Eğer bir gün bir kız benle evlenirse

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç iyi gidişatın yok senin kendini değiştirmeni öneriyorum yaşın kaç vs bilmiyorum ama
-
24 yaşında f e f mezunu tipinden de hiç memnun değil.
kardeş kurbağaya atılan civciv kadar körü durumda değilsin.
-
İntihar komandosu ol hem arkanda bir cemaat bırakırsın ailene,eşine dolgun bir şehit maaşı verirler belkide arkanda kahraman diye iz bırakırsın ve hatırlanırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''Olur da polis olabilirsem memur erkekleri havada kapıyorlar'' düşüncesi çok yanlış, buna tutunup yine sonuç alamazsan iyice çökersin.
-
Aga zengin erkek bulsam ben de evlenirim çok da suçlama kadınları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eziklik kokun buralara kadar geldi.
Amma dert edinmişsin evliliği.
Dikkatli ol derim, evlilik olsunda kiminle olursa olsun diyen bir tiple karşılaşırsın
-
Bu kafayla mutlu huzurlu bir evlilik hayatı yaşayamazsınız zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Git köye ordan ayarla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eğer bir gün hemcinsimden bir arkadaşım olursa, Sırf ve sadece beni kullanmak için olur
, ki beni kullanmak için bile kimse arkadaş edinmiyor.
Siz bu adama, "eziklik kokun buralara kadar geldi" diyorsunuz, bana ne diyeceksiniz acaba Hocam ? :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Haziran 2021; 20:30:24 > -
Hocam birebir bu duruma düştüm hayatımı mahvetti ailemde hep bu potansiyelde insanlar ve hepsi memur askeri ben çürük çıktım ve tutunacak hiçbir şeyim kalmadı.
-
Kızlar: memur olanlar çok yakışıklı onları hava'da kapıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X