Şimdi Ara

Ege vs İYTE ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -İYTEnin konumu gerçekten o kadar kötü mü?

-İYTE yurt sorunu var mı?

-Egenin daha köklü bir bölüm olmasına rağmen neden İYTE'den eğitim ve yurtdışı konusunda geride?

-Mezunları arasında ne kadar fark olur prestij açısından?

-Bir YTU, Hacettepe mezunu ne kadar üstün olabilir bulma konusunda birinden mezun olan birine gore?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konumu gercekten kötü , yurt sorunu çözüldü. Diğer maddeler hakkında bilgim yok ama ben egeyi tercih ederdim.

• bilgisayar mühendisliğinden mezun birisi için bu denli birbirine yakın seviyede okullar için rekabet seviyen tabi bu üniversiteler olmakla beraber kendini ne kadar geliştirdiğin belirleyici olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bupartideyalnizsin -- 5 Şubat 2024; 14:40:31 >
  • nerde okuyorsun hacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Şubat 2024; 0:40:10 >
  • ben olsam iyte'yi seçerdim. konumu çok etkili olmazdı. okulun geleceği parlak ve marka adını da daha da güçlendirecektir. ege olduğu yere sabit zaten ama iyte mükemmel bir potansiyel (tabii bana çok güvenme sadece ben bu ikisi arasında kalsam iyte'yi seçerdim, kişisel bir yorumdur)

• Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği sektöre dayalı kaliteli eğitim veriyor diye biliyorum. Ege'li mühendisler harbiden İzmir'de iyi yerlerde iş bulabiliyorlar diye biliyorum. Bunu üniversite 3. sınıftayken yapanlar da vardır. İYTE ise sektörden çok akademiye yönelik bir eğitim veriyor diye biliyorum. Bu nedenle İYTE Bilgisayar Mühendisliğinin Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine göre daha zorlayıcı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 5 Şubat 2024; 14:13:12 >
  • İkisi de güzel tercih. İkisi de güzel okul. Ege'nin konumu çok iyi, ben olsam bu 2 güzel okul ve bölüm kombosunda daha iyi öğrencilik için ege seçerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi CENG/EEM vs Hacettepe ME
    9 ay önce açıldı
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    İYTE vs YTÜ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ytü hacettepe mezunu da iş bulamıyor ki. kurye kadar kazanamamayı ve iş bulamama ihitmalini kabul ediyosan herhangi birinde oku çok fark etmez. ege konum olarak daha iyi ben onu seçerdim.

• probiyotikcorba P kullanıcısına yanıt

Hocam top ünilerin trde iş bulanlarının yüzde 90 ı da başlangıçta kurye kadar kazanamıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 6 Şubat 2024; 0:26:31 >
  • Akademik planların varsa iyte dogru tercih olur. Yok ben mezun olur olmaz sektöre atılmak istiyorum dersen ege dogru tercih olur. Türkiyedeki büyük firmaların yazılım departmanlarının yönetici kadrolarında hep egeliler var baya yardımcı oluyorlar. Ayrıca iyte konum ve kampüs olarak ege ile kıyaslanamaz bile. Sosyalliğini egede daha çok geliştirirsin diye düşünüyorum.
    Yeni mezun olacak bir ceng öğrencisi olarak bence en önemli noktalardan biri hangi üniversiteden daha hızlı mezun olabilirsin bunu düşünmek. valla kusucam çünkü artık :D

• Tercih dönemi up'u

• bu sene iyte'de 3.5+ GPA ile 1. sinifi bitirdim, sorun varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 18 Temmuz 2024; 15:31:5 >
  • Teknik üniversitede mühendislik adına daha yorucu ve zor eğitim alırsın. Normal üniversitede rahat olursun ama günün sonunda İYTEli veya EGEli diye bi ayrım yapılmaz. Boğaziçi, İTÜ, Koç, Bilkent ve Odtü çıkışlı değilsen bunu düşünmene gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.