Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (2202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.184.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Namaz kılan arkadaşlar acemi birliğinde (Kütahya için) mescid vardı orda kılınıyordu akşam yemekten sonra koğuşlarda kılmak yasaktı usta birliğinde (Ankara) yine mescid vardı istediğimiz zaman kılabiliyorduk.

    Duş mevzusuna gelince yine Kütahya için söylüyorum sayet normal bölüklere düşerseniz bölük içinde duşlar mevcut her gün duş alabilirsiniz hatta biz boş olduğu için yat iştimasından sonra duş yapardık ama Erbaş bölüğüne düşerseniz o zaman er hamamına gitmek zorunda kalırsınız ki Kütahya soğuğunda tam bir işkencedir.

    Kitap olayıda Kütahyada serbesti rahat rahat okuyoduk ama Ankarada hayatında hiç kalın kitap görmemiş bölük komutanı bazı arkadaşların ders kitaplarını (Mali müşavirlik-TOFEL gibi) görünce "Bunlar buraya askerlik yapmayamı ders çalışmayamı geldi " dediğinden alamamıştık kitapları..
  • s.a arkadaşlar .bende yeni katıldım aranıza.arkadaşlar şimdi bu tuzlada 30 kasım 17.00 de sıra alma işlemi kesinmidir ? ona göre işten çıkıp o saatte gidip sıra almayı düşünüyorum.
  • Hoşgedin PAŞA abi:)


    laptopun mu var derdin mi var yahu :)) Gözün aydın ama abi :D
  • pasa kardes sınavda tercıh sırası nasıl oluyor tercıhdemı oluyor sınavda....vaalla benım hıc bılgım yok bu konuda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ricard_rubio

    s.a arkadaşlar .bende yeni katıldım aranıza.arkadaşlar şimdi bu tuzlada 30 kasım 17.00 de sıra alma işlemi kesinmidir ? ona göre işten çıkıp o saatte gidip sıra almayı düşünüyorum.


    Hoşgeldin kardeşim.. hakkında hayırlısı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ricard_rubio

    s.a arkadaşlar .bende yeni katıldım aranıza.arkadaşlar şimdi bu tuzlada 30 kasım 17.00 de sıra alma işlemi kesinmidir ? ona göre işten çıkıp o saatte gidip sıra almayı düşünüyorum.


    a.s kardesim hosgeldin aramıza... 327. dönemden bi dedemiz soyledi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: everest137

    aksam aksam gülmek için seyredin tertiplerim

    http://www.facebook.com/notifications.php#/video/video.php?v=101693103189195&ref=share


    CÜneyt abiye burdan saygılar
  • ARKADAŞLAR ARANIZA ÇOK GEÇ KATILDIM AMA BENDE SİZLER GİBİ 331.DÖNEM ASKER ADAYIYIM.HEPİMİZE HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEK NASİP OLUR İNŞALLAH.BUARADA ARANIZDAN HİÇ SARIYER KÜTÜKLÜ OLAN VAR MI?
  • tertiplerim mesleklere gore nereye gıdılebılecegını bılen war mı acaba
  • selam bütün tertiplerime selam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAŞA


    quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: okannn26

    arkadaslar sıze bır sorum olacak GONULLU KOMANDO YEDEK SUBAY OLARAK DOGUYA GITMEK ICIN ne yapmam gerekıyor dılekce falan versem sınavda bır etkısı olurmmu yorumlarınızı beklıyorum

    arıza falan yok boyum kılomda uygun komando olmak ıcın......



    artık bu saatten sonra bu mümkün mü? askerlik kararı aldırırken sormuşlardı komando olmak istiyor musun diye.. orda verdiğin cevap geçerlidir sanırım



    Sınavdada tercih sıralamana ilk sıraya yazarsın...

    hoşgeldin paşam umarım iyisindir.. ben komandoya hayır demiştim şubede ama yine sınavda tercih etme hakkımız var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: everest137

    aksam aksam gülmek için seyredin tertiplerim

    http://www.facebook.com/notifications.php#/video/video.php?v=101693103189195&ref=share

    bu cüneyt arkın uçar abiii gerçekten koptum yaaaa
  • Herkese iyi akşamlar... Benim ufak bi sağlık sorunum var konuyu bi danışayım dedim belki bileniniz vardır. Zamanında kuyruk sokumunda kıl dönmesi yüzünden ameliyat oldum neyse geçti gitti derken geçenlerde de sanki çok lazımmış gibi tekrar nüksetti. Tedaviye başlasak ta gidene kadar tamamen hallolmayacak gibi gözüküyor. Spor yaparken hareketlerimi de engellemiyor ama mekik çekmek hem mümkün değil hem de iyileşmeyi yavaşlatacak. Teslim olduğumuz yerde bunu anlatsak etsek tedavinin devamı için yardımcı olurlar mı yoksa bişey olmaz ölmezsin diyip devam et mi derler? Bu sıralar en fazla kafama takılan şey bu oldu... Fikri olan var mı??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GCG

    Herkese iyi akşamlar... Benim ufak bi sağlık sorunum var konuyu bi danışayım dedim belki bileniniz vardır. Zamanında kuyruk sokumunda kıl dönmesi yüzünden ameliyat oldum neyse geçti gitti derken geçenlerde de sanki çok lazımmış gibi tekrar nüksetti. Tedaviye başlasak ta gidene kadar tamamen hallolmayacak gibi gözüküyor. Spor yaparken hareketlerimi de engellemiyor ama mekik çekmek hem mümkün değil hem de iyileşmeyi yavaşlatacak. Teslim olduğumuz yerde bunu anlatsak etsek tedavinin devamı için yardımcı olurlar mı yoksa bişey olmaz ölmezsin diyip devam et mi derler? Bu sıralar en fazla kafama takılan şey bu oldu... Fikri olan var mı??

