Şimdi Ara

Efsane Hepsiburada Dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum 24 Kasım Cuma aşağıdaki gibi bir sipariş geçtim. 100 adet çift kişilik sinema bileti aldım.

buraya kadar herşey normal. Ürün adında da resminde de açıkca belirtiliyor çünkü. Hatta bu da ürün açıklaması:

Telefonuma 27 adet kod gönderildi. Devamını zor bela aldım. 100e tamamladık. E ama kodlar tek kişilik. Yani bana 200 adet kod vermeniz lazım???
    Peki Hepsiburada ne dedi? Sistemsel bir aksaklık olmuş siz satın aldığınız kadarını ödemişsiniz. Ya gerizekalı kardeşim satın aldığım kadarını ödediğimi ben de biliyorum fazla para ödedim demiyorum, eksik teslimat yapıldı diyorum. Tabi anlamak istemiyor.

2 kilo elma 10TL diye alıp eline 1kilo elma tutuşturuyorlar e abi 10TL verdin fazla vermedin ki zaten diyorsun. Böyle bişey savunmaları

Konu hakem heyetinde, her türlü alacağımız kesin de keşke yardımcı olup beni uğraştırmasalardı.

Yazışmalar da aşağıda:

Hepsiburada'dan ikinci alışverişim de hüsran oldu. Çok istediğim birşeyi bedava dağıtsalar almam o kıvama geldim.

• Kodlar 2 kişilik olması gerekiyor. Niye tek kişilik sorusuna cvp wersin mallar...

Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam.
  • Ben 12 Kasım'da 1+1 kampanyasıyla 2 adet deterjan almıştım gelirken dökülmüş iade edip stoklarda olan ürünün aynısının gönderilmesini istemiştim her gün aradım sordum talep bıraktım 50 tane hala dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Valla ses kaydım var mağdur edilmezsiniz dendi, talebinize 1 gün içinde yanıt verilecek dendi bir hafta geçti bir şey yok 30 TL'lik ürünler için dava bile edecek kıvama getirdiler. Resmen pişmanlık.
  • şirket avukatlarına ilettik konuyu. artık onlar düşünsün.
  • Benimde 24 kasım da almış olduğum silecekler, hala "işleme alındı" olarak gözküyor. 20 tane kayıt açtırdım ilgilenen yok. İşin garip kısmı üründe süper hızlı gönderi yazıyor

http://www.hepsiburada.com/bosch-aerotwin-opel-astra-j-silecek-takimi-eyl-2009-ara-2017-p-OTSLCK700600MLT02
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.