< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Efsanenet (66. sayfa)

-
-
100 mbit fiber kaça çıkacak ara zam neden olıuyor zaten yenı zam yapmıslardı
_____________________________ -
Ara zam yok, fiyatlar zamlı güncel.
01.07.2025 – 01.01.2026 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
100 fiber ( kira dahil) = 530
Arkadaşlar 3 aylık peşin ödeme yaptılar, süresi dolanlar için zam mevzusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ocakta bı daha zam mı var
Bir ihtimal olabilir.
Bu iyi olmadı. 35 lik tarife 490 lira olmuş.
_____________________________ Dünya Ahiretin Tarlasıdır. -
Uzatmayı unuttuk zam gelmiş. Mecburen taşıyacağız başka operatöre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aslında mesaj atmışlardı kötü olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: giovannidrogo
Abonelik sözleşmesinde yazmamasına rağmen, yeni aboneler için web sayfasında belirtmiş oldukları abonelik iptali halinde modem ve gpon cihazının kendilerine müşteri cebinden kargo ücretini ödemek suretiyle gönderilmesini talep eden firma. Abonelik sözleşmesinde cihazların gönderilmesi yazıyor sadece, anlaşmalı kod istediğinizde de kodumuz ya da herhangi bir kargo firması ile anlaşmamız yoktur cevabını veriyorlar. Buna rağmen video çekerek karşı ödemeli olarak gönderim sağladım. Teslim alınmaması durumunda tüm sorumluluk kendilerine aittir.
Yeni fiber kampanyası açıklamasındaki metni gösteriyorlar gerekçe olarak modem iadesi müşteri tarafından karşılanacaktır diye; biz eski müşteriyiz ve abone olduğumuz sıra böyle bir şey yoktu. Ayrıca esas alacağımız tek şey abonelik sözleşmesidir. Türk telekoma yönlendirdiler, türk telekom görevlileri dahi aynı şeyi söylediler, anlaşmalı kod ile iade ettirmeleri gerekir diye. Üçün beşin hesabını yapacak adam olmadım hiçbir zaman, telekom genel müdürlüğe git, kargoya uğra için şehir içinde yaktığım yakıt kargo bedeline eştir. Yapılan muameleden ötürü böyle bir yol izlemeye karar verdim. Kurumsallıktan uzak böylesi firmaları tavsiye etmiyorum kimseye.Asla bulaşmayın bu rezil firmaya, gönderdiğim modem cihazını teslim almamışlar bugün. Bu çirkeflere aylık 530 lira para vereceğinize 595 liraya 100mb + kablo tv altın paket satın alın, üstüne 2 ay da bedava kampanyaları mevcut. Üye yaparken abim abim, abonelik iptalinde cihazın kargo ücretini sen vereceksin. Mahkemeye verip adam edeceğim bunları, tüketici hakem heyeti sonucunu bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
intenetim kesildi.telefonlara cevap verende yok
Kocaeli
Benim internette kesik.
Ankara da kesik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 5820k @4.3ghz / Gigabyte X99 Gaming G1 Wifi /16GB G Skill F4-3000C14 4x4 /Samsung 850 Evo 250Gb / MSI GTX 1080 Gaming X -
Geldi şimdi 10-15 dklık gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ battle for middle earth --- ortadünya. --- beedrill364 -
10 dk kesildi geri geldi şimdi. istanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afff -- 14 Eylül 2025; 16:40:40 >_____________________________ -
Nerede geldi? İstanbul yok.
_____________________________ Talk is cheap, show me the operation... -
gaziosmanpaşa dayım
Ankara geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 5820k @4.3ghz / Gigabyte X99 Gaming G1 Wifi /16GB G Skill F4-3000C14 4x4 /Samsung 850 Evo 250Gb / MSI GTX 1080 Gaming X -
Anadolu yakası da geldi şimdi.
_____________________________ Talk is cheap, show me the operation... -
Şuan geldi, düzeldi sanırım benim.
Muhtemelen güncelleme gibi birşey yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 14 Eylül 2025; 16:42:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X