Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.301
Cevap
38
Favori
110.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.500 2.000 tl ye bir tofaş al eğer ileride sorun çıkartmasın diyorsan götür sanayiye 200-300 lira harca ki en dökük tofaş 500 tl ile adam olur eğer kaporta sağlam ise. Daha sonra zaten sana okulu bititdiri aldğın araba

NOt: tofaş kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 19 Ağustos 2011; 22:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

1,900TL cebinde kalır

YArıldım

• katılıyorum kesinlikle, aracınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

katılıyorum kesinlikle, aracınız nedir?

bana soruduysan aracım şahin
  • arkadaşlar bu araç nasıl, 1500 e bıraktı ama zorlarsam 1400'e kadar indirebilirim, 200 liraya tank değişecek 250 filanda muayeneye gidecek. yani araba 1900-2000 liraya gelcekhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sahibinden-toplanmaya-musait-temiz-araba-54910738/detay/
  • ya da şöyle bir seçenek var 1400 e bıraktı. araba 2100 e filan gelcek muayeneden geçtikten sonra, sizce hangisi?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-motor-fiyatina-lada-tavria-sadece-1000-tl-56637645/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA

1,900TL cebinde kalır

YArıldım

hayranım bu insanlara

• O fiyata alınacak arabadan hayır gelmez
  • 2000 liraya araba soran arkadaş..!..dalga geçmeyin diyosun ama sen de biraz mantıklı ol...jantlar+lastikler=1200 lira zaten 800 tl ye arabanın neresini örteceksin sorarım sana...bir arkadaşım hergün yolda kaldığı şahini 6000 liraya sattı...ankara trafiğinde bir kez yolda kalsan emdiğin süt burnundan gelir...hele bir de kampüsün ortasında kaldığını düşün...okul dergisinde manşet olursun...en iyisi sen güzel bir honda scooter al, keyfine bak...tabi kışın ıslanmayı da...ben üni okurken onu alacak param bile yoktu, şanslısın vesselam...yazdıklarımdan alınma...abi tavsiyesi.
  • iphone4 alamazsın lan o paraya
  • 2000Tl'ye araba aldıktan sonra masraflar bitmiyor. Bende motor tavsiye ederim. Ya da tren biletine yatır. Geri kalanı da bankaya!
  • Açıkcası arkadaşlar nedense baya dalga geçmiş fakat işi abartıp tadını kaçıranlarda var...

Araba almak isterim dersen o paraya bir 124,131,ford taunus alınabilir haa kuşş serisi alman daha iyi hiç olmazsa parçası ucuz ve her usta bu araçlardan anlar sıkıntı çekmezsin...Ha tamirden anlıyan Ankara'da bir tanıdığın varsa al bir 131 olsun bitsin...
    Ha birde sahibinden ilanlarındaki rakamlar açıkcası abartı rakamlar otomobil pazarlarını dolaşırsan uygun fiyatlı araçlar bulabileceğini düşünüyorum Ama sağlam tanıdık güvenilir bir tamirci ile almaya git sonuçta bu araba kendin bakıpta alamazsın alırsan da bir o kadar masraf yaparsın kazalı çıkma parçalarla toparlanmış aracı sana çakmaları içten bile olmaz...

Motor al diyeceğim ama orası ankara kış günü motora binmene imkan yok...Ha binerim dersen titremedik bir yerin kalmaz benden söylemesi.Motor konusunda da o paraya tek önerim var ikinci el yamaha ybr 125 parçası ucuz yakıtı oldukça ekonomik tam öğrenci işi düdük gibi skuter'a binmekten iyidir...

En iyisi sen bütçeyi 5'e çek hiç olmazsa seni çok fazla üzmeyecek eli yüzü düzgün bir araç bulabilirsin...

