Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.189
Cevap
37
Favori
2.185.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: everest137

quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

everest gunaydınlar kardeşim

günaydınlar kardesim nasılsın, bu arada ismim volkan, seninki de ahmet yanlıs hatırlamıyorsam di mi

volkan bıraz geç oldu kardeşim ii gejeler :D eewet ahmet kardeşim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogansc

gecenin devamında neler oldu acaba

tertip, forumu mu kapattırıcan, rtük var

tasalanma tertip piyasada çok daha acaip uçmuş forum siteleri var rtük buranın yolunu bulamaz
  • quote:

bende 1 aylık ingiltere anılarımı anlacam söz

ee sıra geldi ingiltereye
  • quote:

quote:

quote:

everest gunaydınlar kardeşim

günaydınlar kardesim nasılsın, bu arada ismim volkan, seninki de ahmet yanlıs hatırlamıyorsam di mi

volkan bıraz geç oldu kardeşim ii gejeler :D eewet ahmet kardeşim...

önemli degil kardesim, biz hep burdayız nasıl olsa o halde memnun oldum ahmet kardesim
  • 121. sayfamız hayırlı olsun diycem de konu fransız kızlarına geldi, ne kadar hayırlı olur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyalım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyalım

hoşbulduk kardeşim sağolasın
    aslında yarı özel yarı özel değil. özel olmayan kısmı çalışıyorum ne kadar geç gidersem okadar tazminatta iyi olacak ama bir yanımda bitir bir an önce askerliği diyor. özel olan kısmıda yakında düğünüm var yeni evliyken askerlik daha zor olcak gibi geliyor. bakıcam artık inşallah hayırlı bir karar veririmde giderim askere

anladım kardesim, seninki biraz daha karısık bi konuymus, iş, evlilik ve askerlik ücgeni, hakkaten zor olmus... herşeyi bosver de, Allah bi yastıkta kocatsın diyorum

amin arkadaşım sağolasın darısı bekarların başına

sağolasın kardesim, Allah bize de nasip etsin, tek takılıyoruz bu aralar
  • ee hani noldu ingiltere anlatılacaktı, ee ben dedim size askerlik forumunda fransız kızlarından bahsetmeyelim diye, online tertipler kendinden gecti
  • http://www.youtube.com/watch?v=2lffppVM4_I&feature=related

denk geldim gece gece güldürdü beni yaaa.
  • abi, biz work and travel ayağından abd istedik ingiltere çıktı neyse dedik england'da güzeldir anglosaksondur deyip basıp gittik. bana brighton'da bi otel çıktı arkadaşıma pizzacı. brighton bizim buranın akçay ayvalık vs gibi bi yeri zaten barları diskosu fln çok ünlüymüş varınca öğrendik. ilk günler bi faaliyet varlık gösteremedik herşey çok acaip geliyodu özellikle trafiğin ters taraftan işlemesi gibi. otobüs duraklarında uyumu zor sağladık aklımız buraya gidiyo gidiş yerine dönüş tarafında bekliyoruz akşam hava karardımı millet diskolara clublara akın ediyo ama nasıl. evde kimse oturmuyo dersin yani o derece. oranın kızları çok güzel değil öyle. 16 yaşından sonra somon balığı gibi şişmeye başlıyolar büyük çoğunluğu obez. o yüzde uzun vadeli yatırım yapacaksın. 15 yaşında falan güzelinden bi tane ayarlayıp yanından ayırmayacaksın. güzelce sporunu yaptıracaksın yediklerine dikkat edeceksin ki kilo almasın. yani kızın hayat koçu olacaksın gece disko çıkışında yolun ortasına kızlarımı istersin kaldırımın ortasına tuvaletini yapan kızlarımı istersin. gözüne kestirdiğini arabaya at götür kimse bişey demez. sabahta yataktan uyanıp doğru şine gücüne gider sanki hiç bişey yaşanmamış gibi ama insana saygılı güzel toplum. yukarıda yazdığım gibi kızların çoğu obez. çok güzel inanılmaz kızlarda var ama çok yakışıklı ve de bentley sahibi erkeklerle takılıyolar onlarla pozisyona girme olasılığın bile yok yani
  • quote:

