Şimdi Ara

Efsane Maç / Fenerbahçe - G.Antep ( 4-3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu maçın özetini tekrar izleyin isterseniz.. Ne maçtı.. Tabi ben o sıralar 16 yaşımdaydım ve maçı kahveden izliyordum.. 4. gol geldiğinde dün gibi hatırlarım, kahvede tanımadığım adamlarla sarmaş dolaş olmuş galibiyet için seviniyorduk.. Ne maçtı yahu.. Uche, Rapaiç, Lazetiç, Anderson, Mert Meriç, Abdullah, Rüştü..

Hey gidi.. O zaman Lig TV'nin sipikerleri bile ayrı bir seviniyorlarmış arkadaş gole.. Muhteşem...

• Kova Rüştü'nün yediği gollere bak, kendisini adam etmiş camiaya yaptıklarını hatırladım izleyince.
  • Paranin siyasetin kinin ve nefretin futbola girmedigi zamanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit Özat ın show yaptığı bi Antep maçı vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • 11 yaşındaydım, biletler alınmıştı ama babam o gün işten eve geç gelmişti. koştura koştura gittik ama stad hınca hınç dolmuştu bile biz girene kadar. o sezon daha önce hiç bi maçta bu kadar ateşli taraftar yoktu babamda bana birşey olur diye tırstı geri dönmüştük takside geri dönerken radyodan dinlemiştim maçı
  • Dün gibi hatılıyorum bu maçı. Sadece golleri izleyip "Rapaiç yürüyerek gol attı yaeeee" diyenler, maç 2-3 ken, 3-3 ken Fatih Tekke'nin ve Hasan Özer'in kaçırdığı %100 lük goller vardı. Bu maçta şike var diye kusura bakmasın ama ağır fanatiktir.
  • Feneri yense anadoludan çıkan 2. Şampiyon olacaktı antep. 3 -0 öne geçmiş adamlar şampiyon olacaklar hala şike diyorlar.
    Nefret duyguları o kadar kabarık ki bunlara gerçekleri gösterseler yine laf atarlar iyi olayım adil olayım demek bunlarda yoktur.

Celal Doğan dediğiniz adam 68 kuşağının önemli adamlarından bu gün fb yönetimindeyse bunun sebebi 13 sene önceki maç değil başka şeylrrdir. O şeylerede girip konuyu uçurmak istemem.

Şampiyonluğa oynamış bir anadolu takımının futbolcuları değerlidir o yılın flaş isimleridir bu isimlerden transfer yapmak kadar doğal bişey ne olabilir?

MMA yı kim başkanlığa önerdi kim karşı çıktı? fenerli maa yı gs bjk ts koalisyonu tff başına getirip kukla gibi kullandılar şimdi onun üstünden hala bize vuruyorlar.

Hep istiyorum bir gün gelsin herkes yaptığını çeksin. O gün geldiğinde iftira atanların yalanla dolanla olayları çarpıtanların suratlarına tükürsünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi durum üç üüüğğğçç Favori maçlarımdandır.
  • Şimdi birşey yazacam , uzaklaştırma alacağım.

Kısa birşey yazayım , antepliler anlar.

celal doğan belediye başkanlığı seçimleri.
  • bir çok mesaj sikinmiş bu konuda,
    ama,
    hayrettir,
    GYGY nin mesajı duruyor.

Allah sizin iyiliğinizi versin emi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapaiç
  • Çocukken bu maçı radyodan dinlemiştim ama şampiyonluk maçı olduğunun farkında değildim. İçime mi doğmuş bilemem ama antep'in 3 golüne çok üzülmüş Fenerbahçe'nin attığı bütün gollerde deli gibi sevinmiştim. Annemin bana o akşam ki bağırışlarını hala hatırlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Dün gibi hatılıyorum bu maçı. Sadece golleri izleyip "Rapaiç yürüyerek gol attı yaeeee" diyenler, maç 2-3 ken, 3-3 ken Fatih Tekke'nin ve Hasan Özer'in kaçırdığı %100 lük goller vardı. Bu maçta şike var diye kusura bakmasın ama ağır fanatiktir.

Hocam kedicikleri bırakın, onlar tüm maçlara şike diyor.. Eh bu kadar manasız laf söyledikleri için ciddiye alıncak bir tarafları da olmuyor haliyle.

Uche'nin tek driplingini gördüm o da bu golden sonraki driplingi idi :)

Ne maçtı be :)
  • Rap rap rapaic

Oradaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.