Şimdi Ara

EGE DİŞ VS DOĞUDA TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    doğuda veya yozgat sivas zonguldak gibi yerler yazmışım hocam oraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalini yaz yatay geçiş için çalış dişi salla şehir için okunmaz
  • Clee C kullanıcısına yanıt
    sakin kafayla tekrar düşüneceğim ama ilk sıralara gelebilecek güzel sayılabilecek tıpları, altlara kars van hatay urfa yerine ege diş vs eklemeyi düşünüyorum

• Nasil yok.Hacettepeden aldigin egitimle adiyamandan aldigin egitim bir olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

Nasil yok.Hacettepeden aldigin egitimle adiyamandan aldigin egitim bir olur mu?

TUSta alacagin basarida bunun da önemi kalmiyor maalesef sistem böyle bana hiç kızma..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette normal bir diş hekimi 6 bin gibi bir ücret alabilirken devlette pratisyen bir doktor 8 bin gibi paralar kazanabiliyor ; özel kısmına gelirsek diş hekimleri özel muayenehane açtıklarında önünde durulmaz oluyorlar :D O uzman doktorların aldığı paraları çok rahat kazanıyorlar...Parasal anlamda ise sorun bu şekilde rahatlatayım içini muayenehane açtığında 12 13 binden aşağı asla kazanmazsın üstü de çok rahat olur ama kalitene bağlı...Ege bitirip dandik bi diş hekimi olman da zor...Bu arada ikisi de hekimlik doktor olmuş oluyorsun? :D :D Sakın öyle bi yanılgıya düşme doğuyu göze alamıyosan tam olarak asla yazma pişman olacağın kararı verme...Kafanı duvarlara vursan da işe yaramaz çünkü sonrasında...Bu diş için de tıp için de geçerli iyi düşün taşın derim :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.