Bir arkadaşım Egreat almak istiyor ve bana tavsiyemi sordu. Açıkçası bende güncel olan ürünler içinden üç tanesine kadar eledim ama sizlerinde tavsiyesini almak isterim.
Bu üçü arasındaki farklarıda bahsedeyim.. R6S Pro diğer ikisinin birazdaha gerisinde kalıyor. Ama tüm temel Egreat yazılım özelliklerinden hariç donanım olarak 1 Usb 2.0, 1 Usb 3.0 ve E-Sata mevut. R160S 'te ise aynı R6S 'e ilave olarak kasa içerisine Sata disk takılabiliyor ve Coaxiel destekliyor. R150 ise biraz daha farklı. 4 Usb 2.0, 1 Usb 3.0, Direkt Sata, E-Sata, Coaxiel destekliyor.
Cihazların üçündede Wi-Fi+Hdmi+Optik Ses+Hdmi 1,4+Composite mevcuttur.
Egreat ürünlerini çok bilmediğimden içerinden birisine yönlendirme yapamadım. Ama birde kafama takılan bir şey var. Ben daha çok Android Box türevlerini kullandığımdan bilmiyorum ama bu cihazlarda 750 Mhz işlemci ve 512 Mb. ram gözüküyor. Yavaş kalmaz mı ?? Benim Minix Neo X5 'imde Rockchip Dual Core 1,5 Cpu, 1 Gb ram ve Quadcore Gpu var. Yinede çok çok iyi bir performansı yok. Bu cihazlar bu konfigürasyonla sürünüyor olmalı diye düşünüyorum.
Genel olarak yardımcı olabilirseniz sevinirm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme