o saate 100 lira bile çok moda saatlerine verilen paraya yazıktır bunun yerine o paraya evladiyelik seiko otomatik bir saat alınabilir.
Model olarak benımde hosuma gıdıyor hatta ben gosterdım orjınalını ,sonra ınternetten arastırıp gıttıgıdıyordan almıs ben bu fıyata orjınal olup olmayacagını merak ettım sadece.
Model olarak benımde hosuma gıdıyor hatta ben gosterdım orjınalını ,sonra ınternetten arastırıp gıttıgıdıyordan almıs ben bu fıyata orjınal olup olmayacagını merak ettım sadece.
bu saatlerin çinde yapıldığını göz önüne alırsak.adamlar ellerinde her şeyi hazır olan saati ve bunun gibileri birebir kopyalayıp bazende daha iyisini yapabiliyorlarmış.daha iyisi derken f/p için söylenmiş olabilir.işin özü bu saatlerin kendiside sahteside aynı gerisini siz düşünün.
quote:
Orijinalden alıntı: rrauff
quote:
Orijinalden alıntı: erkan_163
bu saatlerin çinde yapıldığını göz önüne alırsak.adamlar ellerinde her şeyi hazır olan saati ve bunun gibileri birebir kopyalayıp bazende daha iyisini yapabiliyorlarmış.daha iyisi derken f/p için söylenmiş olabilir.işin özü bu saatlerin kendiside sahteside aynı gerisini siz düşünün.
Bu cevap için teşekkürler Saat tutkusu bendede var ama sadece model olarak begendıgım saatlerım var su soyledıgınızden sonra paraları bosuna verdıgımı anladım 2 tane diesel, 1 tane tendence, 1 tane slazenger saatim var sadece tıplerını begenerek aldım mekanızma hakkında en ufak bılgım yok :( Hem model hemde makınesı saglam olması ıcın Seıko tercıh etmelıyım sanırım.
Bazı saatler dediğiniz gibi çok albenili olabiliyor zevke göre.kimine göre aksesuar olan saatler işin içine girince hayranlık ve tutkuya dönüşebiliyor.ortada olan insanlarda en azından işi saatçilik olan markaları seçerlerse pilli olsun mekanik olsun daha isabetli karar vermiş olurlar.
seiko ve orient ulaşılması daha kolay markalar ve kendisini ispatlamış pişman olunmayacak mekanizmalar olduğu için sahibi hem saat gibi saat takmış olur hemde karşılığını alır.
Gel vatandaş gel batan geminin patekleri bunlar...
Bunlar böyle ilanlar açıyor da satıyor mu hakikaten acaba ya
Bu son ilandaki fiyata ben de pek zannetmiyorum (200 liraya falan belki satarlar tutturabildiklerine...) Ama olurda bunun gibi ayda 1 tane satsa memur maaşına denk gelir
Sahte diyemem ama şu saatler bana biraz garip göründü sanki...