Şimdi Ara

Eğitim Forumu açılsın mı? (Lütfen Destek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum genel anlamıyla hoş ama Eğitimcilerin ve Öğrencilerin ortak bir noktada görüşlerini ve sıkıntılarını dile gitirebileceği bir Eğitim formu açsak böylece bütün eğitimle ilgili konular Konu dışında heba olmaktan öte gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroisboceq -- 3 Aralık 2005, 15:29:45 >

• Tepkilere bakalım...
  • Kesinlikle açılmalı
  • Ben ce güzel bir fikir ama yinede bazı korkularım var çünkü geyiği çok seviyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul

Ben ce güzel bir fikir ama yinede bazı korkularım var çünkü geyiği çok seviyoruz

ne gibi korkular ?
    geyik heryerde var ki
  • ewet ewet açılmalı mutlaka hele benim için özel
  • ben bir öğrenci olarak %100 destekliyorum ama forum kurallarına "Eğitim topicinde geyik yasak" şartıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eee şimdi açılıyor mu açılmıyor mu
  • evet açılmalı
  • kesinlikle süper olur
  • Bence de iyi fikir..
  • buraya zaten kafa dağıtmak için giriyoruz,burada da eğitim olursa hayata küselim artık
  • bence de açılmalı
  • ee ne zaman açılıor
  • EVET KESİN AÇILMALI....
  • ewet hatta herkes için bedava ödev ve araştırmalar bile çıkabilir ortaya ortaklaşa yapılan çalışmalar tabi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: meçhul gazi

ewet hatta herkes için bedava ödev ve araştırmalar bile çıkabilir ortaya ortaklaşa yapılan çalışmalar tabi ki

böyle bişey değil, eğitimciler için gerekli dosyalar vs paylaşımı, kişisel gelişimler, kuramlar hakkındaki fikirleri, etki,li öğretim yöntemleri vs konularında fikir alışverişi, deneyimler, adaylara öneriler vs gibi konular için gerekli
  • ewet hatta herkes için bedava ödev ve araştırmalar bile çıkabilir ortaya ortaklaşa yapılan çalışmalar tabi ki
  • yukarı
  • Başka siteleremi özeniyonuzzzz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.