Şimdi Ara

EGE TIP VS 9 EYLÜL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendi bilgilerimi aktarıyorum:
    -Egede klasik sınav var 9 eylülde ise test.
    -9 eylül daha kolay tusa benzer (test) ege tam tersi.
    -9eylülde erken ve çok tatil yapabilirsin sınavı geçip ama egede daha geç
    -Egede çok staj fln varmış (ücretsiz) olanları ama bu gelişmene yönelik değil ucuz işçi amaçlı yapılıyormuş
    -Sanırım egenin tek artısı kampüsünün olması.9eylülün yok ama denize yakın ayrıca sen tıp okicaksan tıpçılarla takılırsın edebiyatçıyla değil o yüzden bu çok fark etmez gibi.
    -Tus başarı oranlarını bulamadım ama yüzde 80 bireyselmiş.
    Kendi araştırma ve fikirlerim doğrultusunda 9 eylülün üstün olduğu görülüyor.Ama genel kanı ege tıp tek geçerim diyor.Neden abilerim ablalarım neden? Bunca şarta rağmen neden ege 9 eylülden daha üstte puan olarak? Bu ünilerde okuyanlardanda yorum bekliyorum yardım edin kardeşlerinize

• Hocam pdö sistemi dokuz eylülde var ege de yok.Bircok kişi bundan şikayetçi aslında pdö aslında detaylı araştırma yapmadım.Dokuz eylüle egeden daha zor diyorlar eski konulara göz attım az önce
  • İkisi birbirine eğitim kalitesi olarak yakın üniversiteler diye biliyorum.Ege Üniversitesinde ilk 3 sene Evre-Blok sistemi uygulanırken Dokuz Eylül'de Pdö var.Maalesef benim de pdö ile ilgili bilgim pek yok bu yüzden Dokuz Eylüllü arkadaşlar cevap verirse daha uygun olur.Ege Üniversitesinin daha yüksek puanlı olması da bence daha köklü bir fakülte olmasıyla ve klasik tıp eğitimine yakın bir eğitim sunmasıyla alakalıdır.Ayrıca bir tıbbın kolay olması onu üstün yapmaz
  • Haklısın yapmaz o yüzden öğrenmek lazım.Pdö denen şeyde çok kolaymış diye duydum bende sadece karışık biraz.Evet abiler ablalar up yardım ege 9 eylül tıp okuyan yok mu forumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.