abi, biz work and travel ayağından abd istedik ingiltere çıktı neyse dedik england'da güzeldir anglosaksondur deyip basıp gittik. bana brighton'da bi otel çıktı arkadaşıma pizzacı. brighton bizim buranın akçay ayvalık vs gibi bi yeri zaten barları diskosu fln çok ünlüymüş varınca öğrendik. ilk günler bi faaliyet varlık gösteremedik herşey çok acaip geliyodu özellikle trafiğin ters taraftan işlemesi gibi. otobüs duraklarında uyumu zor sağladık aklımız buraya gidiyo gidiş yerine dönüş tarafında bekliyoruz akşam hava karardımı millet diskolara clublara akın ediyo ama nasıl. evde kimse oturmuyo dersin yani o derece. oranın kızları çok güzel değil öyle. 16 yaşından sonra somon balığı gibi şişmeye başlıyolar büyük çoğunluğu obez. o yüzde uzun vadeli yatırım yapacaksın. 15 yaşında falan güzelinden bi tane ayarlayıp yanından ayırmayacaksın. güzelce sporunu yaptıracaksın yediklerine dikkat edeceksin ki kilo almasın. yani kızın hayat koçu olacaksın gece disko çıkışında yolun ortasına kızlarımı istersin kaldırımın ortasına tuvaletini yapan kızlarımı istersin. gözüne kestirdiğini arabaya at götür kimse bişey demez. sabahta yataktan uyanıp doğru şine gücüne gider sanki hiç bişey yaşanmamış gibi ama insana saygılı güzel toplum. yukarıda yazdığım gibi kızların çoğu obez. çok güzel inanılmaz kızlarda var ama çok yakışıklı ve de bentley sahibi erkeklerle takılıyolar onlarla pozisyona girme olasılığın bile yok yani

benim arkadas da bu yaz londradaydı, dedigin gibi kardesim.. millet obez orda...

tuvalet deyince aklıma geldi, gece kulubunde kızlar erkekler tuvaletini basıyorlardı, ulan millette ar, utanma kalmamıs
  • çıldırtıcı çok manyak güzek kızlarda var ama hepsinin darlingleri her yönden sağlam oluyo tip,para vs. (zeka hariç) ama bizde orda kendimize özgü doğal hareketlerimizle baya bi sempati topladık
  • quote:

çıldırtıcı çok manyak güzek kızlarda var ama hepsinin darlingleri her yönden sağlam oluyo tip,para vs. (zeka hariç) ama bizde orda kendimize özgü doğal hareketlerimizle baya bi sempati topladık

tabi kardesim bizim ayrı bi tarafımız var
  • recebim nerdesin, youtube a mı daldın
  • quote:

recebim nerdesin, youtube a mı daldın

öle valla daldım izliyorum öle kafama göre bişiler.
  • memleket gibisi yok ama ne olursa olsun yemek kültürüyle fln övünüyolar ama hiç bişeyleri güzel ve lezzetli değil. ordaki denyolara bi melemen yaptım kafayı yediler mangal falan da yapacaktık ama polis gelip 1000£ penalty'i dayıyo hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

recebim nerdesin, youtube a mı daldın

öle valla daldım izliyorum öle kafama göre bişiler.

siyah-beyaz bi sadri alışık filmi izlenir aslında şu an
  • quote:

memleket gibisi yok ama ne olursa olsun yemek kültürüyle fln övünüyolar ama hiç bişeyleri güzel ve lezzetli değil. ordaki denyolara bi melemen yaptım kafayı yediler mangal falan da yapacaktık ama polis gelip 1000£ penalty'i dayıyo hemen.

onu dogru dedin kardesim, memleket gibisi olmaz, fransız mutfagı dediler, bi cıkardılar, onlara kalsam ac kalcam serefsizim... bak yine anılarım canlandı...

bi gün girdim bi fransız restoranına, merak var ya simdi, boyle içinde at kelimesi gecen bi yemek vardı, onu soyledim, neyse geldi abi, bildigin biftek gibi bişey, ulan et yemegi veriyorsun, yanında ekmek ver kardesim, biz bugday cocuguyuz vermiş bi dilim ekmek, istiyorum bi dilim daha getiriyor, kafayı yiycem, neyse ben biftege konsantre olayım dedim, ulan bıcakla bi kestim, kan akıyor içinden, hiç ates gostermemiş utanmaz herifler ete... oyle daha saglıklı mıymıs, neymiş, hadi lan ordan diyecektim de neyse, yahu tadında da bi acayiplik var bu etin... galiba at eti yedim kardeslerim bu olayları kötü bi restorana fln girdigim için basıma geldi sanmayın he... sehrin merkezinde fiyakalı bi yer... demek ki adamların uslubu oyle...

bu penalty olayında da arkadas cocuk bileti almıs ucuz oluyor diye, bikaç gecmiş de, bi farketmişler sonra, anında gole cevirmişler penalty ı
  • burdaki gibi polise bi itiraz et bakiym. adamı top ediyolar düşünmek bile istemiyorum valla. kuralına göre yaşarsan pnların gözünde en kral adam sensin ama yanlış yapıpda yanlışta ısrarcı olursan acı yok rocky
  • quote:

burdaki gibi polise bi itiraz et bakiym. adamı top ediyolar düşünmek bile istemiyorum valla. kuralına göre yaşarsan pnların gözünde en kral adam sensin ama yanlış yapıpda yanlışta ısrarcı olursan acı yok rocky

aynen oyle kardesim, arkadas da razı olmus cezaya napsın
  • 122. sayfamız hayırlı olsun tertipler
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.