Şimdi Ara

Efsane olmaya yakın adam SNEİJDER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalitesi belli, şu anki formu belli ama efsane olmak için çok erken beyler. DEREYİ GÖRMEDEN paçaları sıvamayalım.

Efsane olmaya yakın adam SNEİJDER

Şöyle düşünün Alex 'te fenerbahçe efsanesi

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Sneijder Galatasaray efsanesi değil ama İnter efsanesi Next Gen Holland efsanesi Ajax efsanesi

Hocam alex deyince tekrar istatistiklerine baktım. Fenerbahçede oynayan bir yabancı oyuncu olarak bir çok rekor kırmış. 344 maçta 172 gol, 139 asist. Harika bir performans. Nerdeyse maç başına 1 gol 1 asist.
    Ancak kulüp başarısı olarak, oynadığı 8.5 yılda, 2+1 şampiyonluk(+1 şikeli olan), 1 türkiye kupası ve Avrupa ŞL çeyrek finali. Sanki basketboldaki allen iverson gibi. İstatistikleri çok iyi ama, takımın başarısı aynı şekilde değil.

Oysa Hagi'ye baktığımız zaman, 132 maçta 56 gol,51 asist. Orana baktığınız zaman hemen aynı ama Alexin yarısı kadar oynamış. Ve 4-5 sezonda 4 lig, 2 türkiye kupası, 1 Uefa kupası + (2 cumhurbaşkanlığı, ve 3 TSYD kupası). Takımın başarısına katkısı daha büyük olmuş. Hakan Şükür'e baktığımız zaman da benzer bir tablo karşımıza çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

quote:

Sneijder Galatasaray efsanesi değil ama İnter efsanesi Next Gen Holland efsanesi Ajax efsanesi

Hocam alex deyince tekrar istatistiklerine baktım. Fenerbahçede oynayan bir yabancı oyuncu olarak bir çok rekor kırmış. 344 maçta 172 gol, 139 asist. Harika bir performans. Nerdeyse maç başına 1 gol 1 asist.
    Ancak kulüp başarısı olarak, oynadığı 8.5 yılda, 2+1 şampiyonluk(+1 şikeli olan), 1 türkiye kupası ve Avrupa ŞL çeyrek finali. Sanki basketboldaki allen iverson gibi. İstatistikleri çok iyi ama, takımın başarısı aynı şekilde değil.

Oysa Hagi'ye baktığımız zaman, 132 maçta 56 gol,51 asist. Orana baktığınız zaman hemen aynı ama Alexin yarısı kadar oynamış. Ve 4-5 sezonda 4 lig, 2 türkiye kupası, 1 Uefa kupası + (2 cumhurbaşkanlığı, ve 3 TSYD kupası). Takımın başarısına katkısı daha büyük olmuş. Hakan Şükür'e baktığımız zaman da benzer bir tablo karşımıza çıkıyor.

Hagi ile kıyaslaman hata ben Hagi ile kıyaslanan iki adam gördüm bu güne kadar Maradona o Hagi nin lakap babası :) birde Zidane

• Haklısın hocam. Sadece Fenerde efsane olmuş Alex ne yapmış, GS'de efsane olmuş Hagi ne yapmış onları belirtmek istedim. Yukardaki rakamlara bakarsak, Sneijder'in işi o kadar da kolay değil.

Orijinalden alıntı: canceylan35

Haklısın hocam. Sadece Fenerde efsane olmuş Alex ne yapmış, GS'de efsane olmuş Hagi ne yapmış onları belirtmek istedim. Yukardaki rakamlara bakarsak, Sneijder'in işi o kadar da kolay değil.

Hagi 30 yaşında geldi bunları yaptı altın jenerasyonla ama şuanki kadroda gayet iyi Sneijder önderliğinde ŞL de yarı final Uefa Kupası nı kazanmak hayal değil ve ben hep şöyle düşünürüm Türk futbolunun kupalara ihtiyacı var ŞL de yarı final yerine Uefa kazanmayı Süper Kupa maçınıda oynamayı yeğlerim.

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Yanlış anlamayında bize çok havalara girdiniz diyorsunuz siz 2 gole adamı efsane yaptınız.

Adam zaten efsane.

Galatasaray efsanesi mi ?

alex gibi sadece fenerde efsane olmuş biri değil. Hem hollandada hem de interde efsane olmuş. Kariyerdede turkiyeye gelen tüm futbolcuları tokatlıyacak bir efsane.

Gereken cevap verilmiş konu silinebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

futbol cahilliği bu olsa gerek hakan şükürde hagide metin oktatın eline su dökemez.

Ulan illa sinir ediyorsunuz.Ben dedim ki dünya gözüyle gördüğüm gs efsanesi hakan şükür !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanlış anlamayında bize çok havalara girdiniz diyorsunuz siz 2 gole adamı efsane yaptınız.

+1

Adam iyi oynuyor, hoş oynuyor ne güzel ama bence de çok abartıyor taraftarımız , durun lig başlasın 2 hazırlık maçı izledik daha.

Orijinalden alıntı: burak2258

Gsli arkadaslar kızmayın ama bence gsde efsane olmuş tek isim futbolcu olarak Hakan Şükür td olarak Fatih Terimdir

Bu postunda dunya gözü falan yazmıyor ben buna cevaben yazdım , bundan sonra post atıp evırıp cevırme lafı.

Orijinalden alıntı: j4kkas

quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

Gsli arkadaslar kızmayın ama bence gsde efsane olmuş tek isim futbolcu olarak Hakan Şükür td olarak Fatih Terimdir

Bu postunda dunya gözü falan yazmıyor ben buna cevaben yazdım , bundan sonra post atıp evırıp cevırme lafı.

O yazdığım mesajdan sonraki mesajımı da okusaydın keşke...Okumadan anlamadan cevap yazıyorsun

alex iyidir adamdır ama yerel topçudur, sneijder ise wordclass. o yüzden ne deseniz boş

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

alex>sneijder beyler dağılın

/>

GALATASARAY
  • quote:

İnter'in son dönem tek efsanesi vardır oda kaptan zanetti'dir. Keza ajax dediğiniz takımda sneijder'e gelene kadar yakın ve uzak dönemlerde bu isimler oynamıştır. Johan Cruijff, Marco van Basten, Ronald Koeman, Edgar Davids ve Dennis Bergkamp abartmayalım iyi oyuncudur ama ajax efsanesi değildir.

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

İnter'in son dönem tek efsanesi vardır oda kaptan zanetti'dir. Keza ajax dediğiniz takımda sneijder'e gelene kadar yakın ve uzak dönemlerde bu isimler oynamıştır. Johan Cruijff, Marco van Basten, Ronald Koeman, Edgar Davids ve Dennis Bergkamp abartmayalım iyi oyuncudur ama ajax efsanesi değildir.

Sembolle efsaneyi karıştırmayın hocam bahsettiğiniz adamlar sembol dür Sneijder efsanedir Lefter Metin Oktay Baba Hakkı semboldür Puşkaş semboldür Boby Charlton semboldür birde efsaneler var işte :)

• Şaka maka ortasahanız çok güçlü Melo-sneijder-s.inan Avrupada bizim bütçeyi katlıyan takımlarda yok bu ortasaha Allaha şükür defansınızda durumlar pek iç açıcı değil bu sene 4. yıldızı taktırmamak lazım size

Fenerbahçe S.K
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.