Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
207
Favori
279.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Şuan ben Bir casper lattop kullanıyorum. Bu linkdeki üründen 2 tane alacağım . Ben bu 2 tane aparatı bir lattoba nasıl takabilirim ? Sadece lattopda Wifi yerine takabilirim . Başka yer varmı bilmiyorum Evet şimdi nasıl bundan 2 tane lattoba takabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kullandığınız en güncel driver hangisi acaba? bende 388.13 te çok fazla çökme olmaya başladı.
  • Arkadaşalr ben bu işe girişmek istiyorum laptobum toshiba l50b, gerek alet olan exp gdc ve yanında dell tula adaptörünü satan link atarsanız ve kulanmamız gereken setup falan onlarıda iza ederseniz beni çok mutlu edersiniz

• Şipariş verdiğim kart bu yarın gelecek.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

Bu karta uygun PSU bakıyordum bunu buldum sizce nasıl. Başka önerileriniz varsa dinlemek isterim.

• Mini PCI yuvası nerede ben bulamadım da.

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı
  • Mukan655 M kullanıcısına yanıt
    İşlemci ile harici ekran kartının üzerini peçete vs. ile temizleyip tekrar termal macun sürmen gerekiyor

• Beyler merhaba çoğu mesajı okudum baya birşey denedim ama mantıklı bir sonuç bulamadım gtx 645 üzerinden egpu yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum wifi slotu haricinde bir pcı e slotu üzerinden bağladım fakat kod 43 hatası alıyorum sorunsuz bir şekilde 368.81 sürümünü kurdum ama çalışmıyor tüm ekran kartı driverlarını ddu ile kaldırdım aklıma da başka birşey gelmiyor yapılacak

İ5 2450m

8 ram 1666 mhz

Harici ekran kartı kapalı biostan
    İntel graphics 3000 ise kurulu değil
    AMD 7670m de kurulu değil aynı şekilde

Packard Bell ls44 kullanıyorum fikri bilgisi olan varsa ve ulaşırsa çok memnun olurum bugünü komple yedim çünkü yapıcam diye bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laf1010 -- 20 Haziran 2018; 18:9:7 >
  • merhaba arkadaşlar bu işi nihayetine eriştiren arkadaşlardan yardım istiyorum elimde 2 tane laptop var her ikisininde işlemci ve sistem özelliklerini resim olarak yüklüyorum. bu işlem hangisi uygundur önerileriniz alabilirmiyim...
  • işsiz34 İ kullanıcısına yanıt

her ikisinde de sistem belleği 6 gb dır

• xKerykeion kullanıcısına yanıt
    Hocam kartım psu hepsi geldi pc'yi actım süprizle karşılaştım giriş kabloya uymuyor hangisinden almam gerekiyor link olarak atar mısınız sizin laptopda benimki gibi aynı giriş mevcut mu?

Hocam kartım psu hepsi geldi pc'yi actım süprizle karşılaştım giriş kabloya uymuyor hangisinden almam gerekiyor link olarak atar mısınız sizin laptopda benimki gibi aynı giriş mevcut mu?

Şuna uyuyor mu hocam?

hocam o bölümde ne var bir bilgin var mı?
    Buradan bakınca dvd okuyucu için bir alan gibi ama çok da bilgili değilim bu konularda. Deneme yanılma adamıyım ben

• Evet hocam dvd okuyucu seysi:) maalesef yine bana hüsran

Hocam şöyle bir şey buldum

Sizin ki PCI-E x1 anladığım kadarıyla, bu da EGPU için yeterli bant genişliğini sağlar mı bilemiyorum. Satın aldığınız satıcıyla fotoğrafı göndererek iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda az çok bilgi sahibi olan onlar.
    hocam aparatları 1 yıl önce arkadaşım almıştı benim laptop yeni olduğundan ondaki giriş eski bu yüzden farklılık var ngff olarak geciyor benim laptopdaki giriş. internette 1 tane görebildim oda 120tl ye satılıyor fiyat baya bi fazla

www.banggood.com
    V8.0 EXP için NGFF Kablosu GDC Canavar Laptop Dış Bağımsız Video Kartı Bağlantı İstasyonu  Bilgisayar Bileşenleri from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/NGFF-Cable-for-V8_0-EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-p-1037574.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto__2&stayold=1&cur_warehouse=CN

wifi kartım tam olarak böyle

https://blog.notebooksbilliger.de/wp-content/uploads/2015/12/MSI_GE62_GE62_Innen1.jpg

• Arkadaşlar gözünüzü seveyim yardım edin. Çok uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Çok kurulmuş sistem videosu izledim. z580 laptopum var. evga gtx 960 ekran kartı aldım. Sıfır 500w highpower psu aldım. egpu adaptörüme bütün bağlantıları yaptım. Ekran kartıma bağladım. pci girişine taktım. pc açılıyor. sorun yok. Zaten pc de ikinci bi harici ekran kartı yok daha önce yanmıştı. Biosumu flashladım daha önce. Bilgisayar ekran kartını görüyor. Driver yükleme kısmına gelince sorun başlıyor. Denediğim hiç bir sürüm işe yaramadı. Yükleniyor fakat ekran kartı sarı ünlem gösteriyor. Özelliklere girince kod 43 hatası veriyor. Windows 10 kullanıyorum. kabloların doğru takıldığından eminim. Lütfen fikri olanlar aynı kartı kullanıp olumlu sonuç alanlar bi yardım etsin. 6 saattir uğraşıyorum belki gözümden kaçıyor. Sorunun ss ini attım..

• Yüklediğiniz driver sürümünden düşük bir driver sürümünü yüklemeye çalışın. Ayrıca aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir tıklayarak bilgisayarım üzerinden güncelleştirme seçeneğini seçin. Daha sonrasında bu yüklemeye çalıştığınız sürümü tekrardan seçin ve o şekilde yüklemeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hic0708 -- 23 Haziran 2018; 9:53:36 >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.