10 numara 5 yıldız bir firma. Hemen hemen 3-4 aydır iş yerimde kullanıyorum 08:00-21:00 arasında iş yerinde daha hiç koptuğuna denk gelmedim. Evi de bu iss ye taşımayı düşünüyorum çok memnunum. Sadece ilk haftalar modemimden kaynaklı problem vardı sağolsunlar aradılar görüştük anında çözdük. Herkese öneririm. |
Efsanenet (62. sayfa)

-
-
bunda engelli indirimi yokmu?
-
Var
-
Superonline dan Efsane nete geçiş yaptım. Bağlantılar hakkında bilgi veririm iyi veya kötü.
-
Bende comnetten sonra gectim.Daha kesildigini gormedim ondan once netspeed comnet gibi firmalar kullandim.2 side kesiliyordu efsanenetin masallahi var ben memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsanenet'e geçiş yaptıktan sonra modem değişikliği yaptım. 2 gündür internet sağlanamıyor. Dsl ışığı sabitlenmiyor bir türlü, o yüzden kurulum yapılamıyor. Kabloları ve prizi değiştirdim sorun devam ediyor. Umarım arıza kaydı oluşturulup bir an önce çözülür sorunum. Bir sorun karşısında ne kadar sürede çözüm bulunabiliyor firmada görmüş olacağız.
-
Modem markası ne? Wan üzerinden bağladıysanız arayüzden ayarları aşağıdaki gibi yapın. Ayrıca MAC adresini sabitlemiş olabilirler. Ben de sorun olmadı ama yeni modemin mac adresini de verdikleri modemin mac adresi ile değiştirmeyi deneyin.
-
Yeni modem Tenda AC1200 v12 diye bir modem.
Dsl ışığı sabitlenmediği için, herhangi bir ayar yapamadım modemin içinde. Bağlantı olmadığı için ayarlar bloklu gözüküyor.
-
Cng düşüyormu kesiliyormu internet so dan nefret ettim artık vdsl alacağım bağlantı kalitesi nasıl kullanan arkadaşlar yorumlarsa bir nebze bende alabilirim tşkler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saattir arayan yok firma tatile gitmiş heralde yada cumartesi çalışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz aramayı denediniz mi ?
Benim modemle aynısı. Ayarlar nasıl bloklu onu anlamadım. Ayar yapmak için sadece power takılı olsa bile yeter. Ayarlamak için şu adımları yapın.
- ONT cihazından gelen Ethernet kablosunu 4. porta takın.(4. port wan portu)
- Arayüze girip sağ üstten "Gelişmiş"e tıklayın.
- Sol menüden İnternet ayarları>Wan modu yolunu izleyip. Açılan ekranda "Wan modu" kısmını "Ethernet" yapıp "Değişiklikleri uygula" butonuna tıklayın.
- Sonra sol menüden "Ethernet ayarları" kısmına gelip. Ayarları önceki yorumumda paylaştığım görseldeki gibi yapıp "Değişiklikleri uygula" butonuna tıklayın.
Ben bu şekilde ayarladım sıkıntı olmadı. Tekrar olmazsa "Ethernet ayarları" sayfasındaki "MAC klonu" ayarını aktif edip. titinetin verdiği modemin arkasında yazan MAC adresini alttaki boşluğa yazıp o şekilde deneyin.
Ek olarak internet bağlantısı gelirse modem arayüzünden şunları da değiştirin.
- Muhtemelen modem güncellemesini yapmamışsınızdır. Şuradan güncel sürümü indirip Sistem ayarları>Firmware yükseltme yolunu izleyip. Güncelleme dosyasını seçip modemi güncelleyin. (TR069 ve DNS" ayarları güncellemeden sonra varsayılana dönebilir. Onları kontrol edin. https://www.tendacn.com/tr/product/download/v12.html
- İnternet ayarları>Lan ayarları yolunda "DNS Ayarları" kısmını aktif edip DNS adreslerini 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapıp kaydedin.
- İleri>TR069 yolunda "TR069 Arka Plan Programı" kısmını kapalı konuma getirip kaydedin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 3 Mayıs 2025; 21:25:41 >
-
Aradım tabi açan yok
0546 543 42 00 - 01 -02 - 09 - 11
Son numaralarını değiştirip ulaşabilirsiniz.
Pazar gecesi aktif etmiştim
Fiberden gerisi yalan hocam teşekkür ederim ilgin için
indirim alabildiniz mi hocam ?
sözleşmede vardı bende yazdım ama simdilik yok gibi hatta sözleşmeden kaldıracaz demişti İsmail bey
bu arada 04/05/2025 pazar öglen 1den beri internetim yok İsmail beyin demesine göre telekom bakım calısması yapıyormuş...
-
Kopmalar var bugun modem kapatip acinca duzeliyor genel mi acaba bende mi sorun var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim internet durumum dün akşamdan beri offline @efsanenet
-
Zam ne zaman gelecek?
Şimdi 1 aylık alsak 20 gün sonra 3 aylık oluyordu değil mi?
-
Internet niye böyle arada offline'a düşmeye başladı? @efsanenet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X