Şimdi Ara

Efsane Otomobil TRABANT (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
67.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Ne efsane aracmış keşke anadolda bunun yenilenme olayı gibi guncellense

bu yenilenmişmidir

Hayır var bi tane Model ama olmadı
  • Trabant'ı hayata geciren mühendis rahmetli oldu

( Werner Lang,91). Ölmeden iki gün önce Trabi bulusmasina katilmisti

SPIEGEL ONLINE
    Entwickler des legendären Trabi 601: Werner Lang ist tot - SPIEGEL ONLINE - Mobilität
    http://www.spiegel.de/auto/aktuell/trabi-chefentwickler-werner-lang-ist-tot-a-906440.html

• 3. trabim.. :) Hayırlı olsun dermisiniz pleasee.. :D
     Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT

• quote:

Orijinalden alıntı: oelinsin

bu araçtan almak istiyorum elimde peşin para var satan yok :)
    bilen duyan varsa bana söylesin iki tur attırırım :)

bulgaristanda bolca var 750 tl gibi rakamlara 1.1 polo motorlu bulursun onun türkiyeye gelmesi gümrüğü falan 3000 tl yi bulmaz benzin ne yakar bilmiyorum. bu işlerden anlayan bulgaristan türklerinden birilerini bulup getirilebilir.
  • Neyini beğendiniz ki bu arabanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garajyunni

3. trabim.. :) Hayırlı olsun dermisiniz pleasee.. :D
     Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT Efsane Otomobil TRABANT

Bu aracı Esenyurtta bir modifiye dükkanı önünde görüyordum bir süre önce. En son gördüğümde hali kötü durumdaydı. Şimdi ne durumda acaba merak ettim.

• Bundan 54 Yil önce Almanya'nin dogu bölgesine "demir"duvar örülmeye baslatilmisti...
    Demokrat Almanya ve efsane otomobilleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 13 Ağustos 2015; 20:53:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl ama
  • Trabant601 T kullanıcısına yanıt
    Bende de Trabant 601 s var.Çok doğru bu arabanın motorunu efsane.Çok güçlü yapısına göre.Aldığımda herkes bana karıştı çekmez,gitmez tüp bağlat,keşke şahin,doğan alsaydın dediler kafayı bile yiyecektim benim hevesimin içine ettiler.Aracımı fabrikan çıktığı günki haline getireceğim tam orjinal olacak.Trabant Türkiye grubundasanız yaza doğru görürsünüz.
  • Jalopy diye bir oyunda Trabant sürerek Türkiye'ye doğru yolculuk ediyorduk. Yağlı benzin ayarlayıp motora koyuyorduk falan motor sesi çok hoştu bir de.

Laika lakabı vardı arabanın. Kullanıcı el kitabı falan da gözüküyor videoda. Efsane oyun.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    konu dışı olacak ama oyun çok güzelmiş hocam, steam takip ederim aslında, nasılsa kaçırmışım bunu. gerçi 2 tane demirbaş oyunum var, başka oyun pek oynamıyorum.

car mechanic 2015i uzun zamandır oynuyordum ama sıkılmaya başladım artık (2018i beğenmedim pek, iade ettim hemen), bu ona alternatif olur. Diğeri zaten değişmez, euro truck simulator
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin310

konu dışı olacak ama oyun çok güzelmiş hocam, steam takip ederim aslında, nasılsa kaçırmışım bunu. gerçi 2 tane demirbaş oyunum var, başka oyun pek oynamıyorum.

car mechanic 2015i uzun zamandır oynuyordum ama sıkılmaya başladım artık (2018i beğenmedim pek, iade ettim hemen), bu ona alternatif olur. Diğeri zaten değişmez, euro truck simulator
    bu oyun çıkınca tercihlerini tekrar gözden geçirmene sebep olabilir. scs yapımı olmayan daha bi similasyon gibi gözüken bir oyun.

link:https://store.steampowered.com/app/849100/Alaskan_Truck_Simulator/

• Haydaa, bir de bu mu çıktı şimdi:) gerçi çok heves etmeyeyim, benim pc büyük ihtimal kaldırmaz bunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ETS var bende de. Hatta seneler önce Flight Simulator X için joystick almıştım onunla kontrol ediyordum tırı ( evet joystick ile tır simülasyonu. Ama yaw yani Z ekseninde kontrol ettiğimden gayet güzel oluyordu.)

Sonra sıkıldım bıraktım. Ben strateji adamıyım daha çok. Şöyle total war olacak, veya CoH2 falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Joystıckle ets, iyiymiş valla hocam :) hiç düşünemedim nasıl olacak:)

Ben hard truck zamanlarından geliyorum, o yüzden ets vazgeçilmez:) o zamanlar logıtech wıngman vardı, şimdi drıvıng force gt var. Ets rahatlamak için birebir, alıyorum FH16 mi, yol nereye götürürse:)

Ben stratejıde age of da kaldım arada banıshed falan filan oynadım ama son yıllarda sımulasyonlar daha çok ilgimi çekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki fotodaki Z ekseni oluyor "yaw". Yani direksiyonun masaya paralel kullanımı gibi düşünebilirsiniz.

Bendeki joystickde ayriyeten ufak bir gaz kontrolü var. Onu da gaz pedalına ayarlayınca bir nevi el gazı oluyor.

Freni de joysticki kendime doğru çekerek yapıyordum. Sinyal, korna falan da üzerindeki düğmelere ayarlıyorum.

