Merhaba hocamlar, Bu yıl kendi sınavlarımdan dolayı geleneği biraz geç yerine getirsek de adet yerini bulsun diye sizlerin yorumlarının doğrultusunda geçen senelerde SAY , EA ve SÖZ için bir sıralama tahmini yapan algoritmayı bu seneye evirdim. Bazı sıralamalarda sondaki sıfırı göstermeme gibi bir hata oluşuyordu bunu olabildiğince tek tek engellemeye çalıştım eğer olursa buradan bana bildirebilirsiniz. Mehdilik, peygamberlik iddiam yok hepsi sadece bir fikir oluşturması, sohbet muhabbete meze olması açısından yapıldı. Umuyorum ki hepiniz vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını aldığınız hem sonuçlarda hem tercihlerde yüzlerinizin güldüğü bir dönem olur. Her şeyden önce arayüz basitliği, olası hatalar için affola. Ben Diş Hekimliği öğrencisiyim işin bu kısmını tamamen hobi amaçlı yapıyorum. Lafı fazla uzatmadan sizleri hanemize alalım.. Yorumları eksik etmeyelim, kalın sağlıcakla. Sitenin içerisinde en üstte yer alan linkten geçen seneki sıralama tahminine ulaşabilir, kıyas yapabilirsiniz. Aynı zamanda daha fazla kişiye ulaşmak adına youtube'da da paylaştım. Sizler de destek olursanız çok sevinirim. ![]() Tamamen bireysel olarak oluşturduğum tahmin platformu sitesine ulaşmak için tıklayınız. http://yks2021.likesyou.org
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir "Donanım Haber Forumları" üzerinde her sınav dönemi sonrası sıralama tahmini yapmakta ve bunu algoritmaya döküp ardından öğrencilere ulaştırmaktaydım. Youtube'da bu konuda tecrübesiz ve sınav ile ilgili bir fikri olmayan insanların öğrencileri sırf kendi çıkarları doğrultusunda kitle elde etmek kaygısıyla yanlış yönlendirdiğini ve tamamen sayısal loto misali puan ve sıralama tahmini yaptıklarını görmek beni harekete geçirdi.
Diliyorum ki buradan da gerçekten rehberlik ihtiyacı olan arkadaşlara ulaşabiliriz.
Bana forum profilim üzerinden (https://forum.donanimhaber.com/profil/1824561) veya ribas0dh@gmail.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kalın sağlıcakla.
#yks2021 #tahmin #siralama #puan #sayisal #esitagirlik #sozel #tyt #ayt https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D_JhhY8RYzmM&q=EgQuLZpEGKnJ8YoGIhBTS06zGoBFY_XDj1H5rYAKMgFy< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 19 Temmuz 2021; 18:45:57 > |
YKS 2021 - Sıralama Tahmin Sitesi

-
-
hocam geçmiş senelerde tutturabilmiş miydiniz özellikle 2020 yi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu algoritmaya göre Hukuk 42k-44k'ya geriliyor.
Doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
say 31k keske dogru olsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yks2021magduru
hocam geçmiş senelerde tutturabilmiş miydiniz özellikle 2020 yiyks2020.likesyou.org
Geçen seneki domain de açık hocam, 2019'dan birkaç tık daha kötü gösteriyordu algoritma. Ondan da kötü geldi sıralamalar. Bu algoritmayı da deneyip lütfen yorumlayın.
-
Hukuk 42-44K'ya gerileyip gerilemeyeceğini tercihlerin eğilimi ve kontenjan dağılımı belirleyecektir. Neden böyle bir yorumda bulundunuz hocam?
-
Her şey gönlünüzce olsun.
-
hocam bu algoritma sanki 18-19 arası 19 a daha yakın gibi geldi.
-
2018-2019 arası geleceğini düşünüyorsunuz bence olma olasılığı gayet yüksek
-
SAY, EA ve SÖZ için her aralıkta farklı senelere yaklaşıyor. 18-19 arasındaki puan ve sıralama yığılmasına göre yapıldı hocam oraısıdoğru.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeberuhi -- 12 Temmuz 2021; 0:4:50 >
18-19 aralığında. EA, 2018'e daha yakın. SAY ise 2019'a daha yakın.
-
Bu yaklaşım fazlasıyla hoşuma gitti hocam, teşekkür ederim yorumunuz için. :)
-
O bant için 2018-2019 arasında ve 2018' sonucunuza daha yakın diye tahmin ediyor..
-
Tyt sıralamaları bir tık kötümser olmuş gibi emeğinize sağlık hocam
97.75 tyt nin 15k olma ihtimali var mı la harbi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum ama sayısal kısmıyla tam dengelemiş gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence de çok mantıklı ama keşke daha iyisi gelse bu arada kaç kişilik bir veri tabanıyla oluştu bu algoritma acaba yani mesela 2020 de 19 dan kötü gelir demiş daha kötü gelmiş bu sene iyi gelir diyor ama daha iyi gelme olasılığı nasıl sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam niye uğraştınız ki direk 18-19 arası gelecek deseniz yeterliymiş |
Yalın’ın yaz şarkısı çıkarması gibi Ribas’ın da tercih robotu her sene adettendir. Geçen seneki sıralama robotunda bu kadar da olmaz ki lan demiştim bizimki yine insaflı davranmıştı.
|
hocam bu algoritma sanki 18-19 arası 19 a daha yakın gibi geldi. |
Benzer içerikler
- ayt fen deneme önerileri
- 2024 ayt zor muydu
- raunt cevap anahtarı pdf
- ters köşe filmler
- kitapyurdu güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X