Şimdi Ara

Efsane kart GTX 480 (Vurmayın ölmüyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart çıkalı 4 seneden fazla oldu ancak hala çoğu oyunu full ayarlarda rahat bir şekilde oynatabiliyor. SLI performansı muhteşem.

Şuanda ebay veya amazon tarzı yerlerde çok uygun fiyatlara bulunabiliyor. SLI yapıp çok iyi performans alabilirsiniz. Günümüzdeki kartlara göre daha çok ısınıp daha çok güç çekiyor olabilir ancak koleksiyon yapmayı sevenlere ve fiyatına göre tam bir canavar.

Efsane kart GTX 480 (Vurmayın ölmüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 30 Haziran 2014; 23:14:11 >

• guzel kart ama sli li sistemde cok fazla guc tuketiyor ve ay basi direk elektrik faturasina yansiyor. kaliteli 500watt ile gtx470'i yakan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 29 Haziran 2014; 13:17:00 >
  • SLI 480 için güç kaynağı masrafı gerekebilir. f/p arayan birinde yeterli güç kaynağı yoktur.
    Özel modelle de yapılsa, kasa soğutmasının iyi kurulması lazım.
    F/P iyi olabilir, ama 1.5 GB artık sınırlayıcı bir faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Haziran 2014; 14:04:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

SLI 480 için güç kaynağı masrafı gerekebilir. f/p arayan birinde yeterli güç kaynağı yoktur.

Haklısınız ancak bu kartı alacak adam bunların hiçbirini önemsemez zaten. Bu arada kart 40 euro civarına alınabiliyor gördüğüm kadarı ile. Müthiş fiyat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 29 Haziran 2014; 18:21:30 >
  • Ahayri kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi o zamanın en iyi ekran kartlarından biriydi. Yanıyorduk o ekran kartına Şu anki perfomansı bile inanılmaz. Ama arkadaşlarında dediği gibi ay sonu elektirik faturasına çok da şahane yansıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhuncan25

Dediğiniz gibi o zamanın en iyi ekran kartlarından biriydi. Yanıyorduk o ekran kartına Şu anki perfomansı bile inanılmaz. Ama arkadaşlarında dediği gibi ay sonu elektirik faturasına çok da şahane yansıyor

Biz GTX 460 'a sulanıyorduk o zamanlar bunlar bizi aşardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Zaten 5 sene önceki oyunlarda ne vardiki Adam gibi cod-crysis-gta4 Daha demin bf4 videosunu izledim alacağım ekran kartından utandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Zaten 5 sene önceki oyunlarda ne vardiki Adam gibi cod-crysis-gta4 Daha demin bf4 videosunu izledim alacağım ekran kartından utandım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alacağım ekran kartıda Sapphire R9 280 dual-x 3gb 384Bit var ama gtx 480 gibisini görmedim bf4 performansı 60fps falan 280'in Acaba 480'mi alsam

• 750ti ile aynı performansı 5 katı güç tüketimi ile verebilmesi ve uçuk fiyatı, Nvidia ceo'su Jen Hsung'un tuttuğunu altına çevirebildiğinin işaretidir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Adamlar ileriye dönük bir e.k yapmışlar ama güç tüketimine çözüm bulamamışlar
  • 5 sene onceki bir kart nasil oluyorda bu kdr iyi fps degerleri sunuyor hayretler icersindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

750ti ile aynı performansı 5 katı güç tüketimi ile verebilmesi ve uçuk fiyatı, Nvidia ceo'su Jen Hsung'un tuttuğunu altına çevirebildiğinin işaretidir bence.

5 sene önceki bir karttan bahsediyoruz ?
  • Gtx 500 serisi en güzeliydi aslında

• quote:

quote:

SLI 480 için güç kaynağı masrafı gerekebilir. f/p arayan birinde yeterli güç kaynağı yoktur.

Haklısınız ancak bu kartı alacak adam bunların hiçbirini önemsemez zaten. Bu arada kart 40 euro civarına alınabiliyor gördüğüm kadarı ile. Müthiş fiyat..

40 euro satan link var mı hocam? Fazla iyi bir fiyat.
  • 5 sene önce bu kartı almak isteyen adam kesin konu açmıştır; Bu kartı alsam beni 5 sene götürürmü diye? Hayır götürmez diyenlerin yüz ifadesini görmek isterdim bugün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

750ti ile aynı performansı 5 katı güç tüketimi ile verebilmesi ve uçuk fiyatı, Nvidia ceo'su Jen Hsung'un tuttuğunu altına çevirebildiğinin işaretidir bence.

5 sene önceki bir karttan bahsediyoruz ?

Lâkin, kart çıktıktan sonra Jen Hsun kendisi dedi kartın güç planı bozuktu diye. Bundan sonra tasarımcılar ile mühendisler arasında bir ekip başkanı seçmem gerektiğini öğrendim gibisinden saçma bir röportaj verdi. Espri gibi adam sanırsın komiklikten para kazanıyor. Dikkatini çekerim gtx 480 500$ fiyatla çıktı, 750 Ti ise, günümüz 150$ kartlarından biri. Daha da komiği 6970 ondan ucuzdu ama şimdi daha yüksek performansı var: Nvidia ekran kartlarına daha kaliteli ve uzun süre sürücü desteği veriyor diyen arkadaşlar için ekran kartı vram belleği es geçtikleri bir mesele.

• elektrik faturasında gerçekten hissettiriyor mu kendini yoksa espiri mi? deneyimi olan?
  • quote:

quote:

quote:

40 euro satan link var mı hocam? Fazla iyi bir fiyat.

Eu'da gtx480'ler gtx470 ler öldü alan yokki.. millet elinden çıkartmak için beleşe veriyor artık.. üstelik 5770'ler hiç satılmıyor. 2 sene önce arkadaş sistemini sattı.. o kadar ucuza gittiki burda aynı sistemi 3-4 katı fiyata satıyorlar..
    i7 2600k 5ghz rahat görüyordu. corsair h100 16gb corsair dominate ram 1866mhz cooler master haf 942 hd 6970 2tb hdd +128gb ssd bu fiyata bu ürünler 400 euro gitti... param olsaydı o zaman ben alacaktım. TR'de millet gtx480 lere 350-400 tl diyor ama başka ülkelerde 5 senede ilanda kalsa alan olmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

elektrik faturasında gerçekten hissettiriyor mu kendini yoksa espiri mi? deneyimi olan?

TR'de %100 elektrik çok gelir ama Eu'da 8 tane r9 290x 7/24 açık kalsa genede çok koymuyor.. adamın teki mining için 6 tanemi ne r9 290x almış.. 24 saat açık 1 ayda sadece 26 euro fark ediyor.. Tr'de 260 euro olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.