    Hekimden spormen kartı alırsın sıkıntı olmaz merak etme
  • ARKADAŞLAR BU MESLEKLERE GÖRE Bİ DAĞITIM OLMADIĞINI DUYDUM HERKES HERYERE ÇIKABİLİYORMUŞ SADECE ABİSİ DOĞUDA ASKERLİK YAPAN DOĞUDA ASKER OLMUYORMUŞ DİYE DUYDUM AMA NEKADAR DOĞRUDUR BU BİLEMİYORUM....SİZİN BU KONU HAKKINDA BİR BİLGİNİZ VARMI?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_one


    quote:

    Orijinalden alıntı: SoNTurQ


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozzyouz

    Beyler bugün FW91 imi almış bulunmaktayım 7 liraya

    Tertip CASIQ mu yoksa CASIO mu? Ben CASIQ aldım 10 liraya...



    Bende ucuzundan güzel bir kasıo alıcam gitmeden :)

    Bu arada yanımızda götürmemiz gereken şeyleri incelerken aslında hiçbirşey götürmesek bile mağdur olmayacağımızı an itibariyle anlamış bulunmaktayım :) Yani üzerinizdekiler ile gidin bir tek cebinizde bir miktar para olsun asker herşeyi veriyor size bazılarını ücretsiz veriyor bazılarını çok ucuza. Sivilden askere götürecekleriniz sadece size orda extra konfor sağlayacak şeyler olacaktır. Bakın askeriye bizlere ne diyor:

    Alıntıdır:

    quote:

    3.Eğitim Merkezinin Bulunduğu İl/İlçelerdeki Hareket Tarzları :

    a.Eğitim merkezinin bulunduğu il veya ilçedeki otobüs terminali, tren garı, hava ve deniz limanları vb. yerlerde merkez komutanlıklarının ve eğitim merkezi komutanlıklarının irtibat personeli bulunmaktadır. Mutlaka bu personel ile temas kurunuz. Sizi birliklere götürecek askeri araçlardan istifade ediniz. Askeri araçlardan istifade etmezseniz, öncelikle belediye otobüsü veya dolmuş gibi tarifeli vasıtalardan istifade ediniz.

    b.Çarşı içinde merkez komutanlığınca görevlendirilen inzibat erbaş ve erlerinden her türlü yardımı alabilir, alışverişlerde karşılaştığınız değişik fiyat uygulamaları vb. hususları bu personele iletebilirsiniz.

    c.Askerlik şubesinden size verilen sevk belgesini memlekette unuttuğunuz veya kaybettiğiniz takdirde, bulunduğunuz yerdeki askerlik şubesine müracaat ederek yenisini alabilirsiniz

    ç.Sevk edildiğiniz eğitim merkezi; Cumartesi, Pazar ve tatil günleri dahi çalışmaktadır. Bu nedenle katılmanız gereken son gün saat 17.00’ye kadar eğitim merkezine katılmanız, kayıt-kabul işlemlerinizi kolaylaştırılacaktır.

    d.Kışlaya ayak bastığınız andan itibaren her türlü ihtiyacınız birlik komutanlıkları tarafından karşılanacaktır.

    e.Berber ihtiyacınız kışlada ücretsiz karşılanmaktadır. Çarşıda üç numara veya uygunsuz traş olmayınız.

    f.Kayıt- kabul esnasında ( bot, çorap, havlu, terlik, diş macunu, diş fırçası, eldiven, pijama ve eşofman gibi ) istihkaklarınız devlet tarafından karşılanacaktır. Piyasadan satın almayınız.

    g.Günlük gereksinimlerinizi (traş malzemesi, bot boyası, temizlik malzemesi, kalem vb.) kışla kantinlerinden piyasadan daha ucuz fiyata karşılayabilirsiniz.

    ğ.Kışlaya gelirken yanınızda cep telefonu, fotoğraf makinası, teyp, radyo, CD, disket, kesici ve delici alet, yiyecek, içecek ve benzeri maddeleri getirmeyiniz.

    h.Sorunlarınıza daha kolay çözüm bulunabilmesi maksadıyla; kayıt–kabul esnasında, varsa özel, sağlık ve benzeri sorunlarınızı çekinmeden ve doğru olarak görevli personele anlatınız.

    ı.Tedavi amacıyla sürekli kullandığınız ilaçları getirebilir, doktor nezaretinde kullanabilirsiniz. Bu maksatla yanınızda getireceğiniz ilaçları kışlaya girişte teslim ediniz.


    Orjinal metin için link: http://www.asal.msb.gov.tr/bilgilendirme_brosuru/Bilgilendirme_Brosuru.doc




    UP
  • pasa kardes sınavda tercıh sırası nasıl oluyor tercıhdemı oluyor sınavda....vaalla benım hıc bılgım yok bu konuda...
  • beyler bu chat işi süpermiş ya çok hoşuma gitti ama frekanslar karıştı bir ara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: everest137

    aksam aksam gülmek için seyredin tertiplerim

    http://www.facebook.com/notifications.php#/video/video.php?v=101693103189195&ref=share


    Çektiğim resimlere bi baksana, maket kullanmışlar

     EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI


     EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI
  • 
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.