Şimdi Ara

Egea'nın segment rakipleri 301-CElysee, Rapid-Toledo HB>i20, Rio, Sandero, C3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
3
Favori
24.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egeayı hangi marka ve modellerle isterseniz karşılaştırın ,fark etmez ,
    bu arabanın yeri belli , 301, Rapid, Toledo ve C Elysee de bunun rakıpleri değil ,
    zaten tüketici de tercihihi ortaya koymuş ,sayılan aracların da satış ramakları bellı ,
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Fransa ne zaman 3. dünya ülkesi oldu!

Bilip bilmeden konuşmayalım:

"La Peugeot low-cost est déjà disponible en France" :http://www.lefigaro.fr/...disponible-en-france.php

Fransızca bilmeyenler için: 301 Fransa'da 2012'den beri satılıyor diyor.

Dahası aynı arabanın ikizi C-Elysée de Fransa'da satılıyor, buyrun resmi sitedeki fiyat listesi:

http://www.citroen.fr/vehicules-neufs/citroen.html
  • Tamam vurmayın öldü 😂 Abi şu çocuğu kaale almayın kendi kumunda oynasın dursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptanFarfan C kullanıcısına yanıt
    Google dan bakan kimin ölü kimin diri olduğunu görüyor..Almayın şu DSG yi diyoruz alanlar 6 ay sonra gelip burada bittik öldük diye konu açıyor...Bin tane şakşakçı gelse sorun ortada..VW nin sicili de dünya çapında belli zaten
  • Egea veya clio 4 ilk tercihlerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Doğru vw aptal zaten diretiyor dsg de dsg diye. Kim ne derse desin şuan bu şanzımanın alternatifi yok bu segmentte. İnsanlar sorunuda olsa sevdikleri ve konforu için tercih ediyorlar dsg' yi. Yanlış hatırlamıyorsam 2013 ten sonraki modellerde de Dsg sorunları minimuma indirilmiş. (Islak kuru olayları) Ayrıca 2015 mart ayından beri dsg li araç kullanıyorum. Araç 35 binde Şanzıman sıkıntısı hiç yaşamadım. Ha fiyat bandını mercedes bmw üzerine çekersek eğer; evet dsg rezalettir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten - sıfır egea da boyanan ve değişen parça - gibi bir konu vardı, noldu o konu yahu

• Sahibinden com 'a baktım, dizel-otomatik SIFIR sadece 6 adet Egea var, hepsi de sedan.
    Galericilerin filo olarak alıp sattığı başka hangi sitelerde satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 23 Şubat 2017; 22:41:28 >
  • 8 aydır sıfır Egea kullanıyorum tavan döşemesi olduğu yerde duruyor.İş yerinden arkadaşımda 301 var orta donanım aracı aldığımda oda inceledi kendisi de 301 den çok üstün olduğunu kabul etti.Orta donanım 301 olmasına rağmen çelik jant,dijital klima gibi olmayan bir çok özellik orta donanım Egea da mevcut.Bu karşılaştırmaya Egea ya rakip olabilecek tek araç Rapid.Rapid sedan uzun süre almayı düşündüğüm bir araçtı.Ancak modelin bir daha üretilip üretilmeyeceğinin kesin olmaması.Rapid in 2012 den beri satışta olup yüzünün eski olması.3 silindirli 1,4 tdı 90 beygir üreten bence iyi olmayan motoru.1,3 multijetin kendisini kanıtlamış bir motor olması ve vergi dilimi olarak bir alt sınıftan vergilendirilip 95 beygir güç üretmesi gibi nedenlerden Egea çıkar çıkmaz Egea almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Sahibinden com 'a baktım, 0 km sadece 6 adet Egea var, hepsi de sedan.
    Galericilerin filo olarak alıp sattığı başka hangi sitelerde satılıyor?

