Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar Pazartesi gunu konuyu guncelleyecegim. Ege tekstili kazanan varsa her turlu yardim ederim. Onun disinda sorulariniz varsa elimden geldigince cevaplamaya calisirim. Hepimiz icin hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazetecilik
  • Bende Alman dili ve edebiyatı kazanan varsa yardımcı olabilirim. Bu sene Egeyi bırakıyor olsamda.
  • Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği :)
  • 3 senedir ege üniversitesindeyim ve kyk'da kalıyorum. Sorular varsa alırım gençler
  • Bilgisayar Mühendiliği :)
  • ege tıp
  • İşletme 1. Sınıf ( i.ö )
  • Türk Dili ve Edebiyatı bölümü :)
  • [center][image]http://img16.imageshack.us/img16/9305/sqc.png[/image][/center] 
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/m_26446146/tm.htm][color=#0000CC][b][font="Comic Sans MS"]EGE Üniversitesi Topluluğu[/font][/b][/color][/link][/center]

İmzadaki logoyu tekrar düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 3 Ağustos 2013; 1:43:10 >
  • Taxor kullanıcısına yanıt
    ben bu sene geçtim hazırlıktan. geçersin ya kolay diğer okullara göre. ben çalışmadan koca yılı yedim bulursun bi yolunu. yalnız final biraz sağlamdır ona göre ortalamanı 85 yap finale girmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetChieldO'Mine

ben bu sene geçtim hazırlıktan. geçersin ya kolay diğer okullara göre. ben çalışmadan koca yılı yedim bulursun bi yolunu. yalnız final biraz sağlamdır ona göre ortalamanı 85 yap finale girmezsin

10 eylülde muafiyet varmış geçebilceğimi sanmıyorum ama yinede gircem.çoğu kişi korkma geçersin diyolar ödevleri yap gerisi kolay hoca zaten geçirir diyolar seninde dediğin gibi geçerim umarım
    geçersin ya hocaların hepsi çok iyi genelde derste sürekli konuş hocalarla ayar çekerler not zamanı merak etme
    muafiyeti hiç bilmiyorum ama . bölümün işletmeydi galiba, iiletme bölümü yüzde 70 ingilizce bence hiç deneme
    bölümde çok zorluk çekersin
  • aynen hocam bölüm %70 ingilizce olunca mecbur okumak gerek hazırlığı bilgiler için teşekkürler..
    rica ederim
  • Imza icin tesekkurler, ilk sayfaya ekledim :) @Semper-Fidelis

Arkadaslar, ozellikle muhendislik fakultesine yeni gelenler, voleybolla ilgilenen var mi? Kiz-erkek farketmez, zaten birlikte calisiyoruz.
  • Yaz beni.Reklamcılık.
  • Kampüste yıllık 50 lira civarlarına üye olunan fitness salonu var diye duydum bu bir yanlış anlaşılma mı yoksa doğru mu çok ucuz geldi de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

Kampüste yıllık 50 lira civarlarına üye olunan fitness salonu var diye duydum bu bir yanlış anlaşılma mı yoksa doğru mu çok ucuz geldi de...

2009 yılında 30 liraydı, düşün işte şimdi de 50'yse normaldir. Süper lüks bir yer değil örneğin koşu bandı yok yan tarafta büyük saha var gider koşarsın sonra gelir ağırlık çalışırsın :) İş görüyor yani. Ayrıca boş saatlerde sahalardan da yararlanabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.