Şimdi Ara

Egea'nın, bravo'ya göre güzel yanlarıda var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Fiat egea hb

Şöyle resimlere bakıyorumda bravo böyle daha elit duruyor aile arabası, egea'ya göre pek oynama gitmez egea tofaş falan ama daha apaçi işi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey anlayan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Rakipleri 2016yılında yenilendi..

2018-2019da yenilenme bekliyor İtalyan kaynaklar şuanki tasarım dili geleceği yansıtmıyor 500ailesi ufak tefek rükuşlarla devam eder çünkü ikon bir stil ama Yeni tasarım dili puntoda belli olur Veya gelecek c suv veya Freemonta...

• Yani egea hb, bravoya göre bana daha çok gidiyor diyorum

• Ben italyan arabası tutkunuyum. fiat, alfa, lancia çoğu modeli kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. aktif olarak da bravo kullanıyorum. bakımlarımı servisten başka bir yere yaptırmam. her bakıma gittiğimde gezmem için ya sedan ya hb egea veriyorlar. üzgünüm ama egea bir kaç yeni donanımı dışında bravoya rakip bile olamaz. bravo rüzgar tünelinde üzerinde uzun süre çalışılmış, aerodinamiği sınıfında halen en iyi olan araçlardan biridir. bravoyu uzun yola çıktığınızda anlarsınız. ne rüzgar sesi alır ne virajlarda savrulur. güçlü motoru, zarif çizgileriyle tam bir italyan kuşudur. bravoya alışan biri egea ile virajlarda tedirginlik yaşar. sırf akustik ön camı bile çoğu d sınıfı arabada yok.

benim gibi f.c.a yani italyan arabası seven adamların araba planları önceden bellidir. bravo eskiyince giulietta alacağım. o da gerçek bir italyan. egea üretimden kalkana kadar planlarım arasında yok. kiralarım, gezerim, işimi görmek için binerim ama bana heyecan veren bir model olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraith Todd

Ben italyan arabası tutkunuyum. fiat, alfa, lancia çoğu modeli kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. aktif olarak da bravo kullanıyorum. bakımlarımı servisten başka bir yere yaptırmam. her bakıma gittiğimde gezmem için ya sedan ya hb egea veriyorlar. üzgünüm ama egea bir kaç yeni donanımı dışında bravoya rakip bile olamaz. bravo rüzgar tünelinde üzerinde uzun süre çalışılmış, aerodinamiği sınıfında halen en iyi olan araçlardan biridir. bravoyu uzun yola çıktığınızda anlarsınız. ne rüzgar sesi alır ne virajlarda savrulur. güçlü motoru, zarif çizgileriyle tam bir italyan kuşudur. bravoya alışan biri egea ile virajlarda tedirginlik yaşar. sırf akustik ön camı bile çoğu d sınıfı arabada yok.

benim gibi f.c.a yani italyan arabası seven adamların araba planları önceden bellidir. bravo eskiyince giulietta alacağım. o da gerçek bir italyan. egea üretimden kalkana kadar planlarım arasında yok. kiralarım, gezerim, işimi görmek için binerim ama bana heyecan veren bir model olmadı.

Biliyorum hocam bende fiat'çıyım, bravo kulladım egea da bravo kat be kat daha iyi

ama benim istediklerime egea daha iyi gidiyor

beyaz egea hb fire motor

- ofsetli jant, toyo t1r lastik, spor yay yere yakın olacak

- spacer

lastik bu

- düz boru varex egzoz çıkışı yanlamasına olacak

- film çekecem

- pioneer ses sistemi

bu işlemler bravoya gitmez bravo elit araba, ama egea hb'de daha eg civic tipi var.

hocam bunları yapmak istiyorum, inşAllah birgün yapacam.

• https://www.youtube.com/watch?v=AATxgD4VcuI

bu videoyu yükleyen kanal bravonun tasarımdan başlayıp üretim bandından indiği süreci anlatıyor. kanalın videolarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. bravo projesini yürütenler nasıl bir ciddiyetle, zorlu testlerle bu arabayı yapmışlar hepsini gösteriyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.