Şimdi Ara

Eğitimi rezil eden bir uygulama daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır eğitimi bozup kalitesizleştirerek oyunu arttırdığını fark edenler, bunun yanında üniversitelerden her yıl binlerce mezun çıkıyor ıçolmasının zararlarını görenler, bu zararların önüne geçmek ve ayrıca oylarını arttırmak için bir uygulamaya daha imza atmıştı geçenlerde. Bundan sonra üniversiteler bütünlemelerin olup olmayacağını kendileri belirleyeceklerdi. Bu yeni uygulamayı getirenler çok iyi biliyordu ki yaz okulu getirilerini göz önüne alacak olan paragöz eğitimciler bütünlemeleri kaldıracaklardı.

Bu sene itibariyla hali hazırda zaten çok zor bir bölüm olan hukuk bölümünü okuyan ben bir de artık bütünlemesiz şekilde okuyacam bu bölümü. Bu sene gireceğim bütünlemeler son bütünlemelerimdir. Kağıt okumaktan sıkıldığı için bu karara destek haysiyetsiz onursuz paragöz sözde eğitimcilerde allahlarından bulsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet: Hukuk fakültesi okuyorum. Taliplerimi bekliyorum.

• Bütünlemelerin kaldırılması kadar saçma bişey yok. İktisat işletme bölümlerini felan baz alarak yapiyolar herhalde bunları. Önce çan sistemi kalktı, sonra not barajı, şimdi de bu. Bu gidişle hukuk, mühendislik gibi bölümlerde senesi uzamadan bitiren mumla aranıcak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.