Şimdi Ara

EFSANE 3310 | NOKİA 6070 | ARIZALI 1280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 EFSANE 3310 | NOKİA 6070 | ARIZALI 1280
    EFSANE DİYORUM , HALA VE HALA ÇALIŞIYOR MAKİNE : )

KENDİ KULLANDIGIM CİHAZLARIN AVEA HATTI İLE ÇEKMEDİĞİ YERDE BİLE ÇEKİYOR ( EHEHEHE .... )
    DAŞ GİBİ DAŞ , ADAMIN KAFASINA ATSAM YARAR CİNSTEN BİR MAKİNEDİR

BÜTÜN FONKSİYONLARI SORUNSUZDUR , SANIRIM PİLİ BİRAZ CORTLAMIŞ MALUM KENARDA DURMAKTAN . PİL TAKVİYESİ GEREKEBİLİR. TEMİZLİĞİNE BU FİYAT YAKIŞIR

ORJİNAL ŞARJ ALETİ İLE BİRLİKTE KOLLEKSİYONLUK : )

25 TL

RESİMLER GELİYOOOOOOOR !!!!
    ----------------------------------------------------------------

NOKİA 6070
    CİHAZIN KOZMETİK OLARAK PUANI 6 DIR . KAPAK YENİLENSE İYİ OLUR . FONKSİYON BOZUKLUĞU YOKTUR AKTİF KULLANILAN CİHAZDIR .YAN SANAYİ ŞARJ ALETİ İLE TESLİM EDİLECEKTİR ..

FİYAT : 55 TL
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

RESİMLER GELİYOOOOOOOR !!!!

bekliyoruz.
  • İLANDA EKLİ ASLINDA RESİMLER ANCAK SADECE DÜKKANDA GÖRÜNÜYOR , DÜKKAN DAN BAKABİLİRSİNİZ ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

İLANDA EKLİ ASLINDA RESİMLER ANCAK SADECE DÜKKANDA GÖRÜNÜYOR , DÜKKAN DAN BAKABİLİRSİNİZ ..

3310 tamirsiz, temiz, çatlaksız patlaksız ise özelliklede wifi si çalışıyorsa

PTT kargo ile ödemeli alayım
  • tamir falan ben bilmiyorum hacı : ) büyük ihtimalle tamir görmedi , daha öncesini bilmem ama tarafımdan açıldı :) heryerini temizledim :D anakartını falan cillop gibi oldu emme ekranını tam oturtamadım sanırım arada bi filmi gitmiş e250 gibi ekran yan oluyo ahizenin üstüne bastırınca düzeliyo ..

yaklaşık bi 10 yıllık makine :))

wifisi pipiside iyi çekiyo abisi :D yardırıyor desem yeridir :D ulan arkadaş c5-00 telefonum aveada çekmiyor şuanda 3310 çekiyor : )

sivastaysan merkezden alabilirsin sıkıntı değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.