Şimdi Ara

Efsane Yayıncı adlı Yayıncının .. olması (Resimli/Açıklamalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ''Xochiquetzal N1'' ile girdiğimiz maçta karşımıza bu adam 3.kez geldi.Oyunu alıyorduk ki bir anda Kalista afk kaldı ve nedendir bilinmez gelmedi.Derken bu yayıncı elemana '' Bizim hakkımızdı ben bu oyunu kazanmaya utanırdım. '' yazdıktan sonra '' Ewd Burası tr ama EASYsiniz .s.s '' cevabını alıp ardındanda bottan 5 kişilik push yedik.Tabi bu easy lafları,çıldırtan sözlere ifhaten bizde ateşli silahlar mode activated diyip arkadaşları motor etmekten geri kalmadık.Bu adamı lütfen izlemeyin hem kişiliksiz,feeder ve gereksiz bir kişi oyununuza denk gelirsede alt f4 atmaktan çekinmeyin.

Efsane Yayıncı adlı Yayıncının .. olması (Resimli/Açıklamalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 27 Ocak 2015; 23:20:09 >

• Ooo ama sen küfür etmişsin ya Tam da ne güzel seni desteklemek amaçlı birkaç sözcük karalamıştım ancak makus talihine küs ki bu sözcükleri o yetersiz paint bilginle sakladığın küfür yüzünden silmek zorunda kaldım.
  • easy
  • motor etmişsiniz iyi güzel hoş hll qnq da sonunda bozmuşsunuz hacı
  • Almış yanına bi kızı onla hit yapmaya çalışıyor. Herkese 400 RP vereceğini iddia ediyor. Fiddle sezon 1 den beri oynuyorum diyor. İlk item rabadon alıyor. Sonra diyorki benden başka kimse yapmaz ilk item zhonya alırım fiddle'a diyor. Hala izleyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 27 Ocak 2015; 23:59:27 >
  • Izlemiyorum zaten kimseyede tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunumada gelmişti pick ekranında amumu jungle almasına ragmen bunun duosu fid jungle alıp kitledi neden yaptın diye sorunca trolle troll dedi halbuki amumu insan gibi jungle pickleyip sıraya uymuştu. Sonra ana avrat sövüp pick ekranından çıktım. 3 lpm gitti. Yayındaydı o sıra bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reklamını yapıyorsun löwün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç sonuna kadar edilen laflara karşı benim yazdığım devede kulak kalır artı olarak daha büyük işlerle uğraşmak yerine keşke paintte ustalaşsaymışım tüm gizemini aldın götürdün tebrikler Amerika kıtasından sonraki en büyük buluş olabilir bence bu :)))
  • seni de biliyoruz evlat başkalarına laf atma . Sen değil misin sürekli ana bacı küfür eden , birde gelmiş burada konu açıp eleştiri yapıyor .
  • bera336 kullanıcısına yanıt
    Bu karaktersiz adına konu açmaya ve eleştri yapmaya bile gerek yok ancak unutma ki eğer sen eleştiri yapıyorsan,
    sana yapılan eleştiriye de açık olmalısın.
    Oyun içi ve dışı küfürlerin ve burada sana bir şeyler söyleyenlere iğnelemeli konuşman hoş değil.
  • O sirada canli yayindaydi hatta brave oyunda ile tartisip skype geldiler.Sonra olaysiz dagildilar

• zaten oyununuzla gerekli cevabı vermişiniz keşke yazmasaydın ekstra bir şeyler
  • hll qnq cidden hll
  • Reklamini yapiyon beyin yok sende dhden kim izler onu , 13-14 yasindaki veletlerin izledigi lowun teki..Buyuk ihtimal amac 22-4 oynadim 4vs5 mac tasidim. Hll qnq

• Benimde karşıma gelmişti bildiğin leş.

• Yo gayet güzel bir yayıncı kıskanıyosunuz başka bişi değil ve eminim hak etmişsindir küfrbaz

• efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squfield

Yo gayet güzel bir yayıncı kıskanıyosunuz başka bişi değil ve eminim hak etmişsindir küfrbaz

quote:

Benim oyunumada gelmişti pick ekranında amumu jungle almasına ragmen bunun duosu fid jungle alıp kitledi neden yaptın diye sorunca trolle troll dedi halbuki amumu insan gibi jungle pickleyip sıraya uymuştu. Sonra ana avrat sövüp pick ekranından çıktım. 3 lpm gitti. Yayındaydı o sıra bide.
  • Geçen sezon 2-3 kez takımıma geldi.Hiçbirinde sıradışı kötü oynamamıştı.

Streamini de geçenlerde açıp biraz izlemiştim.Düzgün birine benziyor.Hoşlandığım söylenmese de kötü bir huyunu da görmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.