Galerıcılerın oldugu sitelere gidebilirsin ordan yonlendırırler. 301 ve celysee de bakabılırsın onlada 55 e lıste fıyatı 65 olan aracları satıyorlar. Gecen yıl komsumuz olan sirket bıle 50 cıarı fıyatı olan dacia stepwaylerı 6 adet alınca fılo ındırımı 44 tlden aldı dızel hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

8 aydır sıfır Egea kullanıyorum tavan döşemesi olduğu yerde duruyor.İş yerinden arkadaşımda 301 var orta donanım aracı aldığımda oda inceledi kendisi de 301 den çok üstün olduğunu kabul etti.Orta donanım 301 olmasına rağmen çelik jant,dijital klima gibi olmayan bir çok özellik orta donanım Egea da mevcut.Bu karşılaştırmaya Egea ya rakip olabilecek tek araç Rapid.Rapid sedan uzun süre almayı düşündüğüm bir araçtı.Ancak modelin bir daha üretilip üretilmeyeceğinin kesin olmaması.Rapid in 2012 den beri satışta olup yüzünün eski olması.3 silindirli 1,4 tdı 90 beygir üreten bence iyi olmayan motoru.1,3 multijetin kendisini kanıtlamış bir motor olması ve vergi dilimi olarak bir alt sınıftan vergilendirilip 95 beygir güç üretmesi gibi nedenlerden Egea çıkar çıkmaz Egea almaya karar verdim.

Sizin dedıklerınız cok tartısıldı sadece bu donanım muhabbetlerı.. ORada da toledo one gecmıstı toledoyuda ınceleyebılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

egeayı hangi marka ve modellerle isterseniz karşılaştırın ,fark etmez ,
    bu arabanın yeri belli , 301, Rapid, Toledo ve C Elysee de bunun rakıpleri değil ,
    zaten tüketici de tercihihi ortaya koymuş ,sayılan aracların da satış ramakları bellı ,

O yuzden yurt dısında da satış rakamları bellı . Ya arabada ya da tuketıcelerde bı sorun var :D
  • Videoda da arka kısım en genıs ve 3 ksıının rahat oturdugu c elysee sanırım
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Toledoyu da inceledim.Rapid de 6,5 inc multimedya varken Toledo da 5 inc var.Toledo da Rapid de Skoda'nın fabrikasında üretilen araçlar.Sıfır bayiden Toledo alan görmedim.İstanbul da ne kadar Toledo varsa Çelik Motor filodan çıkan araçlardır.Rapid bireysel müşteriye daha çok satan bir araç Toledo ya göre.
  • Egea'ya bindim kaliteliydi içi konforluydu da. Bu 301 den falan iyidir ama ben bir Octavia'ya rakip olabileceğini düşünmüyorum.
  • Ee o zaman egea hb de b segment?

• Egea diyen arkadaslar skoda rapid spaceback ( emotion paketli olan) + spor paket egea nin içinden geçer. Konfor ve kalite olarak

• shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Egea hb ile karşılaştırırsak hiç şansı yok, arada segment farkı var bir kere.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Egea c sınıfı mı ki ?

Sedan olanini kullandim linea dan kalite konfor farki yok.

Spaceback kullanirken arabaya bindim diyebiliyorsunuz.

Bayilerde test surusune çıkın deneyin bence.

Sonuc egea hb in de icinden gecer su alttaki araba

17 spor jant
    Tek kalıp spor koltuklar
    Krom cerveve cam citalari
    Far sensoru
    Yagmur sensoru
    Park sensoru
    Multimedya
    Spor metal pedallar
    Genis ic hacim ve bagaj
    Piano black ic dizayn
    6 nokta gece ic ambians ledleri
    Vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 24 Şubat 2017; 2:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: entigin

Fransa ne zaman 3. dünya ülkesi oldu!

Bilip bilmeden konuşmayalım:

"La Peugeot low-cost est déjà disponible en France" :http://www.lefigaro.fr/...disponible-en-france.php

Fransızca bilmeyenler için: 301 Fransa'da 2012'den beri satılıyor diyor.

Dahası aynı arabanın ikizi C-Elysée de Fransa'da satılıyor, buyrun resmi sitedeki fiyat listesi:

http://www.citroen.fr/vehicules-neufs/citroen.html

301 in fransa da satıldığına emin misin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.