Şimdi Ara

EFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar cihazın fotoğraflarını akşama ekleyeceğim

x2 yide inşallah akşama çekip eklerim foruma.

cihaz 2004 yılı üretimi
    elimde sadece cihaz ve bataryası var çalışıyor yeni bataryada alınabilir birazdeformasyonlu bi batarya ama sıkıntısız

cihaz kaytsız 4 ay kullanılır halen kapanmamış ve menüleri almanca. yane sadece koleksiyonluk cihaz.

değerini bilicek olan kişiler alsın 2. hat takıp kullanıcam diyen liseli ergenlere göre değil bu cihazlar.

efsanelerin değerini ancak bizim gibi fosiller anlar

symbian 7 80 mb dahili hafıza mmc hafıza kartı gps ve wifi yok kızıl ötesi var b.t 1.1 var vs vs klavyelerinde en ufak deformasyon yok daha detay soran olursa bakarız.

EFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 liraEFSANE NOKİA 9300 TERTEMİZ. 100 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 21 Eylül 2017; 12:39:35 >

• Sene 2000 lerde vitrinde görünce bile mutlu olurduk, sanırım bu robotik cihazların katili google ve androidi elimize düşüren htc oldu. İyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolasin biliyorsun androidi ilk cin piyasasinda cin cohazlarinda goruyorduk windows mobile cihazlar vardi ozamanlar millet symbian kullanirken hep win mo kullanirdik hepde sevmistim windows cihazlari piyasayi bozan apple oldu bence androidden cok kapali sistem furyasini baslatti windowsu bozdu sonrasi android hakimiyeti :) symbian kaybettigi nokta amr v7 serisi islemciler cikmisken arm v6 serisi islemcilerle piyasada tutunmaya calismasi oldu bence:) nokia su cihazi guncelleyip piyasaya sunsaydi super olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 9500 vardı bende de. Anılarım canlandı bunu görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: crayz2828

Zamanında 9500 vardı bende de. Anılarım canlandı bunu görünce

bende e90 alicaktim ama tipsizligi yuzunden hep geri durmustum ondan:) verelim anilari tekrarla:)

• Len N93 sandim bi an

Ne telefondu yahu hey gidi hey gucum yetmediydi zamaninda alamadiydim

• n93 umuz olsada kullansak:) zamaninda 3g diye yedirduler millete 3g cikmadiydi ne gulmustum ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N91 8gb var bende onu sakliyorum 5kere sattim buna kiyasim yok tabi nasimi agritmak istedigimde son ses dinliyorum nokya engeyç bulamadim ya ah bak 3300 alamadim o aklima geldi keyfim kacti aksam aksam

• n91 cokkk gerilerde kaldi artik:)

zamaninda w960 la n91 tokatlamisligim vardi 😂

• Mekanik anlamda bu telefonlar daha masraflı aslında.Bence zamanında telefonları daha ucuza alıyormuşuz.
  • aynen oyle simdi cok asiri pahali telefonlar.

• duygulandım la
  • abi verelim duygularını özgürce yaşa :D
  • Abi satma bunu ya. Ne cihazdı...

• evde kalabalik oluyor artik evi bosaltiyorum ne cihazlar sattim bi kac sene once duysan aklin kalir😉

• Hocam cihaz duruyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.