• üzerine biraz daha katarsan 87 doğan al derim...
  • 2 bin liraya bisiklet al,scooter al diyenlere bakma.ite iyi kötü ayağını yerden kesecek bir ton ara bulunuyor.houna gideni icine sineni al ayağını yerden kes.yasadığın her anın tadını cıkarmaya bak,10 yıl sonra belki 2 trilyonluk araca bineceksin ama inan bana bugün 2 bin liraya alacağın arabadan aldığın tadı ve heyecanı aslabulamayacaksın.2 bin liralık araca burun bükenler ve çok parası olmayanlar el arabasına binmeye devam etsin sen canının istediğini yap komplekslere kurban etme bu isteğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk65 -- 28 Ağustos 2011; 1:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

2000 liraya araba soran arkadaş..!..dalga geçmeyin diyosun ama sen de biraz mantıklı ol...jantlar+lastikler=1200 lira zaten 800 tl ye arabanın neresini örteceksin sorarım sana...bir arkadaşım hergün yolda kaldığı şahini 6000 liraya sattı...ankara trafiğinde bir kez yolda kalsan emdiğin süt burnundan gelir...hele bir de kampüsün ortasında kaldığını düşün...okul dergisinde manşet olursun...en iyisi sen güzel bir honda scooter al, keyfine bak...tabi kışın ıslanmayı da...ben üni okurken onu alacak param bile yoktu, şanslısın vesselam...yazdıklarımdan alınma...abi tavsiyesi.

Bizim şahini de 2 yıl önce 5500 gibi bi rakama almıştık , bir kere bile yolda kalmadık neden acaba? Bu arada 800 lira ile üzerine sıfır lastikli 15 adanalı jant alırsınız. 2bin liralık araca 1200 liralık jant takmak da ayrı bi mesele. Alırsın 4 tane teneke jant , çıkmacıdan orta halli 4 lastik al sana 150 lira. Kuş serisi bir aracın hava filtresi 5 lira , orjinal buji kabloları 15 lira , cam veya kapı kolları 3 lira. Yanlış anlamayın tartışma amaçlı yazmıyorum bunları ama insanların hevesini kırmayın. Alınır kardeşim , neden alınmasın. 2bin liraya 1 yıl otobüs rezilliği ter kokusu ayakta bekleme otobüsü kaçırma muavinle tartışma vs.. gibi dert tasaya girmeden , paşalar gibi kendi aracına binersin , ufaktan da bir müzik.. Mis. Yakıt desen lpgsiz kuş yok zaten. Çarşıya 3 lira otobüs parası verecekken biz aracımızla 5 kişi 2-3 liralık gaz yakıp gidip geliyoruz. 3 * 5 = 15 liradan bi çarşıya gitgel 10 lira kar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

2000 liraya araba soran arkadaş..!..dalga geçmeyin diyosun ama sen de biraz mantıklı ol...jantlar+lastikler=1200 lira zaten 800 tl ye arabanın neresini örteceksin sorarım sana...bir arkadaşım hergün yolda kaldığı şahini 6000 liraya sattı...ankara trafiğinde bir kez yolda kalsan emdiğin süt burnundan gelir...hele bir de kampüsün ortasında kaldığını düşün...okul dergisinde manşet olursun...en iyisi sen güzel bir honda scooter al, keyfine bak...tabi kışın ıslanmayı da...ben üni okurken onu alacak param bile yoktu, şanslısın vesselam...yazdıklarımdan alınma...abi tavsiyesi.

Motosiklet konusuna kesinlikle katılmaktayım.Her zevke uygun başlangıç motoru alınabilir.Kafamda da böyle bir plan var.Motosiklet bölümüne de konu açmış tartışılmıştı.Ancak;hevesli arkadaşlar için şunu söylemeliyim:

750tlden tofaş kartal satıldığını bizzat gördüm.Pazarlık bile yapılmamıştı.O araç yürümese bile 1250 tl ile yurdum sanayicisi güle oynaya motorunu yürüyenini elden geçirir.Yürür hale getirebilirdi.Eder bize 2000 tlye yürür araba

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bundan-ucuzu-yok-55368624/detay/

olabilir aslında. bi 600 tl daha bulursan taunustan daha iyi bir seçenek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bundan-ucuzu-yok-55368624/detay/

Abartmayalım isterseniz. 2000 lira bütçesi olan biri o aracı alınca nasıl yürütecek? Parça fiyatlarını bi gözden geçirin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bundan-ucuzu-yok-55368624/detay/

Abartmayalım isterseniz. 2000 lira bütçesi olan biri o aracı alınca nasıl yürütecek? Parça fiyatlarını bi gözden geçirin lütfen..

fiat 126 bis o zaman. haklısınız ben parça fiyatlarını düşünmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 2 Eylül 2011; 21:06:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

fiat 126 bis o zaman. haklısınız ben parça fiyatlarını düşünmemiştim.

Evet taunusun da handikapı vardır ama mercedes kadar olması imkansızdanda öte.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.