Şimdi Ara

Efsane aimi nasil yapariz çildircam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergun com maplerinde aim training yaptim d2 girip ct long ak sprayi calistim 3 4 saat only deagle Keleş awp spamledim yinede olmuyor.

Mouse deathadder hali kadarda pad var ama bilek oynuyorum işte Allah kahretsin yani min dpi 800 sens 4.4 oluyor

Yari claw yari palm ilginc bi tutusum var kinzuv2 almayi düşünmedim degil

Ben bu kadar emek veriyorum yinede adam a direk hsyi atamiyorum dmlerde hep birinci oluyorum tamam ama çok ölüyorum kda iyi degil.

Napmam lazim artik olmuyor illa herseyi 0 layip kollami baslicaz bida oynamaya ? Yardim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsane aim??? Sen prof. oyuncu değilsin ki o oyuncuların aimleri bile bu kadar iyi değil.O gördüğün 1tap denilen atışları scream bile zor yapıyor.Bu oyun aim oyunu değil eğer pozisyon almayı bilirsen ve ortalama bi aimin olursa ortalama üstü bi oyun çıkartırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Efsane aim??? Sen prof. oyuncu değilsin ki o oyuncuların aimleri bile bu kadar iyi değil.O gördüğün 1tap denilen atışları scream bile zor yapıyor.Bu oyun aim oyunu değil eğer pozisyon almayı bilirsen ve ortalama bi aimin olursa ortalama üstü bi oyun çıkartırsın.

işte ben ortalama üstü oyun cikarmak istemiyorum sorun orda :) 1v5 sirtlayacak kadar gelişmek o çok zor denilen 1tapleri yapmaya çalişiyorum

Ama teşekkür ederim pozisyon alma ve reflexde çalişmam lazim aim disinda gerekirse gunde 4 saaten 6 saate cikartirim ben taktim kafayi bu ise

• Aimini gelistiremiyorsan timing konusunda kendini gelistirmeye calis yada pozisyon alma konusunda. Iyi bir timing ve pozisyon bilgisi ve ortalama uzeri bir aimin varsa hic sikinti yasamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Efsane aim??? Sen prof. oyuncu değilsin ki o oyuncuların aimleri bile bu kadar iyi değil.O gördüğün 1tap denilen atışları scream bile zor yapıyor.Bu oyun aim oyunu değil eğer pozisyon almayı bilirsen ve ortalama bi aimin olursa ortalama üstü bi oyun çıkartırsın.

işte ben ortalama üstü oyun cikarmak istemiyorum sorun orda :) 1v5 sirtlayacak kadar gelişmek o çok zor denilen 1tapleri yapmaya çalişiyorum

Ama teşekkür ederim pozisyon alma ve reflexde çalişmam lazim aim disinda gerekirse gunde 4 saaten 6 saate cikartirim ben taktim kafayi bu ise

Yapamayacaksın.

• Cevabın kendi mesajının içinde zaten. O bahsettiğin sens değeri bir yerde çıkabileceğin üst noktayı sınırlıyor, muhtemelen oraya gelip tıkanmışsın. Karşılaştırma açısından aşağıda bazı profesyonel oyunculara ait sens değerleri var. Söylediğin değer yüksek kabul edilen en tepedeki oyuncuların değerlerinden bile 2 kat ve hatta daha fazla yukarıda. Elbet herkesin rahat ettiği hassaslık ayarı farklı ama bahsettiğin değer ile hassas aim almak mümkün değil demeyelim ama insan beyni için zor bir iş. Düzgün aim için basit bir mantık var, mouse'u ekranda zorlanmadan pixel pixel hareket ettirebiliyor olman lazım. Mouse sensitivity'i ne kadar yüksek tutarsan yaptığın hatalar o kadar büyür. Yani şöyle anlatmaya çalışayım: anlık bir düşman gördüğünde beynin kas hafızasına dayanarak koluna ve bileğine ne kadar hareket etmesi gerektiğini söyler ama insan beyni sonuçta kusursuz değil. Belli bir hata ile kolun gereken hareketi yapar, diyelim 1 birim fazla sağa oynasın. Sensitivity çok yüksek olduğu zaman senin kolun pad üzerinde 1 birim hatayla düşman üstüne geldiyse, yüksek sensitivity nedeniyle ekrana bu hareket 2 birim hata olarak yansır. Kısacası yüksek mouse hassaslığı ile tam aim alabilmek için normalinden daha fazla emek vermek lazım.

Edit : Sensitivity listesini koymayı unutmuşum.

