Şimdi Ara

EGM Numara Engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birşey soracaktım,EGM çoğu numraya cep numaralarının nasıl engelleneceğine dair mesaj atmış,acil lazım.O mesajı buraya yazabilen olursa çok iyi olur,ya da nasıl engellendiğini bilen.Şİmdiden çok çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Selamlar iyi pazarlar.

Bir şey soracaktım,EGM çoğu numraya cep numaralarının nasıl engelleneceğine dair mesaj atmış,acil lazım.O mesajı buraya yazabilen olursa çok iyi olur,ya da nasıl engellendiğini bilen.Şİmdiden çok çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necip Fazıl Kısakürek -- 12 Nisan 2009; 12:59:20 >
  • Komik efbiyay.Yok mu bilen ?
  • müşteri hizmetlerine danış.aslında hattın avea ise mesela gizli numara engellenebiliyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

müşteri hizmetlerine danış.aslında hattın avea ise mesela gizli numara engellenebiliyor zaten

Gizli numara değil ya :S
  • yinede müşteri hizmetlerine danış
  • telefonun ne marka olduğunu bilmiyorum ama arayanı otomatik engelleme özelliği yeni cıkan telefonlarda mevcuttur
    arayan kişinin telefonundaki numarasından secenekler reddedilenler listesine ekleyebiliyorsun ve sizi rahatsız etmeden numarayı bloke ediyor kesinlikle sana ulaşamıyor
    kullandığım telefon samsung m3510 bu özellik mevcuttur
     EGM Numara Engelleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia numara engelleme
    11 yıl önce açıldı
    Sabit hat numara engelleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.