Taahhütüm yarın bitiyordu yeni emniyet 15 kullanıyordum. Risk almak istemediğim için şimdi yeni 20ye geçişi denedim onaylandı, ardından SOZ- Onay smsi de gönderdim. 1 ay kaybımız olacak sanırım ama olsun |
EGM tarifesini uzatma yolu var mı? (11. sayfa)

-
-
Kendi kendinize iş çıkarmışsınız aceleniz ney yada risk olan durum ney di Ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyet yeni 40 dan 30 a düşebiliyor muyuz, taahhutum bugün bitti. Yarin gece yeni fatura dönemine giriyorum?
-
EMNIYET YENI 10 YADA 20 Yazıp deneyin birde kabul ederse geçer yoksa aynı tarifeden devam
Teşekkürler, smsleri bugün mü gondermeliyim yoksa yarın mı? Bugün taahhudum bitti. Bu gece 00:00 da fatura kesilecek?
-
Bugün deneyin tarifeniz değişirse 27 ağustosta söz onay yazarsınız .
Kabul etmezse yarın yine gönderin .
Yarında kabul etmezse Söz onay yazarsınız aynı tarifenden devam edersiniz
Daha dolmadı bugün son gün
27 ağustosta yollayın
Hocam eski emniyet 10 tarifesindeyim, bugün gecede taahhüt bitiyor. Emniyet yeni 15 tarifesine geçeceğim. Bugun mü geceyim, yarin mi geçeyim. Hangisi karlı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenarisoy -- 26 Ağustos 2025; 12:48:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
söz onay mesajınızı 27 Ağustosta gönderdiğiniz sürece 2 gün de geçebilirsiniz
arkadaşlar emniyet 5gb tarifemin taahütü bu gece bitiyor aynı tarifeden veya emniyet 10 gb tarifesinden devam edebilirmiyim ve bu işlemi nasıl ve ne zaman yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı
-
Konuyu 1.sayfadan tararken öyle bir mesaj görmüştüm. Taahhüt bitince tekrar aktif edilemiyor gibisinden. Neyse 1 ay erken olsun bizim olsun :D
Edit: Geçen sene bu tarifeye geçtiğimde söz onay yaptığımda her ay 5gb ek internet veriyordu. O kampanya aynı şekilde devam ediyor mu acaba hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 26 Ağustos 2025; 17:42:40 > -
Nerede gördüyseniz yorumu şikayet edin en azından silsinler
5gb hakkında bilgim yok
o muhtemelen taahhüt vermeniz için çıkmış olabilir
Sagolun hocam.
Saat 12 yi geçti. SOZ yazıp gonderdim taahhudunuz bulunmaktadir dedi
SOZ sms ini gonderdigimde taahhudunuz bulunmaktadır diyor. Acaba sisteme yansımadı mı taahhüdün bittigi?
Degerli musterimiz, mobil hattinizin tarifesinde taahhudunuz bulunmakta olup tarifenizin aylik ucret taahhut indiriminden yararlanmaktasiniz. B001
26 sı sondu taahhüt bitimi bende şimdi gene denedim taahhüt var diyor sizdeki gibi
Sabah tekrar deneyin sisteme yansımamaıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X