Efsane aimi nasil yapariz çildircam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelektro -- 3 Haziran 2015; 14:30:40 >

• dmlerde hep birinci olursun cunku o sensitivity anca dmde is yapar. bana 400 dpi 2 sens bile fazla geliyor bazen. koldan oynamayi abartmamak lazim, kol bilek karisimi rahat bir sekilde oynarsin. rank nedir bu arada?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 800 dpi 4.4 sens 400 dpi da 8.8 e denk geliyor aşırı fazla sens kullanıyorsun.Bilek oyuncusuysan 400 dpi 3 ve 4 sens arası yeterlidir senin için.800 oynayacaksan 1.5-2 arası yapabilirsin.Hem daha kolay aimi alırsın hem daha kolay spray yaparsın.
  • Sendeki tek sorun bilekten oynaman dostum. Alıştır kendini pek uzun sürmez.
  • Ben Rechyyy adlı oyuncuyu izleyerek ve onu örnek alarak oynamaya alıştım. Eline uygun mouse, kaliteli kulaklık, düşük DPI ve çok tekrar. Genel olarak bunlara dikkat etmelisin.

Deathadder Chroma - 800 DPI - 1080p - 2.0 Hassaslık ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Haziran 2015; 16:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ben Rechyyy adlı oyuncuyu izleyerek ve onu örnek alarak oynamaya alıştım. Eline uygun mouse, kaliteli kulaklık, düşük DPI ve çok tekrar. Genel olarak bunlara dikkat etmelisin.

Deathadder Chroma - 800 DPI - 1080p - 2.0 Hassaslık ile oynuyorum.

Daha 10 rekabetçi kazanamadım ama CS:GO Exchange Gold Nova 3 gösteriyor rütbemi. Zannedersem o rütbe ile başlatacak.

o site envanterinin değerine göre rütbe sistemine sahip değil miydi ya
  • Drexfor kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorumki. Bende itemlerin kondisyonlarına bakmak için girdim, orada gold nova 3 yazıyordu. Çok itemi yok envanterde. 10 rekabetçi girip 7 kazandım. Birinde 3., diğerlerinde birinciydim. Bende sanıyorum o rütbe ona göre veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 3 Haziran 2015; 16:12:07 >
  • 800 dpi 4.4 sens demek, sen fırıl fırıl donuyorsun demek, başta ondan vazgeç

400 dpi 1.5 - 3 sens arası kendine ideal bir ayar yap

sadece bileğini döndürdüğünde yaklaşık 90 derece dönmüş ol, öbürtürlü mouse u adama denk getiremezsin bile sürekli oynar. Mouse u koldan sağa sola yan hareketlerle kaydır, bilekten değil.

Oyundaki amacın önüne yaklaşık olarak görüş açın içinde gelen adamı vurmak olacak. bi adamı vurup dönüp 360 diğerine tek atmıcaksın. önüne geleni ilk 3-4 mermide vurabil yeter.

ayrıca bu iş sadece çalışma değil yetenekte istiyor, el göz kordinasyonu aim'in ana maddesi. sonra tecrübe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 3 Haziran 2015; 16:41:32 >
  • DPI - Sensivity ayarla ilk cok fazla yapmışsın.Ben 400 DPI, 2.7 sensivity ile oynuyorum.Sen de kendine uygun olanı bulmalısın.
  • bilekten oynamaya alışmış bi insan kendini kola nasıl alıştırabilirki
  • Ha bilek ha kol bir farki yok, oyuncu kendini nasil alistirdiysa o en iyi yontemdir. bilekten oynama gibi seyler soylemeyin adama. daha dusuk dpi ve sens degerlerine alistirsin kendini sorunu hallolur

Sahsen 1000dpi, 1.1 sens oynuyorum. Bu tamamen kendi tercihin, herkes dusuk sens ile oynamak zorunda degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 4 Haziran 2015; 19:49:58 >
  • 1tap olayının csgo da çok sıkıntılı odluğunu söyleyebilirim hitboxdan olsa gerek kafaya tuttuğun halde isabet etmiyor 1.6 da çatur çutur 1tap yapan ben csgo da ezik gibi taramak zorunda kalıyorum, 1tap yapmanın verdiği mutluluğu hiçbir şey vermez bana
  • sg553 ile çok güzel 1 tap atış yapılıyor
  • Bi zahmet 1 tap yapmayın. karşınızdaki insan, nasıl moralim bozuluyor ebesinin nikahından tek kurşuna ölmek.

• Saati 25 liraya mükemmel aim dersleri, 10 adımda 12 adım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.