyle, elimdeki film mkv'dir ve altyazıları içinde gömülüymüş (sonradan farkettim, malum 720 ve 1080 işine yeni adımatıyorum)
    Mesele, altyazı seçimi bazen yapabilmem, bazen ise seçime izin vermiyor olması. Kendimce bu sorun, filmi sonraki açışta kaldığı yerden başlıyor olmasından da kaynaklanıyor olabileceği. Sizin yorumunuz ne yönde olabilir? (Güncelleme haricinde herhangi bir yükleme ve uyglama yapmadım)

Başka bir merak ettiğim konu ise, Usb bellek yada usb harici diskleri, cihazdan çıkartırken "güvenle kaldır" diye tabir ettiğimiz bir çıkarma şekli varmıdır?

Şimdiden teşekkürler.

• Teşekkürler... Tercihim m34a ve kumanda dan yana olacak...
    Kumanda elinizde var mıdır ve varsa fiyatı nedir bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkürler
  • Az önce egreat m34a model media player ı elektrolüksten aldım, 249 tl tuttu.

Evde tüplütv ye bağladım, henüz plazma vs alamadık, yakında alıcaz inşallah.

BU cihazı internete bağlama şansım şu an yok, firmware yükseltmesini vs internete bağlanmadan nasıl yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Az önce egreat m34a model media player ı elektrolüksten aldım, 249 tl tuttu.

Evde tüplütv ye bağladım, henüz plazma vs alamadık, yakında alıcaz inşallah.

BU cihazı internete bağlama şansım şu an yok, firmware yükseltmesini vs internete bağlanmadan nasıl yaparım?

Yükseltmeyi usb bellek ile yapacaksın. Burdaki adresten Haziran yazılımını indir, belleğe at, bellek üzerinden güncelle. Kullanımı ve güncelleme talimatı hepsi yazıyor. http://www.egreattr.com/destek.html

• Bu tür cihazlarda 3 in 1 MKV filmleri nasıl izleyebiliyoruz arkadaşlar ?

3 farklı son var filmde.

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  • N tipi wireless lı hubdan bağlandığında 300mbit bağlantıyı görmesi için 300mbit n tipi modem olması lazım yanılıyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.