Şimdi Ara

Ege tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devamsızlık sorunu var mı dersler çok ağır mı sınıfta kalma gibi durumlar çok oluyor mu sosyal hayat nasıl birde egede 3 haftada bir sınav oluyormuş herhalde bu durum çok sıkıntı oluyor mu eğitim kadrosu ve tusu kazandırma durumu nasıl şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• PM de attım, devamsızlık sorunu yok. Eğitim fena değil, 3 veya 4 haftada 1 klasik sınav var İnsanı hayattan bezdiren.
    Uygulama sınavlarında diğer fakültelerden farklı olarak 60 alma zorunluluğu var, ing sınavından 60 alamadığı için Kalan arkadaşım var, nadir ama var.
    Tus başarısı Cerrahpaşanın çok altında, Son sene intörnken kastırıyorlar.

Kısaca ege Tıp ın tek Avantajı üni ortamı, o da sınavların çokluğu yüzünden bir halta yaramaz. Sıralaman güzel, yaz Cerrahpaşa, hiç olmadı tusta rahat çalışırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederin

• türkiyenin en boktan sınav sistemine sahip fakültesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

PM de attım, devamsızlık sorunu yok. Eğitim fena değil, 3 veya 4 haftada 1 klasik sınav var İnsanı hayattan bezdiren.
    Uygulama sınavlarında diğer fakültelerden farklı olarak 60 alma zorunluluğu var, ing sınavından 60 alamadığı için Kalan arkadaşım var, nadir ama var.

Kısaca ege Tıp ın tek Avantajı üni ortamı, o da sınavların çokluğu yüzünden bir halta yaramaz. Sıralaman güzel, yaz Cerrahpaşa, hiç olmadı tusta rahat çalışırsın.

Komiteler de klasik mi yoksa test mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ervaburak -- 3 Temmuz 2014; 10:37:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE TIP
    8 yıl önce açıldı
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ervaburak

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

PM de attım, devamsızlık sorunu yok. Eğitim fena değil, 3 veya 4 haftada 1 klasik sınav var İnsanı hayattan bezdiren.

Komiteler de klasik mi yoksa test mi?

Komiteler test, %50 etkiliyor, klasik sınavlar %25, uygulamalar %25. Sınıf geçmek diğer fakültelere göre daha kolay ama sürekli ders çalışıyorsun, yatma gibi bir durum malesef çok zor.

• Ben de Ege'li sayılırım artık.Bakalım ayak uydurabilecek miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.