Değişik ve saçma bir sistem ama eğlenceliydi.

Efsane Otomobil TRABANT

Az AoE oynamadım ben de. Ama son zamanlarda acayip hile yapıyordum. Yapa yapa hepsini ezberlemiştim o derece. Hala daha bazılarını hatırlıyorum
    Artık hep multi takılıyorum. Single'lar, PC'ye karşı oynamalar falan sıkıcı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 17 Ekim 2018; 19:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

ETS var bende de. Hatta seneler önce Flight Simulator X için joystick almıştım onunla kontrol ediyordum tırı ( evet joystick ile tır simülasyonu. Ama yaw yani Z ekseninde kontrol ettiğimden gayet güzel oluyordu.)

Sonra sıkıldım bıraktım. Ben strateji adamıyım daha çok. Şöyle total war olacak, veya CoH2 falan.
    @ersin310 Hocam ben de ETS 2'yi severek oynuyorum ama şu aralar biraz uzak kaldım. Özlüyorum. Çok güçlü arabaları sevmediğim için şimdilik Man TGX 18.440 aldım, modlu olduğundan modelleme çok güzel ama V8 sesi koymuşlar, 440 beygir arabada pek zevk vermiyor. Duruma göre araç değişimi olabilir. Ben motor sesi hastası olduğum için benim için motor sesi önemli. V8 olsa o Man çok daha zevk alarak sürebilirim ama şimdilik 440 beygir civarı bir araç istiyorum.

Car Mechanic Simulator'u ben de severek oynuyorum ama size bir oyun daha tavsiye edeyim. My Summer Car. Olay şu, 90'lı yıllarda Finlandiya'da evimizin garajında araba topluyoruz. Araba topluyoruz derken gerçekten topluyoruz yani, hem motoru hem yürüyen aksamı topluyoruz. Para kazanmak için vidanjöre falan çıkıyoruz ve harita sadece evde var. Birisi bizi bir yere çağırdığında evdeki haritadan yerini görüp, yolu ezbere gidiyoruz. Zamanla bölgeyi tanıyıp gerçekten orada yaşıyormuş hissine kapılıyordum ben. Neyse konudan sapmayayım, markete gidip yiyecek, içecek, antifiriz, motor yağı, akü vb. alıp geliyorsunuz. Bunları da L300 tarzı bir minibüs var, onun arkasına atıp geliyorsunuz. Motoru toplama kısmı sabır testi gibi. Çünkü oyun size "Dur bakalım daha kam milini takmadan üst kapağı nereye takıyorsun" demiyor. Atlatığınız bir parça varsa bunu motor çalışmadığında anlıyorsunuz.

Ben de Rigs of Rods'a sardım tekrar, çok eski bir oyun, BeamNG'nin fikir babası. Harika fizikleri var, grafik yok ama umrumda değil, hele modla gelen kamyonların motor sesleri beni bitiriyor. O makasların esnemesi, kamyonun salınımları, şaft hareketleri... Of of of...
    Bir de fantezi denemeye müsait bir oyun.
     Efsane Otomobil TRABANT

Konudan bayağı saptık gerçi de...

• @nacker, bu joysitck konusunda ben en son kara kutu dediğimiz ataride kullanmıştım z ekseni olduğundan haberim bile yoktu. Bu özellik ile direksiyonu kontrol etmek daha kolay olabilir, hatta zevkli bile olabilir. En azından canınız istediğinde ets oynayabilirsiniz, zira klavyeyle hiç olmuyor.

Age of un şifreleri ben de hala hatırlıyorum, özellikle multiplayer zamanları eğlenceli günlerdi. Hala ara sıra nostalji olsun diye oynuyorum ama hilesiz :) Bu online oyunlara hala saramadım ben, ps3 te de gran turismo oynuyorum ama sürekli single, hatta güncelleştirmeleri bile kapattım, o derece uğraşmak istemiyorum, tak ve oyna şeklinde kafam rahat olacak

@goodorevil, hocam dün o gazla oyunu indirdim biryerlerden eski versiyonu, steamden almadım. Dresdende sağa sola çarptığım için gümrükte çıkan cezayı ödeyemedim, dresdende takılıyorum, nasıl para bulup çıkacağım

Ets de modlara çok sarmıştım bir ara, sonra hepsini sildim, sadece 16 vitesli şanzıman modu kaldı. Güçlü tır konusunda haklısınız, hele ki 3-4 tonluk yük varken rampaları hissetmeden çıkıyor araç. Bu arada tga440a v8 sesi de olmaz yani Babam tırcı olduğu için bu araçların bir kısmına binme şansım oldu, bence en etkileyici sese sahip araç eski kasa actros, v6-v8 farketmez, gürül gürül çalışıyor. Gerçekte böyle de, oyunda da bana sesi güzel gelmişti, tabi özellikle dinlemedim, siz daha iyi anlarsınız.

My summer car ı çıktığı gibi almıştım hocam ama yine pek beceremedim. Bir süre eglencesine takıldım, sonra sildim galiba. Dediğiniz motor olayına tav olmuştum ama detay çok fazla oyunda. Ben sanki sadece motor toplamak istiyorum, geri kalan detaylardan sıkılıyorum bir süre sonra. Rigs of Rods u hayal meyal hatırlıyorum, ona da bakayım tekrar.

Son olarak iyi oldu konuyu canlandırdık ama baya bir uzaklaştık galiba Bundan sonra isterseniz bizim çöplüğe geçelim tekrar, en azından tanıdık yer

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.