Şimdi Ara

Eğlenceli ve bir o kadar da sinir bozucu olan oyun: Volt Gameplay #5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben ve bir arkadaşım çiçeği burnunda bir kanal sahibiyiz. Hergün mümkün olduğunca bir video eklemeye calısıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin de destekleri ve yapıcı yorumlarıyla daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.
    Volt Gameplay #4

Volt Gameplay #5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazan.dibi -- 22 Eylül 2014; 8:06:09 >

• abone oldum hemen

banane ulan notu: dhli kanallara abone oluyorum ama hic like atmıyorum. cünkü %95 mobilde oluyorum ve interneti videoya harcamıyorum. neyse hayırlı geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu ya... Son paylaştıgım lol videosunu paylastım kırıcı yorumlar mı dersin, dislikelar mı dersin videoya... Gerçekten teşekkürler dostum. Var mı bir önerin
  • ben anlamam kanal islerinden. yine mobildeyim videonu seyretmedim fakat genel bir izleyici olarak tavsiyede bulunacak olursam, donuk-cıvık ses tonunun/tavrının tam arasını bulman ve devamlı konusman videoyu daha sürükleyici kılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 21 Eylül 2014; 1:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum
  • Güncel
  • İngilizce konuşuyorsunuz Türklerden destek mi bekliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce konusmamızın tek sebebi daha fazla kişiye ulaşmak. Biraz mantıklı düşünseniz direk vatan millet dil bilmemneye bağlamasanız keşke...
  • Güncel
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.