Şimdi Ara

EĞER UTANGAÇSANIZ SAKIN BİR KIZA AÇILMAYIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet biliyorum başlık biraz saçma oldu ama benim gibi utangaç olursanız en fazla cesaret edip instadan acılırsınız sonra kızın karşısına cıkmaya utanabilirsiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 19 Ocak 2021; 22:11:46 >

• Yükseklik korkusunu yerde yenemezsin. Çık karşısına konuş. Sen kız olsan karşında şakır şakır konuşan birinemi şans verirsin 2 kelimeyi bir araya getiremeyen Petevleyen birine mi ?
  • Yakışıklı utangaç olunca daha çok bayılıyor kızlar. Kız benle sevgilisini aldatıyordu ama ben bilmiyordum beni reddettikten sonra öğrendim, iki hafta falan konuştuk, çocukla da bir iki kere karşılaştık bu sırada efendi bir tipti, benim hiç içime sinmedi bu iş söyledim ona konuşmayalım bundan sonra diye. Bu da bana dedi ki, arkadaşlarım falan senle konuştuğumu biliyor, okulda karşılaşırsak birbirimize merhaba diyelim niye konuşmuyorsunuz demesinler. Bak bak. Neyse işte öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 19 Ocak 2021; 22:9:39 >
  • @C0NSI

YAKIŞIKLI UTANGAÇ OLSADA BAYILIRLAR SERT OLSADA KRO OLSADA EFENDİ OLSADA NE OLURSA OLSUN BAYILIRLAR YAKIŞIKLI OLDUĞU SÜRECE

• Yakışıklı sessiz cool tipsiz sessiz ezik mal bu işler böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal olarak kötü olmama rağmen hem reel hem sanal çok kıza yazdım bazıları "Hiç denememişsin." Diyemiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.