27 Ocakta SÖZ yazıp 5555 yollayın Muhtemelen kabul edip yeni fiyattan yenilersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
27 Ocakta SÖZ yazıp 5555 yollayın Muhtemelen kabul edip yeni fiyattan yenilersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 20 Nisan 2025; 11:29:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam, nasil uzatıyoruz hocam |
Hocam benim de egm 20 tarifesi vardı anlatır mısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yöntemini buldunuz mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
taahhut bitmeden uzatamiyoruz degil mi (yada uzatmak mantıklı mı ? ) |
taahhüt bitmeden uzatırsanız taahhüt bitinceye kadar olan süreyi çöpe atmış olursunuz bence gerek yok. Zaten uzatırken bir üst pakete geçeceksiniz ne kadar geç o kadar iyi |
Yanlış düşündüğünüz ve süreci bilmediğini için gerek olmaması doğal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yorumları okuyun yazıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhütünüz bitip Yeni Fatura dönemine girince < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
taahhüt bitimine az bir süre kala uzatmasını söylemek istemiştim aslında yanlış ifade etmişim. kendisinin fazla süresi olduğunu varsaymıştım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 23 Mart 2025; 4:50:9 > |