Şimdi Ara

EFSANE ***8810*** satılık takaslık 2 adet BORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    merhaba

nokianın unutulmaz telefonu unutulmaz serinin en gözdesi 8810 !!!

elimde 2 adet sadece 8810 bord vardır
    *tertemiz
    *kurcalanmamış
    *parçaları tam
    *değişen parçası yok

resimlerdede görüldüğü gibi sadece bord vardır ve bordlar belirtildiği şekilde temizdir.
    diğer aksamları olmadığından çalışırlılığı bilmemektedir.deneme imkanım olmadığından ve ve vakit sorunum olduğundan satılıktır.

iki borddan bir çalışır bord elde edebilir yada yedek parça ihtiyacınızı giderebilirsiniz.eğer çalışıyorsa zaten takın kullanın!!!resimlerde bordların durumu açıkça belli.arızalı olsa dahi parçaları kullanılabilir.

takas düşünülebilir.
    satış fiyatı ikisi için 80 ytl dir

iyi alışverişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight99 -- 4 Temmuz 2008; 7:50:35 >

ss64 , command_4 , kjamci , Ermaz34@yahoo.com.tr , s.akin01 , infrared , kond , ömerözkan , wyloa , KEHRIBAR , lightt , meteor_xxx , jeandan Type-R , caytekh , comozor , whamx , technician77 , teskocuu , Drift ......

• merak ettiğim için soruyorum, kim alıcak bunları ya

Orjinalden alıntı: İBRAA

merak ettiğim için soruyorum, kim alıcak bunları ya

Tabi resimlerde terminatör gibi gözüküyo ama bi zamanlar ölürdük bu telefon için ya. Hey gidi günler heey. Hiç belli olmaz meraklısı gelip bulup alır valla.

o anlamsız gülüşüne kapak olsun

http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-8810-MADE-IN-GERMANY_W0QQidZZ8954438

http://urun.gittigidiyor.com/efsane-nokia-8810-silver-farkli-olmak-hakkiniz_W0QQidZZ11360067

bu cihazları gittigidiyordan sürekli takip edebilirsin sürekli alışverişi yapılmakta.ayrıca daha önce buradan DH den 8810 cihaz sattım...bu cihazların ve bazı modellerin hastaları vardır arkadaşım 8810 8110 7110 8850 6210 6310 gibi.... bu cihazlara hiç inanamayacağın parayı verip alır kullanırlar.hastalık denen şey ceptelefonu sektöründede vardır anlayacağın...

bu bordları bu halde kım ne yapacak diye sorarsan...o linkteki satışlardan veya halen elinde olup kullanan arkadaşların cihazları arızalanmaktalar fakat parça bulamamaktalar.çunku telefon piyasada çok az ama parçası hiç yok gibi birşey..o yuzden arkadaşlar alıp bunu ister parça yerine yada alıp tamamen yapıp toplama yoluna gidebilir... olay tamamen alıcıya aittir ve sonuçta bu bir satıştır... satan varsa alan illha vardır...

unutma! zamanında ebay in bukadar ünlü olmasına sebep olan, amerikalı adamın birinin kullanılmış bir külot satmasıyla başladı ve o kullanımış külot nekadara satıldı....bir araştır istersen

hepinize iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight99 -- 13 Temmuz 2008; 7:40:21 >
    ss64 , command_4 , kjamci , Ermaz34@yahoo.com.tr , s.akin01 , infrared , kond , ömerözkan , wyloa , KEHRIBAR , lightt , meteor_xxx , jeandan Type-R , caytekh , comozor , whamx , technician77 , teskocuu , Drift ......

• Bu cihazların satışını çok yaptım, hala daha yapıyorum. 8910 - 8810 - 8850 - 8855 hepsinin orjinal parçalarla sıfırlanmışlarını satıyorum. Alan ve soran bir çok müşterim var , %99'uda aldıkları telefonlardan gayet memnunlar.

Yenilere rağbet yok artık , yok wifi miş , yok gps miş . Çok az insan kullanıyor. Millet eski ve kibar telefonları arıyor.

satışa devam ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight99 -- 29 Ağustos 2008; 23:25:45 >
  • Orjinalden alıntı: midnight99

o anlamsız gülüşüne kapak olsun

bu iyiydi

Yamaha (YZF R6)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    ref:
  • cihazlar ''omeryasarol'' nickli arkadaşımıza satılmıştır.hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.