Şimdi Ara

EGİTİMPARK GÖNDERİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam uzuldum sizin adiniza sanssizlik olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT ve AYT Matematik, 2020’ye kıyasla daha seçici sorulardan oluşmuş olabilir ki bu çok açık fakat bu iki branşı 39-40 bandında ilerleten biri sınavda 20’li netlere düşmez absürt bir durum olmadığı sürece. Bunun bir inandırıcılığı yok aile kandırma politikası, denemelerde fulluyordum sınavda yarısını çözebildim cart curt..

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    19 dan iyi gelir mi hocam sizce ,hala ilgileniyor musunuz bu işlerle bilmiyorum da .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

7-8 net düşürdümEGİTİMPARK GÖNDERİSİ 29,75 gelecek

Ama yarısına düşürme bence de mantıksız

• haleptıplı H kullanıcısına yanıt

yks2021.likesyou.org

bu sınavdan sonra da algoritmayı güncelleyip paylaştım siteden hesaplama yapabilirsiniz. ✌🏻😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 18 Temmuz 2021; 12:27:12 >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Hem sınav stresi hem zaman yönetimi hem de daha eleyici ve çözülebilirliği düşük sorularla karşılaşmak.. Olağan.

2019’da ben ve çevremdeki neredeyse herkes denemelerden düşük yaptık, normal olan da bu.. Denemelerde çıkardığı neti ya da daha iyisini sınavda yapabilen insan sayısı çok ama çok az.

Site bulunamadı diyor hocam

hocam sizce sitedeki tahminlerden iyi gelme ihtimali mi daha yüksek daha kötü gelme ihtimali mi ben sınavın 2019 civarı -2019dan biraz daha kötü geleceğini düşünüyorum

Ben de 2019da birçok kişiden en iyi denemelerini sınavda yaptıklarını duydum o senin dediğin çevreden çevreye göre değişir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 18 Temmuz 2021; 12:31:45 >
  • fortunateson kullanıcısına yanıt

2018-2019-2020

Sınavın daha zor olup da sıralamaların daha kötü geldiği tek sınav 2019. Bundan dolayı öyle bir yargı vardı. İnanılmaz berbat ve tuhaf bir yığılma vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA

hocam sizce sitedeki tahminlerden iyi gelme ihtimali mi daha yüksek daha kötü gelme ihtimali mi ben sınavın 2019 civarı -2019dan biraz daha kötü geleceğini düşünüyorum

Lan 1000 kişi iyi gelecek diyor sen 1 kişinin fikrini merak ediyosun sende çok iyi biliyosun iyi geleceğini ama amacını anlamış değilim

• haleptıplı H kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bir de şu var her sene stresten ya da hastalanıp sınavı çözemeyenler oluyor.2019 da 110-75 civarı net yapan ilk bin hedefleyen bir tanıdığım tyt de hastalanıp 18 mat yapmıştı.Bu gibi durumları bu seneye özgüymus gibi göstermeye çalışanlar var.Normal şartlarda 40 mat yapan biri 20 ye düşmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arada 2019 senesinde herkes en iyi denemem sınavdı diyor hatta 2020de girecek 12.sınıf arkadaşlarım moralinizi bozmayın geçen senekiler en iyi netini sınavda yapmış diye kendilerini motive ediyordu @Ribas0

• Bunu tüm sıralamaları içine alacak şekilde söylemek acemi ve talihsiz bir yorum olur. Üst sıralarda kesinlikle iyi gelecektir hatta 2018’den bile iyi gelir fakat belli bantlardan sonra 2019’a yaklaşır sıralamalar. İyi sonuçlar var ama çok iyi sonuçlar neredeyse yok. İlk 10 bin yarışı pürüzsüz ve yığılmasız.. (SAY)

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

hocam ne alaka sıralama işleriyle ilgili bir abimiz ribas0 o yüzden ona soruyorum ribas iyi gelir de diyebilir kötü gelebilir de diyebilir sadece fikrini merak ettim?

• Motive eden kişi bekir avşar mıymış

Net düşüşleri her yıl oluyor töder gibi aşırı basit sınavları ciddiye alanlar var işte

Siteye girilen netleri kayda alıyor musunuz hocam , alıyorsanız paylaşsanız güzel olur aslında,yada siz görüyorsunuzdur belki , Netler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haleptıplı -- 18 Temmuz 2021; 12:38:14 >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Evet tödere göre herkes düşüyor bence önemli olan 345 denemeleri ve özdebirdeki düşüş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.