Bildirim
Egea'nın, bravo'ya göre güzel yanlarıda var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir şey anlayan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Gözlerim resmen ganadııııı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Egea yıl kötülemişsin ama başlık Egea yı övüyor.İyi misin?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Egeanın planlaması 2013-2014te yapıldı 2015te piyasaya çıktı.Tasarım,kokpit o zaman belirlendi..
Rakipleri 2016yılında yenilendi..
2018-2019da yenilenme bekliyor İtalyan kaynaklar şuanki tasarım dili geleceği yansıtmıyor 500ailesi ufak tefek rükuşlarla devam eder çünkü ikon bir stil ama Yeni tasarım dili puntoda belli olur Veya gelecek c suv veya Freemonta...
anlatım bozukluğunda yeni bir çığır açmışsınız. _____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Yani egea hb, bravoya göre bana daha çok gidiyor diyorum
Ben italyan arabası tutkunuyum. fiat, alfa, lancia çoğu modeli kullandım ve kullanmaya devam edeceğim. aktif olarak da bravo kullanıyorum. bakımlarımı servisten başka bir yere yaptırmam. her bakıma gittiğimde gezmem için ya sedan ya hb egea veriyorlar. üzgünüm ama egea bir kaç yeni donanımı dışında bravoya rakip bile olamaz. bravo rüzgar tünelinde üzerinde uzun süre çalışılmış, aerodinamiği sınıfında halen en iyi olan araçlardan biridir. bravoyu uzun yola çıktığınızda anlarsınız. ne rüzgar sesi alır ne virajlarda savrulur. güçlü motoru, zarif çizgileriyle tam bir italyan kuşudur. bravoya alışan biri egea ile virajlarda tedirginlik yaşar. sırf akustik ön camı bile çoğu d sınıfı arabada yok.
benim gibi f.c.a yani italyan arabası seven adamların araba planları önceden bellidir. bravo eskiyince giulietta alacağım. o da gerçek bir italyan. egea üretimden kalkana kadar planlarım arasında yok. kiralarım, gezerim, işimi görmek için binerim ama bana heyecan veren bir model olmadı._____________________________
-
bu videoyu yükleyen kanal bravonun tasarımdan başlayıp üretim bandından indiği süreci anlatıyor. kanalın videolarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. bravo projesini yürütenler nasıl bir ciddiyetle, zorlu testlerle bu arabayı yapmışlar hepsini gösteriyor._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler